Speakersclub Anmeldelser 3

2,8

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Svindel med overførte indbetalinger

Hold jer væk fra Speakers Club. Vi købte et meditationskursus gennem Speakers Club i 2017 for tre personer, men blev pga. sygdom forhindret i at deltage. Jeg kunne på One World Academy's hjemmeside læse mig til, at vi kunne få refunderet vores penge minus et depositum. Ved gentagen kontakt til Speakers Club får jeg at vide dette ikke et muligt. Speakers Club stiller derfor sine medlemmer ringere end, hvis vi havde købt kurset direkte i Indien. Speakers Club oplyste os om vi bare kunne udskyde det og tage det senere. Da vi kontakter One World Academy i år oplyser de os
om, at vi godt kan få refunderet vores penge vores kursus. Ved nærmere undersøgelse af deres regnskaber har Speakers club aldrig overført pengene til dem, hvorfor de ikke kan tilbagebetale beløbet.

20. november 2019

Virkelig virkelig dårlig kundeservice.

Virkelig virkelig dårlig kundeservice.

I september måned bondefangede de mig ved at tilmelde mig et årsabonnement - det havde vi aldrig nogensinde tilmeldt os! Vi havde tilmeldt os et enkelt seminar gennem vores virksomhed. Det var åbenbart skjult et sted i tilmeldingsmailen til det ene seminar.

Siden har de ikke reageret på mine mails med standardsvar, og de har først taget mig seriøst i marts måned. Det er 7 måneder! I alle 7 måneder har de sendt mig fakturaer og rykkere. Hver gang har jeg skrevet til dem og sagt, at det ikke er i orden, men jeg har fået standardsvar retur.

Jeg har aldrig oplevet noget lignende!

Endelig fik jeg svar fra en rigtig person, der sagde, at jeg desværre var nødt til at betale for 2 måneder, fordi jeg ikke havde frameldt mig i god nok tid. Virkelig for dårligt, men det går jeg så med til.
Jeg brugte timevis på min bryllupsrejse på at skrive frem og tilbage, fordi det var dér de ENDELIG gav rigtig lyd fra sig.
Jeg fik betalt de rigtige fakturaer og tænker, at endelig kan jeg få afsluttet dette forløb.
Men næhhh nej, de bliver ved med at sende fakturaer.

Jeg er totalt magtesløs... jeg aner ikke, hvad jeg skal gøre, for de er jo ikke til at få fat i.

23. marts 2018

Uanmindelig dårlig service

Uanmindelig dårlig service! Deltog i et foredrag gennem min praktikplads i september, og er derefter blevet spammet med rykkere for et medlemsskab, som jeg ikke er tilmeldt, da det hele har været gennem min praktikplads. De svarer ikke på mail, men sender til gengæld bare rykkere og genererede mails igen og igen. Til trods for, at min praktikplads har haft kontakt med dem flere gange over de sidste mange mange måneder har de stadig ikke fattet noget. Det er simpelthen så uprofessionel en behandling!

23. marts 2018