Ingen svar fra kundeservice
Som andre skriver: de besvarer hverken mail eller telefon. (Nummeret de angiver findes ikke.). Modtog tydelig brugt vare, men kan ikke komme i kontakt med dem.
SPARKZ COPENHAGEN, part of the Danish fashion scene, is based in the heart of Copenhagen. Where the pulse is racing, and where our designers find much of their inspiration for the Scandinavian signature which permeates everything we do. SPARKZ COPENHAGEN was founded back in the merry 90s, where denim and knitwear played a big part in our collections. Since then, SPARKZ COPENHAGEN has developed into a true adventure with four annual ready-to-wear collections for women seeking inspiration, challenges, independence and style. With an innovative approach to the latest fashion trends, we make sure that the SPARKZ girl is always one step ahead. In a world of combinations, we focus on individuality and offer everything from the perfect date-night dress to casual, chunky knitwear or cool jeggings. We are happy that you can find SPARKZ COPENHAGEN in many locations around the world.
Kattesundet 4, 2. sal, 1458, København K , Danmark
Ingen stjerner!!
Bestilte en bluse (til 800,- kr) 1. december til julegave. Da den ikke kom inden jul, ville jeg afbestille den. Jeg kunne ikke komne i kontakt med firmaet, De telefonnumre der var angivet fandtes ikke og de reagerede ikke på mine mail. Jeg modtog den 3 april. Den er nu sendt retur den 6. april, og har intet hørt. Kan stadig ikke få kontakt til firmaet. Hold jer langt væk. Vil bare gerne gøre brug af min fortrydelsesret. Rigtig dårligt firma. Skulle anmeldes.
Helt elendig oplevelse.
Jeg har returneret en bluse købt som julegave. De har modtaget pakken 30/12/20, men 19/1/21 har de hverken bekræftet modtagelsen pr. email, som de skriver i deres retur-betingelser, eller betalt pengene tilbage senest indenfor 14 dage.
Deres kundeservice er ikke eksisterende. De svarer ikke på mails og telefon. Telefonnummeret til kundeservice de angiver på deres website eksisterer slet ikke.
Hold jer fra dem!