Banner for Soveland

Soveland Anmeldelser

27.949

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 4.020 anmeldelser, havde anmelderne en exceptionel oplevelse med dette firma. Forbrugerne fremhæver her konsekvent den lynhurtige levering, de utroligt attraktive priser samt det meget brede og spændende udvalg af skønne varer. Kunderne roser altid den fremragende kundeservice og den høje kvalitet, og mange oplever, at de købte produkter lever fuldt ud op til alle forventninger. Nogle anmeldere var ikke glade for enkelte produkter, da der desværre ofte opstod uventede problemer med både syninger og lynlåse efter vask. Visse personer bemærkede desuden, at helt specifikke varer skuffede og slet ikke levede op til den forventede holdbarhed og kvalitet over tid.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere fremhæver positive aspekter af produkterne og roser den høje kvalitet samt de gode priser.... Se mere

Delivery service

Anmeldere udtrykker stor tilfredshed med leveringsservicen og fremhæver generelt den hurtige forsendelse og... Se mere

Quality

Kunder noterer konsekvent positiv tilfredshed med kvaliteten af varerne, idet de fremhæver bløde håndklæder,... Se mere

Service

Forbrugere finder service positiv med en gennemgående oplevelse af hurtig og venlig betjening. Mange kunder... Se mere

Price

Brugere udtrykker stor tilfredshed med prisniveauet og fremhæver ofte de attraktive og billige priser.... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Kontaktede kundeservice ang. nedsatte bambushåndklæder 4 stk. pakning. Fik hurtigt svar på mine spørgsmål og bestilte 2 pk. Håndklæderne er super bløde og virker til at være en god kvalitet. Endnu... Se mere

Nem bestilling, hurtig levering. Har ikke taget lagenet i brug endnu, men sidst jeg købte topmadras, rullemadras og lagen, alt i h-split, passede lagenet perfekt. Det lå glat og stramt, så det forven... Se mere

Super tilfreds med madrassen, lever op til forventningerne. Hurtig ekspedering, så efter et par dage havde vi den i hus. Sikkert ikke sidste gang jeg handler her. Kan varmt anbefales.

Jeg modtog min topmadres 2 dage efter ordrebekræftelse. Nu sover vi godt igen.næste gang ved vi hvor vi skal bestille. Super service, super hurtig levering og fantastisk produkt.

1. nr. 3 af de 28 bedste virksomheder i Soveværelsesmøbelbutik
  2. nr. 5 af de 23 bedste virksomheder i Sengeforretning
  3. nr. 4 af de 27 bedste virksomheder i Sengetøjsbutik
  4. nr. 3 af de 17 bedste virksomheder i Sengetøjsforrretning
  5. nr. 2 af de 8 bedste virksomheder i Madrasbutik

Om Soveland

Hos Soveland.dk brænder vi for at skabe de bedste rammer for en god nattesøvn. Derfor tilbyder vi et nøje udvalgt sortiment af sengetøj, lagner, topmadrasser, rullemadrasser, dyner, puder og håndklæder – altid i høj kvalitet og til attraktive priser.

Vores mission er enkel: At gøre det nemt og trygt at handle produkter til soveværelset online. Derfor møder du altid en personlig og kompetent kundeservice, som står klar med ærlig rådgivning og hjælp til at finde de produkter, der passer bedst til dine behov.

Hos Soveland får du altid:
  • God kundeservice og højt produktkendskab
  • Hurtig levering på 1-2 hverdage
  • Fri fragt til selvvalgt pakkeshop ved køb over 799 kr.
  • Prismatch på hele sortimentet
  • 90 dages returret

Med mange års erfaring inden for boligtekstiler og søvnprodukter udvælger vi nøje vores sortiment og samarbejder kun med leverandører, vi kan stå 100 % inde for. Det giver dig adgang til kvalitetsprodukter, der kombinerer komfort, holdbarhed og god værdi for pengene.

Hos Soveland.dk kan du ofte spare op til 70 % i forhold til traditionelle butikspriser. Samtidig handler du trygt hos en E-mærket webshop, hvor sikkerhed, service og kundetilfredshed altid er i fokus.

Tak fordi du besøger Soveland.dk – vi glæder os til at hjælpe dig med bedre søvn og mere komfort i hverdagen.

Kvalitet, service og gode priser – hver dag!

Service i Højsædet
Vores vigtigste opgave er at skabe tilfredse kunder. Derfor gør vi os umage for at levere personlig rådgivning, høj service og en tryg købsoplevelse – både før, under og efter dit køb. Har du spørgsmål, står vores kundeservice altid klar til at hjælpe.
Prismatch på hele sortimentet
Vi ønsker at tilbyde både høj kvalitet og konkurrencedygtige priser. Finder du den samme vare billigere hos en anden dansk forhandler, matcher vi prisen. Det er din sikkerhed for, at du får en fair pris hos os.
Udvalgte produkter fra ansvarlige leverandører
Vi samarbejder kun med leverandører, som lever op til vores krav om kvalitet, ansvarlighed og ordentlige produktionsforhold. Derfor finder du produkter fra anerkendte mærker og producenter, som vi selv kan stå inde for.
OEKO-TEX® certificerede tekstiler
Størstedelen af vores sortiment er OEKO-TEX® certificeret. Det betyder, at produkterne er testet for skadelige stoffer og lever op til strenge krav for sundhed og sikkerhed.
Hurtig Levering & Personlig Support
Vi sender ordrer alle hverdage, så du hurtigt kan tage dine nye produkter i brug. Har du brug for hjælp, kan du kontakte vores kundeservice på telefon eller mail alle hverdage.
Derfor vælger kunderne Soveland
• Hurtig levering på 1-2 hverdage • Fri fragt til pakkeshop ved køb over 799 kr. • Prismatch på hele sortimentet • 90 dages returret • Personlig kundeservice og høj faglighed • E-mærket webshop med tryg handel Vi arbejder hver dag for at gøre det nemt og trygt at handle produkter til soveværelset online – og vi er stolte af de mange kunder, der har valgt at dele deres oplevelse på Trustpilot.

Garanti / Returret på Dyner og Sengetøj

10 års garanti på dyner.....

10 års garanti på dyner.....
Hos Soveland.dk handler du trygt. Vi tilbyder fuld returret, så du altid har mulighed for at ombytte til andre varer eller få pengene tilbage. Derudover får du 2 års garanti på alle vores produkter samt op til 10 års garanti på udvalgte dyner. Din tryghed og tilfredshed er vigtig for os – både før, under og efter dit køb.

Promotion box for Soveland

Varmt om natten?

Få en mere behagelig nat med vores Cool Feel produkter.

28 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(27.949)

3.888 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Godt tilfreds

Godt tilfreds
Varen var flot
Har handlet der mange gange og det er altid fint og godt

18. august 2026

Hej Jytte,

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! Det glæder os utroligt meget at høre, at du er så tilfreds med både leveringen og varen. Vi sætter stor pris på din loyalitet og er glade for, at du altid har gode oplevelser hos os.

Hej Jesper,

Vi beklager dybt, at der er fejl i vævningen på dit nye sengetøj. Vi kan se at vi har haft behandlet din reklamation og sender et nyt betræk til dig. Vi håber naturligvis at du er tilfreds med denne løsning. Beklager ulejligheden.

Nemt og hurtig

Nemt og hurtig

Hej Svend,

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering. Vi sætter stor pris på din positive feedback.

Lynhurtig levering

Lynhurtig levering

Hej Jette,

Venlig hilsen Anders

Godt produkt (topmadras) til god pris

Godt produkt (topmadras) til god pris. Hurtig levering og fin kommunikation.

16. august 2026

Hej Suzana,

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med topmadrassen, den gode pris, den hurtige levering og den fine kommunikation.

Venlig hilsen Anders

Attraktive priser for god kvalitet

Meget attraktive priser for en rigtig god kvalitet sengetøj og lagner. Meget hurtig levering. Kendte ikke Soveland, men vil gerne bruge dem igen.

Hej Karin,

Mange tak for din positive anmeldelse og de 5 stjerner! Det glæder os utroligt meget at høre, at du er så tilfreds med både priser, kvalitet og den hurtige levering. Vi sætter stor pris på din feedback og ser frem til at byde dig velkommen igen.

Venlig hilsen Anders

Nemt og hurtigt bestilling og levering

Nemt og hurtigt bestilling og levering. Super kvalitet 👌

Hej Agnes,

Tak for din positive feedback! Vi er meget glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med hurtig bestilling og levering, samt at du er tilfreds med kvaliteten.

Produktet lever op til forventningerne

Produktet lever op til forventningerne

Hej Malene,

Mange tak for din positive anmeldelse og de 5 stjerner! Det glæder os at høre, at produktet lever op til dine forventninger, og at leveringen var hurtig.

Venlig hilsen Anders

Godt tilfreds med mit køb til en fin…

Godt tilfreds med mit køb til en fin pris

Hej Joan,

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dit køb og den gode pris. Vi sætter stor pris på din positive feedback.

Hej Rita,

Hej Flemming,

Vi er glade for at høre, at bestillingen var hurtig og nem for dig. Vi sætter stor pris på din positive feedback.

Levede op til forventningerne

Levede op til forventningerne

13. august 2026

Hej Marianne,

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! Vi er glade for at høre, at alt levede op til dine forventninger. Vi sætter stor pris på din positive feedback.

👍👍👍👍

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

Hej Daniela,

Tak for din anmeldelse og din positive feedback.

Udmærket og hurtig levering

Udmærket og hurtig levering

8. august 2026

Hej Dorthe,

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!

Meget lækkert kvalitet

Meget lækkert kvalitet

Hej Nesrin,

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med kvaliteten på dine varer. Vi sætter stor pris på din positive feedback.

Venlig hilsen Anders

God assistance i forbindelse med…

God assistance i forbindelse med beslutning om køb af topmadras. Hurtig levering.

Hej Alex,

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! Vi er glade for at høre, at du fik god assistance i forbindelse med dit køb af topmadras, og at leveringen var hurtig.

hurtig levering

Hej Rita,

Super kvalitet

Levering af kvalitet til tiden

Hej Henrik,

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med kvaliteten og den hurtige levering. Vi værdsætter din feedback!

Bestilling i top

Bestilling, køb og levering gik hurtigt og efter planen. Barnebarnet sover godt på den nye madras😁

Hej Lisbeth,

Mange tak for din anmeldelse og de 4 stjerner! Det glæder os at høre, at bestilling, køb og levering gik hurtigt og efter planen. Det er fantastisk at vide, at barnebarnet sover godt på den nye madras.