SOVA - Torpavallen Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Torpavallsgatan 4, 416 73 Göteborg, Kålltorp, SE

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Sover så bra att jag känner jag sjunker in och släpper min kropp utan motstånd och faller i sömn inom 10-15 minuter bara! Madressen anpassar sig så bra min vikt och kropps form och återställer sig näs... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Bra hjälp vid visning. Bra kvalitet på sängen. En mindre bra detalj var att sängen inte ansågs slutbetald när vi hade betalat hela det belopp som fanns på avtalet. Priset hade höjts med 5 000:- och vi... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Helt otroligt från start till slut! Säljaren i butiken, Corinne, var helt underbar och hjälpte oss jättefint på vägen, hon är grym! Även leveransen gick supersmidigt och framför allt så är sängen det... Se mere

Virksomhedsoplysninger

Om SOVA - Torpavallen

Skrevet af virksomheden

Sängexpert sedan 1989

Certifierade sängexperter

Våra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.

Garantier

På SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.

Servicetjänster

Vi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.

Välkommen!

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

1.317 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Jättetrevlig personal men känner att…

Jättetrevlig personal men känner att jag nog köpte en dubbelt så dyr bäddmadrass som jag hade tänkt
Jag har inte bestämt mig om jag är 100% nöjd ännu

17. oktober 2025

Hej Anna,
Tack för att du delar din upplevelse med oss! Vad roligt att du uppskattade våra sängexperter. Vi förstår att det kan kännas osäkert om man har gjort rätt val, särskilt när det gäller en investering som en bäddmadrass. Om du har frågor kring produkten eller vill diskutera alternativ, är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice eller kontakten du redan har i butiken så hjälper de dig vidare.

Sov gott!

Trevlig personal

Trevlig personal. Leveranstiden var som avtalat.

17. oktober 2025

Besvarelse fra SOVA - Torpavallen

Vad glada vi blir för din recension. Så kul att vi kunde hjälpa till - och skönt att det gick smidigt med leveransen! Vi önskar dig många goda nätters sömn. Sov gott!

Riktigt bra kundservice

Riktigt bra kundservice! Nöjd med mitt köp

14. oktober 2025

Hej Elisia,
Vad glada vi blir och så kul att vi kunde hjälpa till. Det ska vi hälsa vidare. Sov gott!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Det sämsta jag upplevt

Det sämsta jag upplevt. Vid leverans fick jag inte madrasserna utan enbart gavel, madrassskydd, ben. Fick dock faktura och ingen förklaring. Fick info om att man glömt lägga den beställningen så försenat. Vid info om att man väl får sängen kom nästa utmaning - leveransen som inte fungerade. Så till slut hävde/ returneradejag köpet. Under denna period var det jag som fick jaga information.,,,

4. november 2025

Hej Ulrika,
Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi förstår att det är frustrerande att inte få snabb återkoppling. Under perioder med hög belastning kan våra svarstider bli längre än vanligt, men vi arbetar hårt för att komma ikapp och hjälpa varje kund så snabbt vi kan. Vi tar med oss dina synpunkter och ser över vad som kan ha hänt. Vi önskar dig en fin dag!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Trevligt bemötande men leveranstiden…

Trevligt bemötande men leveranstiden var längre än vad jag hade kunnat tänka mig. Transporten hem och inbärande helt super.

Hej Bodil,
Tack för att du hör av dig och delar din upplevelse med oss. Vi beklagar verkligen att leveranstiden blev längre än förväntat och förstår att det kan kännas frustrerande. Dina synpunkter är värdefulla och vi tar dem med oss i vårt arbete för att bli bättre.
Det gläder oss att höra att bemötandet och hemleveransen fungerade bra. Sov gott!

Allt var toppen

Allt var toppen, kundbemötande, service, leverans och själva sängen så klart 😊😊

Hej Sonia,
Vi är glada att allt från kundbemötande till sängen motsvarade dina förväntningar. Tack för din recension! Vi önskar dig många nätter av god sömn!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Good service and good product

They fulfilled everything as planned. No surprises. Satisfied with the service and product they provide.

7. maj 2025

Hej Serkan,
Vad glada vi blir att du är nöjd! Tack för ditt köp & recensionen. Vi önskar er många goda nätters sömn. Sov gott!

Besvarelse fra SOVA - Torpavallen

Tack för din recension Agneta!
Vad roligt att höra att du hittade rätt hårdhet på sängen – det gör verkligen stor skillnad. Vi hoppas att du får många goda nätter framöver.

Bra service

Bra service! Trevligt bemötande!

12. oktober 2025

Besvarelse fra SOVA - Torpavallen

Vad glada vi blir, tack för ditt besök. Sov gott!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Dom är kunniga och pålästa om sina…

Dom är kunniga och pålästa om sina produkter.
Trevligt bemötande som kändes tryggt.

Besvarelse fra SOVA - Torpavallen

Tack för din fina recension Ulla-Carin!
Vi är glada att du kände dig trygg och väl bemött. Detta ska vi hälsa vidare till butiken. Sov gott!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Trevligt bemötande och väldigt…

Trevligt bemötande och väldigt serviceinriktade.
Var hjälpsamma och ville verkligen lösa vårat "problem"

30. september 2025

Hej Mats och Barbro,
Så kul att vi kunde hjälpa till. Tack för er fina recension
- det ska vi hälsa vidare till butiken! Sov gott!

Bra personal 👍

25. september 2025

Besvarelse fra SOVA - Torpavallen

Tack för din recension Zlatko! Detta ska vi hälsa vidare till butiken!
Sov gott, vänligen SOVA

Bra utbud i butiken

Bra utbud i butiken, proffsig personal.

21. august 2025

Hej Ulf,
Tack för din recension! Vi är glada att du uppskattade vårt sortiment och vår personal. Varmt välkommen åter!

Så så så nöjd

Trotts att jag fick en defekt sänggavel levererad är jag toppen nöjd! Underbar personal som är så hjälpsamma och underbart trevliga! Inga problem att lösa en ny med allt där emellan, så smidigt och så snabbt. Också super super nöjd med de som levererade hem! Allt som allt, ibland är saker trasiga men får man rätt hjälp löser sig allt!

16. august 2025

Hej Sofia,
Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Vi beklagar att sänggaveln var defekt, men är glada att det gick och lösa smidigt. Vi hälsar dina fina ord vidare till leveransteamet. Sov gott!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snabb och trevlig service i butiken

Snabb och trevlig service i butiken, bra erbjudande samt leverans enligt överenskommelse.

19. august 2025

Hej Vladimir,
Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Vi blir glada att höra att du är nöjd med ditt köp och att leveransen gick enligt plan. Varmt välkommen tillbaka.
Sov gott!

Bemötandet var bra

Bemötandet och lätt att beställa och kom i tid

6. august 2025

Hej Mohammad,

Vad glada vi blir! Så roligt att höra att beställningen gick smidigt och kom i tid. Tack för att du valde oss och varmt välkommen åter.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Nöjd med personalen men inte med…

Nöjd med personalen men inte med madrassen.

30. juli 2025

Hej Doris,
Vi beklagar att madrassen inte motsvarade dina förväntningar. Vi ber dig vänligen kontakta butiken igen eller vår kundservice via vårt kontaktformulär:
och hänvisa till detta meddelande.
SOVA

Dette er Trustpilot

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.