SOVA - Kungsgatan Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Kungsgatan 5, 111 43 Stockholm, Norrmalm, SE

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Personal mycket tillmötesgående och tålmodig. Blev dock mycket besviken att madrassen drogs nedåt och sidledes vid upphöjning av ryggen. klagade och fick betala för ett "gummi" underlag. Detta bord... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vi har köpt två Mattsons-sängar. De är helt fantastiska – handtillverkade i Sverige av naturmaterial. Äntligen en säng utan en massa suspekta ämnen. Jag fick dessutom bästa service hos SOVA Kungs... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Incredible service and experience. We got to try every possible type of bed, model and stiffness until you find what is best for you. Nadia was exceptional, amazing knowledge and attention to detail h... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vi är väldigt nöjda med all hjälp vi fick av Mia! Hon var väldigt kunnig, trevlig och snabb på att svara på våra mejl efter köpet när vi hade fler frågor. Tack vare henne var kundupplevelsen mycket my... Se mere

Virksomhedsoplysninger

Om SOVA - Kungsgatan

Skrevet af virksomheden

Sängexpert sedan 1989

Certifierade sängexperter

Våra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.

Garantier

På SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.

Servicetjänster

Vi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.

Välkommen!

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

1.333 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fick otrolig bra service från Amanda…

Fick otrolig bra service från Amanda Berg på Sova

31. januar 2023

Besvarelse fra SOVA - Kungsgatan

Vad glada vi blir, så kul att vi kunde hjälpa till - det ska vi hälsa vidare till Amanda! Tack för ditt besök & din recension. Vi önskar dig många goda nätters sömn. Sov gott!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Försäljarna i butik var otroligt…

Försäljarna i butik var otroligt proffsiga

30. januar 2023

Besvarelse fra SOVA - Kungsgatan

Vad glada vi blir, så kul att vi kunde hjälpa till - det ska vi hälsa vidare till butiken! Vi önskar dig många goda nätters sömn. Sov gott!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Grym säljare som guidade oss rätt och…

Grym säljare som guidade oss rätt och som inte försökte sälja upp oss på något vi inte behövde. Hela upplevelsen var väldigt genuin.
Mycket nöjda med hela kedjan, sälj-leverans-produkt!

9. januar 2023

Besvarelse fra SOVA - Kungsgatan

Vad glada vi blir, så kul att vi kunde hjälpa till och tack för din fina recension. Det ska vi hälsa vidare till butiken! Vi önskar dig många goda nätters sömn. Sov gott!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Trevlig personal och jag fick mycket…

Trevlig personal och jag fick mycket bra hjälp att välja rätt säng och tillbehör! Ser fram emot leveransen!

12. februar 2023

Besvarelse fra SOVA - Kungsgatan

Vad glada vi blir för din recension. Så kul att vi kunde hjälpa till - det ska vi hälsa vidare till butiken! Vi önskar dig många goda nätters sömn när leveransen nått dig. Sov gott!

Nöjda med köpet

Nöjda med köpet. Fick bra paketpris . Mycket bekvämma sängar. Allt inklusive hemtransport fungerade utmärkt.
Mycket trevlig,kunnig och hjälpsam personal
Kan varmt rekommendera ett köp.

12. februar 2023

Besvarelse fra SOVA - Kungsgatan

Vad glada vi blir för din recension. Så kul att vi kunde hjälpa till - det ska vi hälsa vidare till butiken! Vi önskar dig många goda nätters sömn. Sov gott!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Mycket proffesionell personal som…

Mycket proffesionell personal som hjälpte till med
utprovning av säng samt kuddar

5. december 2022

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bra information och behjälplig…

Bra information och behjälplig kompetent personal. Bra upplevelse överlag.

19. oktober 2022

Besvarelse fra SOVA - Kungsgatan

Vad glada vi blir! Tack för ditt besök & tack för din recension. Önskar en fin dag! Vänligen SOVA

Bäst

Helhet, hjärta och själ.
Ser fram emot nästa besök.
Dom ser alltid till att man går tacksam och nöjd därifrån! Oavsett vad som händer.
Tack Nadja!
Mvh
Tomas Olsson

15. december 2022

Besvarelse fra SOVA - Kungsgatan

Vad glada vi blir, så kul att vi kunde hjälpa till och tack för din fina recension. Det ska vi hälsa vidare till butiken! Vi önskar många goda nätters sömn och välkommen åter. Sov gott!

Äntligen får man ligga ..😄

Äntligen får man ligga ..😄
Skämt åsido!! 😄 underbart att få min efterlängtade säng . Det tog bara 2 veckor från beställning till hemleverans.
Jag köpte en kontinental säng med tempur - madrass. Fick alla benen +skydd till madrassen och hemleverans helt gratis . Det är så bra service och glad kunnig personal.
Hade bäst god jul 🎄
Anna Fridberg

13. december 2022

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Leveranstiden stämde nästan på…

Leveranstiden stämde nästan på klockslaget, det är ovanligt. Trevlig personal.

Fakturahanteringen kunde bli bättre.

11. december 2022

Besvarelse fra SOVA - Kungsgatan

Tack för ditt besök & tack för recensionen, tar med oss synpunkterna. Vi önskar många goda nätters sömn. Sov gott!

Jättebra service.

Jättebra personlig service. Butiksmedarbetarna är trevliga och lyssnar till ens behov.

12. november 2022

Besvarelse fra SOVA - Kungsgatan

Vad glada vi blir! Tack för ditt besök & tack för din recension! Önskar dig en fin dag! Vänligen SOVA

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

we got a promise about delivery date…

we got a promise about delivery date around 6-8 weeks but without any explanation we get postponed week date about bed every week. So we can not trust delivery date anymore which is realy badly surprised for us.

11. oktober 2022

Besvarelse fra SOVA - Kungsgatan

Hej, Så tråkigt att höra om din upplevelse, så ska det inte kännas. Vi tar med oss dina synpunkter och ser över vad som kan ha hänt. Vi önskar dig en fin dag! Vänligen SOVA

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Hög kvalitet – svagt kundbemötande

Produkten är av hög kvalitet och jag fick väldigt bra hjälp i butiken på Kungsgatan, men bemötandet från e-handeln var desto sämre. Efter beställning får man mycket sparsamt med uppdateringar kring ordern – knappt en bekräftelse ens. En vänlig fråga till kundtjänst gav inget mer än ett irriterat svar. När jag efter en vecka till slut fick ett estimerat leveransdatum var det redan då mot den övre gränsen av den uppskattade leveranstiden. Sängen blev senare försenad 1,5 vecka och transportpartnern lämnade först fel bäddmadrass hos mig.

3. oktober 2022

Besvarelse fra SOVA - Kungsgatan

Hej, Så tråkigt att höra om din upplevelse, så ska det inte kännas. Vi tar med oss dina synpunkter och ser över vad som kan ha hänt. Vi önskar dig i alla fall många sköna nätter! Vänligen SOVA

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Dålig service..

14. september 2022

Besvarelse fra SOVA - Kungsgatan

Hej, Så tråkigt att höra om din upplevelse, så ska det inte kännas. Vi tar med oss dina synpunkter. Önskar dig en fin dag! Vänligen SOVA

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mycket bra och konsultativ…

Mycket bra och konsultativ införsäljning samt snabb leverans!

7. september 2022

Besvarelse fra SOVA - Kungsgatan

Vad glada vi blir! Tack för ditt besök & tack för din recension. Önskar dig en fin dag! Vänligen SOVA

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Sova Sveavägen har varit så proffsiga…

Sova Sveavägen har varit så proffsiga och serviceminded så när jag av misstag beställde säng på Kungsgatan via telefon blev jag tyvärr besviken. Sängen skickades till fel leveransadress och när jag ringde för att fråga när den skulle komma fick jag veta att jag i fortsättningen skulle gå in och kolla på hemsidan. De var liksom inget sprutt i dem. Lite slappt liksom! Ingen kompensation för att sängen blivit över en månad försenad. Inte mer än en rad av ursäkt i en mejltråd som jag själv initierat.

6. september 2022

Besvarelse fra SOVA - Kungsgatan

Hej, Vad roligt att ni är nöjda med upplevelsen i butik men olyckligt att telefonkontakten inte levt upp till förväntningarna. Vi tar med oss synpunkterna. Hoppas i alla fall på sköna nätter. Vänligen SOVA

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mycket duktig och trevlig säljare

Mycket duktig och trevlig säljare! Bra läge på affären. Trevlig personal vid betalning. m.m.

6. september 2022

Dette er Trustpilot

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.