Personal mycket tillmötesgående och tålmodig. Blev dock mycket besviken att madrassen drogs nedåt och sidledes vid upphöjning av ryggen. klagade och fick betala för ett "gummi" underlag. Detta bord... Se mere
Virksomheden har svaret
Vi har köpt två Mattsons-sängar. De är helt fantastiska – handtillverkade i Sverige av naturmaterial. Äntligen en säng utan en massa suspekta ämnen. Jag fick dessutom bästa service hos SOVA Kungs... Se mere
Virksomheden har svaret
Incredible service and experience. We got to try every possible type of bed, model and stiffness until you find what is best for you. Nadia was exceptional, amazing knowledge and attention to detail h... Se mere
Virksomheden har svaret
Vi är väldigt nöjda med all hjälp vi fick av Mia! Hon var väldigt kunnig, trevlig och snabb på att svara på våra mejl efter köpet när vi hade fler frågor. Tack vare henne var kundupplevelsen mycket my... Se mere
Skrevet af virksomheden
Certifierade sängexperterVåra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.
GarantierPå SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.
ServicetjänsterVi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.
Välkommen!
Skrevet af virksomheden

Kungsgatan 5, 111 43, Stockholm, Norrmalm, Sverige
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Beställde en säng i slutet på jan, bra säljare!! Tyvärr var sängen försenad vilket orsakade problem, dålig om ens någon kommunikation gällande förseningen eller kommunikation när sängen kan tänkas levereras. Efter fyra månaders väntan hade sängen inte ens börjat tillverkas och ingen kommunikation från sova Kungsgatan. Presentkort 500 kr som kompensation, skrattretande. Kan ej rekommenderas, nästa gång blir det elgen.

Besvarelse fra SOVA - Kungsgatan
Säljaren hjälpte mig på ett professionellt sätt att välja ut den säng som passar just mig.

Kundvänlig
Engagerad o kundinriktad personal. Tydlig info om allt. Leverans som utlovat o proffsigt.

Besvarelse fra SOVA - Kungsgatan
Personalen, Ebba, var väldigt hjälpsam och kunnig! Hon gav goda tips om vad man ska tänka på när man provar säng. Dessutom hade hon ett trevligt och glatt bemötande.

Besvarelse fra SOVA - Kungsgatan
Trevlig och kunnig personal.Vi fick ett väldigt personligt och proffsigt bemötande

Besvarelse fra SOVA - Kungsgatan
Tyvärr tror jag inte ni skulle se fram emot att höra det. Det enda som hänt är att jag har betalt!

Besvarelse fra SOVA - Kungsgatan
Vi har fått en helt fantastisk service i butiken och mycket trevligt bemötande!

Besvarelse fra SOVA - Kungsgatan
Bra hemsida och bra information när varan blev försenad pga snön

Besvarelse fra SOVA - Kungsgatan
Hej, jag hade en jättefin upplevelse i butiken, Elias var en stjärna. Köpte ett utställningsex då jag behövde en säng snabbt. Den var garanterad leverans veckan efter Black Friday så senast den 1 dec. Nu har jag sovit på madrasser på golvet i tre nätter. Elias sa jag skulle köpa en luftmadrass och han skulle dra av kostnaden för den men jag lånade madrass av kompis. Nu hoppas jag verkligen den kommer denna vecka och att de bär in och upp den på plats som lovat.

Besvarelse fra SOVA - Kungsgatan
Har aldrig tidigare blivit så väl bemött av butiks personal tidigare som jag blev på Sova butiken på Kungsgatan vid mitt senaste köp hos er❤️

Besvarelse fra SOVA - Kungsgatan
Säljet fungerar väl och all personal är supertrevlig. Däremot behöver leverans och logistiken förbättras. Att skjuta fram leverans istället för att beställningen går direkt rekommenderas inte. Efter ganska mycket strul så fick jag en futtig kompensation. Är supernöjd med sängen.

Besvarelse fra SOVA - Kungsgatan
Väldig bra bemötande och professionellt service i botiken. Jag tyckte att det inte var helt tydligt om vad sängen i helhet skulle kosta. Det blev mycket dyrare än jag hade trodde, men jag är jättenöjd att vi köpte den ändå.
Transport var snabbt och var i god tid. Bra och professionellt när det gäller montering av sängen. Jag hade ändå velat att de som jobbar med montering hade på sig skoskydd eller tagit av skorna.
Jag kommer definitivt rekommendera Sova. Ni har väldigt bra medarbetare och väldigt bra bemötande som spelar en viktigt roll för mig .
TACK!

Besvarelse fra SOVA - Kungsgatan
Den hjälp och kunskap och tid som jag fick betydde jättemycket.

Besvarelse fra SOVA - Kungsgatan
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.