SOVA - Kungsgatan Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Kungsgatan 5, 111 43 Stockholm, Norrmalm, SE

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Incredible service and experience. We got to try every possible type of bed, model and stiffness until you find what is best for you. Nadia was exceptional, amazing knowledge and attention to detail h... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Personal mycket tillmötesgående och tålmodig. Blev dock mycket besviken att madrassen drogs nedåt och sidledes vid upphöjning av ryggen. klagade och fick betala för ett "gummi" underlag. Detta bord... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vi har köpt två Mattsons-sängar. De är helt fantastiska – handtillverkade i Sverige av naturmaterial. Äntligen en säng utan en massa suspekta ämnen. Jag fick dessutom bästa service hos SOVA Kungs... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vi är väldigt nöjda med all hjälp vi fick av Mia! Hon var väldigt kunnig, trevlig och snabb på att svara på våra mejl efter köpet när vi hade fler frågor. Tack vare henne var kundupplevelsen mycket my... Se mere

Virksomhedsoplysninger

Om SOVA - Kungsgatan

Skrevet af virksomheden

Sängexpert sedan 1989

Certifierade sängexperter

Våra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.

Garantier

På SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.

Servicetjänster

Vi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.

Välkommen!

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

1.325 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Bytte och fick begagnade ben

Bytte och fick begagnade ben, till våra två nya sängar!!!
Madrasskydden som vi köpte var olika!
En är sladdrig och glider runt, den andra är ok.
Boel och Bosse Sjöholm Stockholm

24. oktober 2025

Hej Boel och Bosse,

Så tråkigt att höra om er upplevelse – så ska det självklart inte vara. Tyvärr har vi ingen möjlighet att lösa detta ärende här, men ni kan kontakta vår kundservice via formuläret på denna länk: https://www.sova.se/kundservice/kontakt.html
så hjälper de er vidare.

Vi önskar er en fortsatt trevlig dag!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Trevlig och duktig försäljare som…

Trevlig och duktig försäljare som stöttade och gav oss tid att tänka efter innan vi bestämde oss.Snabb leverans av sängarna och bra killar som hjälpte oss med gott humör. Sköna sängar!

25. oktober 2025

Hej Eva!

Stort tack för din fina recension. Vad roligt att höra att både bemötandet i butik, leveransen och sängarna motsvarade era förväntningar. Det uppskattar vi verkligen!

Sov riktigt gott i nya sängarna!

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Fel adress

Jag beställde en säng till en address, men den blev sänd till en annan address. Det tog mig 2 timmar att ta mig fram till någon som kunde hjälpa mig. Butiken på Kungsgatan svarade inte i telefonen på flera timmar. Det var faktiskt frustrerande. När sängen väl var här så var det ok, men det är mestadels pga att transportföretaget var schyssta.

13. august 2025

Hej Anders,
Vi beklagar verkligen att din säng levererades till fel adress och att det var svårt att nå oss. Vi tar med oss dina synpunkter och vi förstår att det påverkar upplevelsen. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra svars och leveranstider. Sov gott! Vänligen SOVA

Jag sover gott.

4. oktober 2025

Hej Gunnel,
Så härligt att höra!
Vi är glada att du sover gott – det är precis vad vi strävar efter. Tack för att du delar med dig!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fick toppen hjälp andra gången jag…

Fick toppen hjälp andra gången jag köper säng hos er och blir super omhändertagen.

24. september 2025

Hej Mattias,
Så härligt att höra att du är nöjd med ditt besök. Vi ser till att hälsa detta vidare till butiken. Tack för att du delar med dig, och vi önskar dig många goda nätters sömn i din nya säng. Varmt välkommen tillbaka.
Sov gott!
Vänligen, SOVA

Dålig hjälp med ny säng

Jag köpte en ramsäng och ville ha hjälp med transport, inbärning, ta bort gamla sängen och lägga ner den nya i min sängram. Fick hjälp med allt utom att lägga nya sängen i sängramen, det fanns inte med i beställningen. Personen i Sovabutiken hade glömt det. Så min säng blev stående på högkant. Ringde butiken 5,6 gånger för att förklara situationen. Skulle varje gång bli uppringd, men inte skedde det. Transportfirman kom efter 5 dagar och la i sängen, tur att jag hade en soffa att sova på. Att ingen orkade ringa upp mig, jag pratade med många olika, var verkligen irriterande.

11. september 2025

Hej Maud,
Vi beklagar verkligen att din upplevelse inte blev som förväntat. Vi förstår att situationen varit frustrerande. Butiken ska nu ha kontaktat dig och vi hoppas att allt är löst. Om du känner att de är något mer som du inte fått svar på så når du kundservice via denna länk https://www.sova.se/kundservice/kontakt.html
Önskar dig en fin dag.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Ordnade det på ett smidigt sätt när…

Ordnade det på ett smidigt sätt när logistiken i Jämtland skickar fel del av sängen.

29. juli 2025

Besvarelse fra SOVA - Kungsgatan

Tack för din återkoppling! Vad skönt att höra att det till slut löste sig. Har du fler frågor är det bara att höra av dig till kontakten du har i butiken eller till vår kundservice via vårt kortaktformulär https://www.sova.se/kundservice/kontakt.html och referera till det här meddelandet.

Vänligen SOVA.

Hur man INTE säljer något

Gick till butiken 16 aug, gillade Tempur madrass och Carpe Diem säng med sänggavel. Frågade efter reapris plus leverans. Försäljningspersonen försvann, konsulterade med kollegorna och kom tillbaka och gav oss en offert på ca 85 500 kr. Okej, vi ska kolla ett par ställen till och återkommer. Rean varar till 17 aug. Kommer tillbaka 17 aug. Pratar med samma försäljningsperson, säger vi vill köpa de ovannämnda varorna. Ett bra tag senare kommer personen tillbaka med 3 olika dokument, med 3 olika summor, pratar gärna och mycket om olika rabatter. Ingen av summorna är densamma som dagen innan. Vad som hänt? Jo, de har glömt att räkna in spegeln på blocket som sängen monteras på (summan med spegeln är ca 97 000 kr). Kan man köpa utan spegeln? Personen försvinner på ett bra tag, återkommer med en ny summa. Spegeln är borttagen, madrasskyddet är ett nytt tillägg på listan (ca 1200 kr tillägg). Jag säger, Du vill sälja och få din kommission. Jag vill köpa. Jag vill köpa varorna för det ursprungliga priset du räknade igår utan långa berättelser om olika rabatter och reor. Alla extras kan jag gärna köpa senare. Vi satt där bokstavligen med kortet i handen, redo att betala. Dessutom var jag intresserad av andra varorna i butiken. Men nej, hon säger att hon faktiskt förlorar pengar genom att sälja varorna till oss med rabatt! Vännen, säger jag, jag vill absolut inte att du ska lida på grund av oss och ska inte tvinga dig att förlora pengarna. Inget köp. Hela erfarenheten kändes som ett dåligt skämt, uppriktigt sagt. Väldigt otrevlig upplevelse.
Rekommenderar inte denna butik!

Fri 22 aug. UPPDATERING.
1.Hur och när har butiken kontaktat mig? Jag har inte varit i butiken, butiken har inte mina kontaktuppgifter. Jag anser att SOVAs inlägg är vilseledande. Vänligen, förklara!

2. Idag, 22 aug har jag varit i Carpe Diem butik på Humlegårdsgatan i Sthlm. Och mitt förståelse är att spegeln på sängplatformen som butiksbiträde har räknat in som tillägg på ca 12.000 kr är en integrerad del av ramsängen man köper som inte kan tas av. Kan Sova förklara, av vilken anledning kom ihåg butiksbiträden att man glömde att ta spegelns, dvs den integrerade bitens värde i den ursprungliga beräkningen? Något som inte stämmer här alls.

Jag avråder starkt av att handla i denna butik på Kungsgatan.

17. august 2025
Uopfordret anmeldelse

Hej Elena,

Vad tråkigt att höra om din upplevelse. Vi förstår att det blivit frustrerande och det besvär detta har orsakat. Vi tar med oss dina synpunkter. Vi ser att butiken redan har kontaktat dig direkt och hanterar ditt ärende där. Återkom gärna till dem om du har fler frågor eller funderingar, så hjälper de dig vidare. Alternativt kan du kontakta vår kundservice via vårt kontaktformulär: https://www.sova.se/kundservice/kontakt.html
och referera till det här meddelandet.

Vänligen SOVA.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fantastisk hantering av vår…

Fantastisk hantering av vår reklamation. Köpte en CDsng för 7 år sedan där plymån gått söndr och sängen gick knappt att sova i. Johan från CD kom o kollade och i veckan kom en ny till oss utan kostnad. Snyggt, Carpe Diem.

19. juni 2025

Besvarelse fra SOVA - Kungsgatan

Stort tack för din fina återkoppling Akke!

Vad roligt att höra att reklamationen hanterades på ett smidigt och rättvist sätt, och att du upplevde servicen som positiv. Vi är glada att Johan och Carpe Diem kunde hjälpa till.

Vi önskar dig många goda nätter i din nya säng!

Vänligenh SOVA

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Underbar personal Nadja som tog sig tid…

Underbar personal Nadja som tog sig tid att låta oss prova och prova och prova och guida oss i vårt val av säng.
Rekommenderar nu SOVA till alla!

19. maj 2025

Besvarelse fra SOVA - Kungsgatan

Vad glada vi blir, så kul att vi kunde hjälpa till - det ska vi hälsa vidare till Nadja! Vi önskar dig många goda nätters sömn. Sov gott!

Sova överträffade mina förväntningar

Säljaren var riktigt bra med tålamod, saklighet och kunnande. Leveransen var värd sitt pris med överraskande snabbhet och bra service. Uppackningen och installationen gick otroligt smidigt. Rekommenderar varmt till alla som är i färd med att investera i ny säng. Sover gott!

12. juni 2025

Besvarelse fra SOVA - Kungsgatan

Tack för din recension! Det gläder oss att höra att du är nöjd med både service, leverans och installation. Vi önskar dig många goda nätters sömn i din nya säng.

Fick ringa 4 gånger innan leverans genomfördes

Vi fick ringa 3 gånger för att få en riktig leverans på betald vara, vi fick bara en massa fake leveranser 3 gånger där det blev retur innan leverans. Fjärde gången blev det via butik som fungerade.

10. juni 2025

Besvarelse fra SOVA - Kungsgatan

Hej Ulf, vi beklagar verkligen de problem du upplevde med leveransen. Vi tar med oss dina synpunkter och ser över vad som kan ha hänt. Vi önskar dig en fin dag! Vänligen SOVA

Supernöjd!

Allt från besöket i butiken på Kungsgatan till leverans har varit bästa möjliga. Sängen är så skön för ryggen!

5. juni 2025

Hej Manne,
Stort tack för din fina recension – så kul att höra att du är nöjd med sängen! Extra roligt att den känns bra för ryggen. Sov gott! Vänligen SOVA

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Rundvisad av en ung tjej med lite oskön…

Rundvisad av en ung tjej med lite oskön stil. Visade sängar för 300 000kr när jag berättade att jag har en budget på 30 000kr. Lite överlägset bemötande. Plus var att hon ringde e leveransen o frågade hur det fungerade.

5. juni 2025

Besvarelse fra SOVA - Kungsgatan

Hej Anna-Karin, så tråkigt att höra om din upplevelse, så ska det inte vara. Vi tar med oss dina synpunkter och ser över vad som kan ha hänt. Vi önskar dig en fin dag! Vänligen SOVA

Bra service

Det var väldigt bra service och trevlig personal på just kungsgatan i Stockholm

4. april 2025

Besvarelse fra SOVA - Kungsgatan

Vad glada vi blir, så kul att vi kunde hjälpa till och tack för din fina recension. Det ska vi hälsa vidare till butiken! Vi önskar dig många goda nätters sömn. Sov gott!

Trevligt och kunnigt bemötande

Trevligt och kunnigt bemötande, bra transportörer och superskön säng

14. marts 2025

Besvarelse fra SOVA - Kungsgatan

Tack för din recension Roger!
Vi är glada att du är nöjd med både bemötandet, leveransen och din nya säng.
Hoppas du får många riktigt sköna nätter framöver. Vänligen SOVA

Dette er Trustpilot

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.