The salesperson gave us enough time in the shop to try out whatever we wanted, discussing advantages and disadvantages and showing options. We ended up with a bed we both sleep very well in. Of cou... Se mere
Virksomheden har svaret
Vi fick väldigt bra bemötande och personaler är så professionella och kunniga. Vi är nöjda med vårt köp efter några timmars besök där. Bra utbud samt fin lokal mitt i city. Rekommenderas starkt att be... Se mere
Virksomheden har svaret
Bra service i butik och vid leverans. Dock drar leveranstiden ner betyget betydligt då det tog längre än 12 veckor från beställning till leverans. Utlovad tid var först 4 veckor men efter ett uppdater... Se mere
Virksomheden har svaret
Läste på lite på Sova:s hemsida innan mitt besök i den fysiska butiken. Där fick jag bra hjälp av kunnig personal och fick köpt en säng. Att det var 50% rabatt, en bra dunkudde på köpet och fri frakt... Se mere
Skrevet af virksomheden
Certifierade sängexperterVåra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.
GarantierPå SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.
ServicetjänsterVi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.
Välkommen!
Skrevet af virksomheden

Korsgatan 14, 411 16, Göteborg, Inom Vallgraven, Sverige
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Besvarelse fra SOVA - Korsgatan
Personalens kunnighet och professionella och myclet trevliga bemötande har varir avgörande för mitt betyg. Sängen har inte levererats än,så omdömet gäller inte själva produkten.

Besvarelse fra SOVA - Korsgatan
Riktigt bra bemötande av trevlig och kunnig personal!
Speciellt tack till Malin som alltid ger det lilla extra för personlig service!

Besvarelse fra SOVA - Korsgatan
Grym service och snabb leverans.
super nöjd med min nya säng

Besvarelse fra SOVA - Korsgatan
Personalen är vänlig och hjälpsam men...
Jag beställde nya bäddmadrasser v37 och de skulle levereras senast v39. v40 ringde jag och undrade var de var och fick nytt leveransdatum till v42. Nytt telefonsamtal och nytt leveransdatum v45. Jag har alltså inte fått några madrasser än och vet inte om de kommer till v45.

Besvarelse fra SOVA - Korsgatan
Amanda på Sova vid domkyrkan var otroligt hjälpsam och trevlig

Besvarelse fra SOVA - Korsgatan
Efter att jag blev ratad av de första två försäljarna så blev det en riktig fullträff.. Den unge mannen som gladeligen delade med sig av både energi, vilja och expertis, heter Simon och han jobbar i SOVA's butik på korsgatan..jag hoppas verkligen att han får behålla hela provisionen själv..
Så min betygsättning är helt och hållet grundad på hans bemötande, var glada för att ni har honom.

Besvarelse fra SOVA - Korsgatan
Fick ett fantastiskt bemötande av säljaren Joakim K. förra månaden i er butik på Korsgatan i Göteborg. Jag är otroligt nöjd med mitt köp av kudde, men framförallt med personalen. Joakim var proffsig, kunnig, mycket trevlig och otroligt hjälpsam. Han kunde besvara alla mina frågor och hade stenkoll på sortimentet vilket som gjorde mig trygg i mitt köp. Jag återkommer i framtiden när det blir dags att köpa ny säng och kommer rekommendera er butik varmt till vänner och bekanta.

Besvarelse fra SOVA - Korsgatan
Väldigt trevlig och kunnig personal. Fick experthjälp och hittade en säng som var perfekt för mig!

Besvarelse fra SOVA - Korsgatan
Väldigt trevligt bemötande i butiken i centrala Göteborg som är top notch, kunnig personal och de ägnade verkligen tid åt att få oss att trivas trots att vi var något stressade. Kan varmt rekommenderas!

Besvarelse fra SOVA - Korsgatan
Mycket kunnig och tillmötesgående personal, vi är väldigt nöjda!

Besvarelse fra SOVA - Korsgatan
Underbara sängar,, Underbar personal samt härliga och hjälpsamma killar som var här med sängarna,Tack 🤗 ,Skickar hur många 🌟🌟🌟🌟🌟 som helst

Besvarelse fra SOVA - Korsgatan
Otroligt nöjd med servicen jag fått av våran säljare Danijela.

Besvarelse fra SOVA - Korsgatan
Vi hävde vårt köp på SOVA efter att vi inte kände att vi blivit lyssnade till.
Jag och min fru hade bokat en sängprovning på SOVA och introducerades i ämnet av en man som varit i branschen länge, liksom hela sin famil. Och det var klart att vi i slutet skulle få den säng rekommenderad som passade oss två allra bäst. Det hela blev ganska forcerande och vi fick båda intrycket av att den väldigt dyra Carpe diem skulle bli ”bäst” för oss. Vi hade dock under sängprovning sagt att vi väldigt oväntat tyckte en tempursäng var det som föll oss mest i smaken. Men säljaren lade mest fokus på att visa sitt trollande med en faktura på Carpe diem och slängde lite stressat ut en offert på en tempur med 5% rabatt. Vi kände oss inte riktigt bekväma med det besöket och hittade senare en annan butik i staden som lånade ut tempurmadrasser till oss och tyckte såklart att vi skulle testa innan vi slog till och köpte något för så mycket pengar. Vi valde såklart det senare stället som inte tillhör de stora kedjorna och som trots det utan diskussion om rabatt gav oss -20% på priset.
Det skulle visa sig att man också kunde låna madrasser på SOVA, men det var inget som sades till oss.
Vi kan dock inte på något vis säga att vi blev otrevligt eller nonchalant bemötta på SOVA. Men vi kände oss inte trygga med att våran stora budget hade gett oss det vi behövde eller ville ha.
I detta fall slår jag ett stort slag för den lokala ”lilla” handlaren istället.

Besvarelse fra SOVA - Korsgatan
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.