SOVA - Jönköping Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Solåsvägen 22, 553 03 Jönköping, Jönköpings län, SE

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fick mycket god hjälp av Dennis som tog oss på en riktigt grundlig utprovning. Förklarade bra om de olika sängarna och tittade noga på hur våra kroppar fick bäst avlastning. Alla i butiken vänli... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Sängen bra men urdålig leverans bokade in bärning och montering. Fick veta en månad efter beställning nej till montering. Bara ett par dagar innan nej till inbärning jag har då bokat betalt... Se mere

Virksomheden har svaret

Om SOVA - Jönköping

Skrevet af virksomheden

Sängexpert sedan 1989

Certifierade sängexperter

Våra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.

Garantier

På SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.

Servicetjänster

Vi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.

Välkommen!

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

1.275 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Trevligt bemötande från början till slut

Vi fick ett fantastiskt bemötande av personalen som var trevlig, avslappnad och mycket kunnig. De tog sig verkligen tid att lyssna på våra behov och hjälpte oss att hitta rätt säng utan att vi kände oss stressade. Det märks att de har hög kompetens och bryr sig om sina kunder. Vi kan varmt rekommendera dem!

31. juli 2026

Köpa dubbelsäng

Fick mycket god hjälp av Dennis som tog oss på en riktigt grundlig utprovning.
Förklarade bra om de olika sängarna och
tittade noga på hur våra kroppar fick bäst avlastning.
Alla i butiken vänliga och hjälpsamma
Vi kommer säkert bli nöjda!

30. juli 2026

Besvarelse fra SOVA - Jönköping

Tack för din fina recension! Det gläder oss verkligen att ni fick så bra hjälp och kände er väl omhändertagna under utprovningen. Vi hoppas att ni kommer att sova fantastiskt gott i er nya säng!

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Sängen bra men urdålig leverans

Sängen bra men urdålig leverans
bokade in bärning och montering.
Fick veta en månad efter beställning nej till montering.
Bara ett par dagar innan nej till inbärning jag har då bokat betalt specifikt för dessa tjänster.
Sängen väger 125 kg inte ok denna infon skulle man vilja haft innan.
Fick pengarna tillbaka men de va inte så lätt de heller för de va man tvungen kontakta banken själv för också.
Sälj inte dyra tunga sängar utan rätt leverns tjänster som ninerbjuder som kund betalt för.
Man betalt för dessa tjänster för man ej kan bära eller få hjälp alltid till bära in en sån tung säng.

7. juli 2026

Världsklass

Världsklass! Ruskigt trevlig eftermiddag hos Sova och Alfred

19. juli 2026

Besvarelse fra SOVA - Jönköping

Så kul att vi kunde hjälpa till. Tack för din recension. Detta ska vi hälsa vidare till Alfred.

Topp kundbemötande av Alfred

Topp kundbemötande av Alfred, hjälpte oss och kolla runt och känna på flertal sängar.

Vi köpte även en topp Jensen säng av honom

Rekommenderas starkt.

12. juli 2026

Besvarelse fra SOVA - Jönköping

Tack för er recension, så roligt att Alfred kunde hjälpa er hitta rätt säng. Det ska vi hälsa vidare till honom. Vi uppskattar er rekommendation. Sov gott!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bra och trevlig personal som tog sig…

Bra och trevlig personal som tog sig tid att se vad vi behövde.

6. maj 2026

Besvarelse fra SOVA - Jönköping

Hej Kent! Vad roligt att höra att du är nöjd med besöket i butiken och att vi kunde hjälpa dig hitta rätt. Detta ska vi hälsa vidare till butiken. Sov gott!

Julia är en toppensäljare

Julia är en toppensäljare - mån om kunden!

3. juni 2026

Hej Annica,
Vad glada vi blir, så kul att vi kunde hjälpa till - det ska vi hälsa vidare till Julia! Vi önskar dig många goda nätters sömn.
Sov gott!

Bra service och bemötande men Resurs Bank är inte bra

Bra service och bemötande. Enkelt att stämma av leverans. Betalningslösningen Resurs Bank är dock under all kritik. Sova har inte varit transparent med alla extrakostnader och avgifter Resurs tar.

21. april 2026

Besvarelse fra SOVA - Jönköping

Vi är glada att du är nöjd med besöket i butik och att leveransen gick smidigt. Vi tar med oss dina synpunkter kring betalningslösningen. Sov gott!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fin service och ett personligt…

Fin service och ett personligt bemötande av säljaren Dennis. Duktig personal som är lyhörd för kundens behov och önskemål!

4. juni 2026

Hej Emilia,
Vad glada vi blir, så kul att vi kunde hjälpa till - det ska vi hälsa vidare till Dennis! Tack för ditt besök & din recension. Vi önskar dig många goda nätters sömn. Sov gott!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Absolut bästa tänkbara service!!

Vi fick absolut bästa tänkbara service från supertrevliga Dennis! Köpte en säng från Viking som vi ser väldigt mycket fram emot att få hem.
Tilläggas att han stannade kvar nästan två timmar efter stängning och inga som helst sura miner.
Vi är mer än nöjda!!
Rekommenderar Sova, men framförallt Dennis!!

3. juni 2026

Hej Ida,
Stort tack för er feedback!
Så kul att vi kunde hjälpa till, detta ska vi hälsa vidare till Dennis.
Vad roligt också att ni har en säng från Viking att se fram emot – vi hoppas den kommer ge er många riktigt goda nätter!
Varmt välkomna tillbaka och tack för att ni rekommenderar oss.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fantastisk service från början till…

Fantastisk service från början till slut! Julia på SOVA i Jönköping var mycket professionell, kunnig och lyhörd för våra behov. Hon tog sig tid att guida oss genom alternativen och hjälpte oss att hitta rätt säng utan att det kändes stressat eller påträngande. Ett mycket trevligt bemötande och hög servicenivå genom hela köpprocessen. Rekommenderas varmt!

30. maj 2026

Besvarelse fra SOVA - Jönköping

Hej Leopold, Tack för din fina feedback! Vad roligt att höra att du är nöjd med både service och bemötande. Det ska vi hälsa vidare till Julia.
Sov gott önskar SOVA

Hej Nisse,
vad roligt att höra att du är nöjd med besöket i butiken. Tack för din recension.
Sov gott, vänligen SOVA

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

En helt underbar försäljerska Julia

En helt underbar försäljerska Julia. Men hemleverans och ihopmontering för sängen som jag köpte, kunde av någon anledning inte slutföras. Så jag var tvungen att annullera köpet eftersom jag inte orkade bära in sängen själv, än mindre montera ihop den.

25. april 2026

Besvarelse fra SOVA - Jönköping

Hej Marita, Vi är glada att du är nöjd med Julia.
Tråkigt att höra om din upplevelse med monteringen. Vi har tyvärr ingen möjlighet att lösa ditt ärende i denna kanal. Kontakta gärna vår kundservice via kontaktformuläret på denna länk https://www.sova.se/kundservice/kontakt.html om du har fler frågor till oss. Önskar dig en fin dag!

Så nöjd

Så nöjd! Bra kundservice.

15. maj 2026

Hej Elsa,
Så kul att vi kunde hjälpa till. Tack för din fina recension

Kundservice

Jättebra service

15. maj 2026

Hej Lucas.
Tack för ditt köp & din recension! Sov gott!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Bra presentation av utbudet och…

Bra presentation av utbudet och information av olika egenskaper

15. april 2026

Hej Clemens,
vad kul att höra att du är nöjd med besöket i butiken. Varmt välkommen åter. Sov gott!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vi fick fantastisk hjälp av Dennis när…

Vi fick fantastisk hjälp av Dennis när vi skulle välja säng idag. Det var väldigt lite säljsnack och istället stort fokus på våra önskemål. Han ställde många frågor om våra förväntningar och behov, vilket gjorde att vi verkligen kände oss lyssnade på.
Det märktes tydligt att han brydde sig och genuint försökte hitta en lösning som passade just oss. Han tog sig gott om tid, och upplevelsen kändes nästan som en liten “museiresa” där vi fick ta del av både historia och detaljer kring olika sängar och märken.
Helt klart den bästa upplevelsen vi haft när det gäller sängkonsultation!

4. maj 2026

Hej Klaudia,
Stort tack för din recension! Vad roligt att höra att ni är nöjda med upplevelsen och at Dennis kunde guida er rätt. Det ska vi hälsa vidare. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig.
Varmt välkomna tillbaka. Sov gott!

Nöjd än så länge.

Hitettills är jag nöjd. Att sova bara får 4 stjärnor är för att Expediten som jag hade glömde ge mig Madrassskyddet. Fast jag var där ett par gånger. Fick åka och hämta det när jag fått min säng levererad.

10. april 2026

Hej Stinger,
Tack för din recension. Vi beklagar att madrasskyddet missades och tar självklart med oss dina synpunkter. Hoppas att allt nu fungerar som det ska och att du sover gott i din nya säng.

Dette er Trustpilot

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.