SOVA - Barkarby Anmeldelser

TrustScore 4 ud af 5

Herrestavägen 30, 177 38 Järfälla, Barkarby, SE

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag är väldigt nöjd med mitt sängköp. Jag har länge letat efter en säng som ger bra stöd och behåller sin form utan att påverkas av kroppsvärmen. Sedan jag började sova i den har jag inte längre samma... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Företaget som levererade och monterade gjorde märken på väggarna och lämnade skräp. Sängen är felkonstruerad då övre kassetten är ca 10 cm smalare än undre. Klädseln på sängen är sned och skrynkli... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Trevlig kunnig personal som verkligen hjälpte mig att välja rätt säng. Leveransen fungerade också väldigt bra med trevliga transportörer som skötte leveransen utmärkt. Inbärning, uppackning, montering... Se mere

Virksomhedsoplysninger

Om SOVA - Barkarby

Skrevet af virksomheden

Sängexpert sedan 1989

Certifierade sängexperter

Våra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.

Garantier

På SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.

Servicetjänster

Vi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.

Välkommen!

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

1.283 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Bra mottagande av säljare vid…

Bra mottagande av säljare vid Madrasköp, men vid upphämtning så skulle jag köpa ett underlakan, där var det sämre intresse från den som hjälpte mig

22. januar 2026

Hej Lasse,
Tack för ditt besök och tack för din recension, vi tar med oss dina synpunkter angående underlakanet. Önskar dig en fin dag!

Hjälpsamma och kunniga

Hjälpsamma och kunniga. Gav tid för egen reflektion, men fanns där för frågor. Lovande knte mer än man kunde hålla.

19. januar 2026

Hej Henrik,
Tack för din recension! Det är fint att höra att du upplevde personalen som både hjälpsamma och kunniga. Det ska vi hälsa vidare. Varmt välkommen tillbaka!

Ett stort tack till Arielle

Ett stort tack till Arielle som tog väl hand om oss när vi skulle köpa säng. Att kunna boka upp en tid då man får en bra genomgång av alternativen och samtidigt kunna provligga i lugn och ro var ett väldigt bra upplägg. Naturligtvis finns det ett säljtrick i detta men det är ju ändå kunden som bestämmer om man är beredd på att köpa eller ej.

13. januar 2026

Besvarelse fra SOVA - Barkarby

Stort tack för din fina recension Torgny!
Vad härligt att höra att Arielle tog väl hand om er och att ni är nöjda med er sängprovning.
Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse – och varmt välkommen tillbaka!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Är helt nöjd med vårt köp

Är helt nöjd med vårt köp.
Bra säljkontakt och produkten uppfyller väl våra önskemål.
Mvh Bengt Trane’r

4. december 2025

Hej Bengt,
Vad glada vi blir, så kul att vi kunde hjälpa till och tack för din fina recension. Det ska vi hälsa vidare till butiken! Vi önskar dig många goda nätters sömn. Sov gott!

Bra service

En trevlig representant för företaget. Vi fick mycket bra hjälp att välja sängar.

26. oktober 2025

Besvarelse fra SOVA - Barkarby

Hej Rose-Marie, tack för din återkoppling! Vad kul att vi kunde hjälpa er att hitta rätt sängar. Sov gott!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Säljaren Anhar var otroligt mysig och…

Säljaren Anhar var otroligt mysig och tillmötesgående och hjälpsam. Rekommenderar Sova i Barkarby till 100%

28. november 2025

Hej Mike,
så kul att vi kunde hjälpa till - det ska vi hälsa vidare till Anhar! Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse. Vi önskar dig många goda nätters sömn. Sov gott!

Väldigt nöjd med köpet

Väldigt nöjd med köpet, Bra service och bemötande samt varor av hög kvalitet.

29. oktober 2025

Hej Soubhi,
vad glada vi blir att höra att du är nöjd med ditt köp och vår service. Det ska vi hälsa vidare. Tack för din återkoppling. Sov gott!

Oskön säng

Oskön säng - tvungen att returnera, otydliga besked vid återbetalning etc. Köp Ikea ist, lika skön och hälften så dyr.

22. november 2025

Hej Anton,
Vi beklagar att sängen inte motsvarade dina förväntningar och att kommunikationen kring återbetalningen kändes otydlig. Vi tar till oss din feedback och arbetar kontinuerligt med att förbättra våra rutiner. Sov gott!

Sover numera riktigt gott

Bra och gediget bemötande av Leo

18. november 2025

Hej Sara,
Tack för ditt besök & tack för din recension - det ska vi hälsa vidare till Leo. Vi önskar dig många goda nätters sömn. Sov gott!

Vi blev lurade....

Vi blev lurade....
Efter några timmar på sängprovning så valde vi att köpa en Tempur säng. Säljaren var trevlig, kunnig och hjälpsam fram till dess att betalningen var gjord.
Nu i detta fall så insåg vi efter att ha tänkt igenom saken i lugn och ro, samt fått en natt sömn att Tempur inte var något för oss. Så efter ca 12 timmar efter köpet så kontaktar vi säljaren igen och vill ångra vårt köp. Vi hade dessutom intresse av att köpa en säng som var 5 gånger så dyr istället för Tempur sängen.
Säljaren ifråga hänvisade endast till deras villkor och menade att beställnings varor inte går att ångra, trots att beställningen knappt gått igenom.
Köpet blev gjort på eftermiddagen och direkt på morgonen ville vi ångra, och jag tror inte så många jobbar natt på Tempur för att skicka iväg beställningar.
När sängen väl kom så var det flera skador på den. Vi fick godkänt en reklamation, och istället för att då bara ta tillbaka sängen så envisas dem om att komma och hämta reklamerade sängarna för att byta ut dem mot nya.

Otroligt dålig service. Jag vet att dem har villkoren på sin sida, men totalvinsten för deras del nu med facit i hand blev väldig mycket sämre än vad den kunde blivit. När jag frågade Sova om hur deras strategi ser ut, så svarar dem att dem inte kan låta kunderna bestämma om ett köp ska hävas eller inte.
Och allt helt i onödan för vi kunde ändå inte använda sängen.
Nu har vi köpt en säng från Hästens, och vi kommer aldrig mer sätta vår fot på Sova.

15. maj 2025
Uopfordret anmeldelse

Hej Sture,
Vi beklagar att du känner dig missnöjd med ditt köp
Vi förstår att det kan vara svårt att välja rätt säng och att man ibland ångrar sitt beslut. Våra rutiner kring beställningsvaror och ångerrätt följer gällande villkor, men vi tar till oss din feedback om hur detta upplevdes och hur vi kan bli tydligare i kommunikationen framöver. Vi arbetar ständigt för att förbättra våra processer och din synpunkt är värdefull för oss i det arbetet.
Vi hoppas att du är nöjd med din nya säng och önskar dig många goda nätter framöver. Om du vill diskutera ärendet ytterligare är du varmt välkommen att kontakta oss igen.

mardrömmen

Jag blev låvad att få mina sängar efter ca 4 veckor. Det tog 4 månader istället för 4 veckor.
Det tog ca 4 MÅNADER tills jag fick dem. Och när jag äntligen fick sängarna, så var det fel på ena sängen. Det fattades skruv/ ben, sönder på kanten osv.
Jag måste vänta ytterligare minst två månader till för att få min säng. Det är så fruktansvärt att detta ska hända på ett så stort möbelföretag som SOVA! DET ÄR SÅ FRUKTANSVÄRT.

8. november 2025

Hej Hero,
Vi beklagar verkligen förseningen av din produkt och det besvär det kan ha orsakat. Under perioder med hög belastning kan våra leveranstider bli längre än vanligt, men vi arbetar hårt för att komma ikapp och hjälpa varje kund så snabbt vi kan. Men vi förstår att det påverkar upplevelsen. Vi tar med oss dina synpunkter.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hjälp med att hitta rätt säng

Hjälp med att hitta rätt säng — De har “certifierade sängexperter” som hjälper kunder att prova ut en säng som passar just dem — vilket ofta lyfts fram i kundomdömen som en stor fördel.

10. oktober 2025

Hej Abdirahman,
Stort tack för din fina återkoppling! Våra certifierade sängexperter finns här för att guida varje kund till den säng som passar just deras behov, och det är väldigt roligt att höra att det uppskattas. Varmt välkommen tillbaka. Sov gott!

Bra service

Bra kvalitet! Trevlig butik, bra personal

4. oktober 2025

Besvarelse fra SOVA - Barkarby

Tack för ditt besök & tack för din recension - det ska vi hälsa vidare till butiken. Vi önskar dig många goda nätters sömn. Sov gott!

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande, hög kompetens och god service!

4. oktober 2025

Hej Maria,
Vad glada vi blir, tack för ditt besök. Sov gott!

Trevlig och kunnig personal

Trevlig och kunnig personal. Bra bemötande och information. Nöjd med den nya sängen.

2. oktober 2025

Besvarelse fra SOVA - Barkarby

Vi är glada att höra att du är nöjd med din nya säng och vår personal. Tack för din fina återkoppling. Vi önskar dig många nätter av god sömn.

Enastående insats

Jag vill ge ett stort tack till Liam Nafezi på SOVA för en enastående insats! Hans professionalism, engagemang och genuina vilja att hitta den bästa lösningen gjorde hela upplevelsen något utöver det vanliga. Liam var otroligt kunnig och lyhörd, och lade ner tid på att verkligen förstå mina behov innan han rekommenderade den Tempur-säng som passade mig perfekt. Hela köpet kändes tryggt, personligt och genomtänkt från start till mål. Ser verkligen fram emot att få hem sängen – och jag kan varmt rekommendera Liam Nafezi till alla som vill ha förstklassig service.

8. november 2025
Uopfordret anmeldelse

Besvarelse fra SOVA - Barkarby

Tack för din fina recension – vi blir verkligen glada av att läsa den!
Vi kommer självklart att vidarebefordra dina uppskattande ord till Adam. Tack för att du tog dig tid att skriva och för att du besökte oss. Vi hoppas att sängen kommer ge er många goda nätters sömn framöver. Sov gott!
Vänligen, SOVA

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fick en perfekt säng för oss

Jätte bra genomgång av 5 olika sängar. Tills vi fastnade för en specifik säng. Nu har vi haft den i några veckor och vi älskar den!

Carpe Diem Beds
Kornö LTD Cliff Kontinentalsäng

9. oktober 2025

Hej Mauricio!
Stort tack för din fina recension och för att du delade din upplevelse med oss. Vad härligt att höra att genomgången av sängarna hjälpte er att hitta rätt!
Vi önskar er många sköna nätter framöver.

Hej Eva!
Så härligt att höra att dottern är nöjd med sin nya säng – det är precis den känslan vi vill skapa! Tack för att du delar med dig.
Vi önskar henne många goda nätters sömn framöver.
Sov gott!
Vänligen, SOVA

Dette er Trustpilot

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.