Stannade till i butiken på förbifarten - utan några planer på att köpa ny säng. Lämnade butiken ett par timmar senare med en säng från Mattsons och ett fantastiskt täcke - aldrig sovit bättre... Se mere
Virksomheden har svaret
Madrassen var trasig vid leverans. Personalen kunde inte göra något, vi fick själva göra en reklamation på hemsidan. Det har nu gått 20 dagar (!) och först igår började man tillverka en ny madrass som... Se mere
Virksomheden har svaret
Bemötande av personalen var så varm och proffessionell,med ett lugn, full av förståelse och lyhördhet som gav mig en trygghetskänsla att jag inte kommer att välja fel, och det har jag inte gjort. Har... Se mere
Virksomheden har svaret
Proffsigt bemötande! Mindre Ok med leverantören. Mitt problem är att madrassen glider ner då jag sover med höjd huvudändan. Har talat med min säljare som berättat att Tempur har en lösning påbdetta. T... Se mere
Skrevet af virksomheden
Certifierade sängexperterVåra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.
GarantierPå SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.
ServicetjänsterVi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.
Välkommen!
Skrevet af virksomheden

Hantverkarvägen 2, 187 66, Täby, Gribbylund, Sverige
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Vid besök för att prova ställbar säng fick jag veta för- coj nackdelar med just mitt sängval. Leveransen tog den tid som utlovades. Ett plus vid leverans var att inte bara gamla sängen utan också flera bäddmad-rasser kunde föras bort för destruktion.
Efter några veckors användning har jag fått bättre nattsömn än tidigare.

Besvarelse fra SOVA - Arninge
Kunnig och tillmötesgående personal som tog sig tid för att vi skulle köpa det som passade oss bäst

Besvarelse fra SOVA - Arninge
Ja och ovan för låg säng haft gammal säng hade högt bra bäddas och när jag och fru bland ont rygg för bäddas men skönt säng och om finns lite högt ben än lågt. Tack.

Besvarelse fra SOVA - Arninge
Kundservice tagit alldeles för lång tid samt att man måste bli arg innan det händer något

Besvarelse fra SOVA - Arninge
Alexander den store, måste vara Alexander L som jobbar i er butik. Han kan erövra vilket bekymmer som helst. Han har en förmåga att nå vilken kund som helst. Vilket bekymmer man än har. Han möter kunden med värme och omtanke. Han är också mycket kunnig och får kunden att känna sig viktig. ALLA butiker borde ha en Alexander. Jag kan säga att detta är den enda butiken jag kommer att handla i så länge Alexander jobbar där. Han gjorde verkligen så att jag kunde SOVA ordentligt rätt kille på rätt plats helt enkelt.

Besvarelse fra SOVA - Arninge
Vi blev bra mötta av försäljaren, hon lyssnade och vägledde oss på ett bra sätt! Vi har inte fått sängen ännu så vi hoppas allt blir som vi tror.
Leverans om ca tre veckor

Besvarelse fra SOVA - Arninge
Vi fick superbra hjälp av Mia i butik, och sedan fick vi sängen levererad och ihopbyggd, 10/10.

Besvarelse fra SOVA - Arninge
Säljaren gav sig inte förrän vi hade hittat den sängen som var perfekt för oss.

Besvarelse fra SOVA - Arninge
Mycket bra och tillmötesgående säljare, både vid själva köpet och sen när vi inte var helt nöjda så fick vi stor hjälp att byta produkt.

Besvarelse fra SOVA - Arninge
Mycket trevligt möte med säljare Diana, som hjälpte oss att prova ut nya sängen. Kom med bra tips och råd. Allt i lugn atmosfär, där inget stressades fram. Bra, trevlig och tydlig kommunikation. Har handlat här många gånger och det har alltid varit en trevlig upplevelse.

Besvarelse fra SOVA - Arninge
Trevlig säljare med god kunskap o hjärtat på rätt ställe

Besvarelse fra SOVA - Arninge
Bra bemötande från försäljare.
Säng kassett till säng 160x200 byttes ut efter ca 6 månader pga att den sjönk ihop.
Efter det bytet byttes sängmadrassen ut då den totalt tappade formen . Tog ganska lång tid att få en fungerande säng.
Tycker att hela sängen borde bytts ut på en gång . Kostsamt och tidskrävande för kund och butik / Marita

Besvarelse fra SOVA - Arninge
För lång leveranstid. Skada vid mottagandet. NY lång leveranstid.

Besvarelse fra SOVA - Arninge
Min säng är inte bra , madrassen är mjuk inte hård får ingen förståelse

Besvarelse fra SOVA - Arninge
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.