Sound-Tek - Lyd - Lys - Billede - Akustik Anmeldelser 15

3,7

1. Udlejning af AV-udstyr

Sound-Tek leverer professionelle løsninger inden for: LYD - LYS - BILLEDE - AKUSTIK. Vi sørger for udstyret til din fest, koncert eller konference.
Herudover sælger og installerer vi AV Udstyr til: De danske kirker, virksomheder, mødelokaler, spillesteder mv. Vi har afdeling i Aarhus og København. Ring for vejledning og sparring eller udforsk hjemmesiden og book online. De bedste hilsner Sound-Tek holdet

3,7

Middel

Svarer typisk inden for 2 uger

Super God service, holder aftaler hver gang.
Udstyret er i orden, gode løsninger med forskellige pakker at vælge mellem stort og småt.

20. september 2025

Ekstra udstyr og god service

Havde specielt ønske til mikrofoner og setup som ikke var en del af standard pakken. Det blev imødekommet med en fair pris. God service og ingen stress med afhentning og aflevering og fik det til at gå op med en deadline på at de bare skulle nå at tjekke udstyret inden det skulle videre.

9. august 2025

Alt udstyret leveret i almindelige…

Alt udstyret leveret i almindelige plastkasser, og ikke i ordentlige beregnede transportkasser. Det resulterede i et lille spejl til 80 kroner gik i stykker. Ekstra regning på 1000 kr incl moms
Så dem vil jeg på ingen måde anbefale, og jeg kommer selvfølgelig ikke til at bruge dem igen

5. september 2025
Sound-Tek - Lyd - Lys - Billede - Akustik-logo

Besvarelse fra Sound-Tek - Lyd - Lys - Billede - Akustik

Hej Peter

Tak for din anmeldes.
Selvom den jo lyser lidt rødt på vores ellers udelukkende 5 stjerners anmeldelser.

Du har lejet noget udstyr som du har ødelagt i din varetægt, hvilket du har fået en regning på.
Du var blevet varslet at der ville komme en regning på spejl og reparation.
Et beløb der lyder på 730 + moms - Reservedel, håndtering, reperation.
Generelt er det vel ikke så meget anderledes end, hvis du havde kørt nabobilens sidespejl af… det står man vel også til ansvar for……

Udstyret blev udleveret med beskyttende skumhætter på spejle og pakket i professionelle Eurokasser. Den pakning har vi kørt med i + 10 år uden andre der har lavet skader.

Vi har flere gange forgæves forsøgt at ringe til dig for at snakke om situationen, men du har ikke taget din tlf.

Anders - Sound-Tek Holdet

Super god service

Super god service. Meget imødekommende. Vi havde bestilt et lydanlæg til fest, men vi havde simpelthen ikke mulighed for at hente dem da de var alt for store. Men næste gang jeg skal have fest, bliver det med udstyr fra dem!🤩

22. august 2023
Sound-Tek - Lyd - Lys - Billede - Akustik-logo

Besvarelse fra Sound-Tek - Lyd - Lys - Billede - Akustik

Tak for de fine ord, Naomi :) Vi ses til din næste fest ;)

Fremragende service og super godt udstyr!

Vi lejede et anlæg med projektor og højtalere til et firmaarrangement under VM i fodbold, hvor vi sammen så Danmarks åbningskamp mod Tunesien.

Kampen gik som bekendt knap så godt – men det lejede udstyr var super godt og servicen lige så! Stor anbefaling herfra!

21. november 2022

Rigtig god service

Lejede en soundboks til et arrangement, og der var ikke noget at sætte en finger på - meget hurtig betjening. Kan klart anbefales.

30. september 2022

Jeg har kun rosende ord at sige om…

Jeg har kun rosende ord at sige om Sound-Tek.
Projektoren jeg lejede til et arrangement fungerede perfekt og var nem at betjene, så det var en god oplevelse.
Derudover fik jeg en professionel og meget venlig betjening, da jeg hentede udstyret, så derfor kan jeg på det varmeste anbefale andre at benytte firmaet, for du vil ikke blive skuffet :-)

8. maj 2022

Kanon firma!

Vi har lejet deres udstyr et par gange efterhånden, og det er lige godt hver gang! Og når du har udstyret fra Sound-Tek, så er duy sikre en super fest.
Kan varmt anbefales.!

14. juni 2021

Gode og professionelle

Vi har altid været glade for at bruge "Sound-Tek". Det gælder både i forhold til udlejning, lyd/lys job og diverse installations opgaver. Der er styr på det og alle aftaler bliver overholdt.

3. oktober 2018

Lyd i Kirke

Vi havde et projekt med lyd i vores lokale kirke og indhentede tilbud.
Sound-Tek var, udover meget konkurrencedygtige priser, også klar på at løse opgaven hurtigt og hele vejen igennem i god dialog med os.
Vi har fået hvad vi har ønsket os - og derudover mange positive tilbagemeldinger fra kirkegængerne 😀

18. april 2018