Soul Movement Anmeldelser 9

4,3

1. Alternativ behandler

Soul Movement tilbyder dyretelepati, clairvoyance coaching og healing, både som 1:1 sessioner og foredrag, kurser og uddannelser.

4,3

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Et helt særligt menneske med en gave ud over det sædvanlige 💝

Det her bliver langt – for jeg kan simpelthen ikke få armene ned af bare begejstring og taknemmelighed🙌🏻🥰

Jeg mødte Karina første gang på messen 'Mystikkens Univers' i Østerbrohuset. Det var min første gang på messen, og ærligt talt var jeg kun taget med, fordi hendes foredrag om dyretelepati tiltrak mig rigtig meget. Jeg har en stor kærlighed til dyr. Allerede dér mærkede jeg, at der var noget helt særligt over ✨ Karina ✨

Efter foredraget gik jeg hen til hendes stand, og jeg blev straks mødt af en utrolig hjertevarm og empatisk person. Jeg fik en lille session omkring min kat, Lulu, fordi jeg gerne ville vide, hvordan hun havde det. 🥹 Karina fangede med det samme vores stærke forbindelse og hvor vigtig Lulu er for mig – og omvendt. 💖 Det er altid lidt svært for mig, at forklare det bånd jeg har med Lulu til andre, uden at lyde helt kuk-kuk, men det behøvede jeg slet ikke her. Den fangede hun selv. Hun nævnte blandt andet, at Lulu havde ondt i venstre hjørnetand – noget jeg ikke selv havde fortalt, men som viste sig at være helt rigtigt: Lulu havde nemlig flækket et stykke af tanden. 🐈

Siden da har jeg brugt Karina flere gange til mine katte, og hver eneste gang har hun nævnt noget, som senere er blevet bekræftet af dyrlægen. Det samme skete for nylig igen.

Jeg havde en fornemmelse af, at der var noget galt med Lulu, så jeg bookede en ny session. Hun fortalte, at Lulu var ked af det, fordi hun pludseligt havde mistet hørelsen. Det gik først op for mig dér, at Lulu faktisk ikke længere kom ud og tog imod mig ved døren som før – og heller ikke reagerede på høje lyde eller min stemme. Karina lagde vægt på, at Lulu sagde, det var sket pludseligt, og jeg kom i tanke om, at jeg for nylig havde renset hendes ører. Karina sagde, at hun fik ind, at jeg skulle få hende tjekket hos dyrlægen – så jeg bookede selvfølgelig en tid. 👩🏻‍⚕️

To dage efter sessionen begyndte Lulu faktisk at reagere lidt på lyde igen, og da jeg nævnte det for Karina, sagde hun, at hun også kunne mærke en bedring, men at der stadig var noget med det højre øre. Dyrlægen kom tre dage efter det, og kunne så konstatere, at begge ører var røde og irriterede – og at HØJRE øre var så fyldt med ørevoks og snask, at hun ikke engang kunne komme ned med skopet. Præcis som Karina havde sagt. Flere gange, havde hun nævnt højre øre i vores session. Og i selvsamme session nævnte hun også noget med Lulus højre bagben – og uden jeg havde sagt noget, kommenterede dyrlægen selv på netop dét ben. Igen – spot on. 😻

Jeg har også anbefalet Karina til min skeptiske mor, der var i tvivl om, hvorvidt hendes ældre kat var klar til at give slip. Karina fortalte, at katten gerne ville blive lidt endnu, hvis han fik noget gigtmedicin. Min mor tog ham til dyrlægen – og ganske rigtigt, han havde gigt og får nu medicin. Han er blevet en helt anden og meget gladere kat – og selvom det aldrig er sjovt at sige farvel og man nok aldrig bliver helt klar til det, så tror jeg allivevel, at det bliver en smule nemmere for min mor, den dag det skal ske, for nu ved hun, at hun har gjort det hun kan og han får en god sidste tid.

Hver eneste gang jeg har været i kontakt med Karina, sidder jeg bare tilbage med en WAUW-følelse. Og også en beundring over, hvor mega dygtig hun er. Kender I det, når man bare kan mærke, et menneske er ægte og helt igennem god? Sådan har jeg det med Karina. Jeg stoler altså mere på hende end på nogen dyrlæge. 😆

Ud over at være dygtig til det hun laver, er hun også et sjældent varmt og dejligt menneske. Jeg går altid fra en samtale med hende i bedre humør og med fornyet helt energi – mine katte derimod, de snorksover altid efter. 💤

Jeg har også brugt Karina til clairvoyance til mig selv, og det har virkelig betydet meget for mig. Jeg har gået i mange år med en stor tvivl og usikkerhed om noget i mit liv, som hun hjalp mig med at se på på en helt ny måde. Hun fik mig til at lægge mærke til alle de tegn, som universet havde vist mig længe – og det gav mig en følelse af, at det jeg mærkede hele tiden, faktisk var rigtigt. Det har gjort, at jeg endelig turde tage en af de største beslutninger i mit liv – en beslutning, jeg troede ville føles forkert og trist, men som i stedet har vist sig at føles helt rigtig. Mere rigtigt end noget andet. 🥲

Jeg anbefaler Karina til alle, der har lyst til at forstå deres dyr – eller sig selv – på et dybere plan. ❤️

21. maj 2025

Besvarelse fra Soul Movement

Åh, tusind tak Camilla, jeg elsker at hjælpe både dig og misserne - hver eneste gang 🌺🙏🏻🌺

Nærværende og hurtig afkoder dit dyrs behov og præmisser

Hej med jer 🌸
Jeg har været så heldig at have oplevelsen af et skønt besøg hjemme hos os med Karina.
Jeg har en gammel hund på snart 15 år og Karina beskrev autentisk omkring hvordan Bailey er som hund, hvad vi har oplevet sammen og hvordan vi connecter.
Karina fortalte også at Bailey er klar til, at skulle videre på sin evighedsrejse og det ved jeg egentligt godt. Det skal siges at jeg jævnligt har Bailey til dyrlægen og de kan jo ikke spørge andet end til hvad jeg oplever og ellers kigge hende igennem.
Men det går stærkt nu, med at alderstegn og kroppen der ikke vil som hun vil.
Men vi har jo forskellige grænser for hvornår er tiden rigtig, for både hund og ejer. Det kan være svært at se klart, når følelser træder ind og man gerne vil undgå det uundgåelige. Men for mig er tiden rigtig, når tiden er rigtig for hende. Det er bekræftet nu ❤️
Det ret smukt, at modtage Karinas nænsomme budskaber fra Bailey, om at tiden er kommet i gensidig taknemmelighed for et godt liv sammen ❤️🐶 og jeg kan sende hende afsted i kærlighed på en fin måde, hjemme i trygge rammer ❤️

En kæmpe anbefaling fra mig, især hvis du ønsker besøg af en person, som er nærværende og hurtig afkoder dit dyrs behov og præmisser 💫🙏

28. februar 2025

Besvarelse fra Soul Movement

Tusind tak, Majbritt, det var så smukt, at få lov at være en stemme for Bailey 🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️

Bedste hundehjælp

Karina Moll har virkelig hjulpet mig, og givet mig ro i forhold til min vidunderlige lille drenge pomchi hund, fra mit eget kuld hvalpe. Lille Bob kunne jeg ikke slippe så han blev i lang tid. Men han var alt for stresset i byen og en skøn ung kvinde ønskede ham rigtig meget, og her ro og venner og mange lange skov lufte ture og især søde mennesker omkring ham, og ikke som her sure folk der bare ikke kan lide en nuttet lille beskyttende hund med stor personlighed. Jeg ville bare hente ham hjem igen, men Karina kunne se hvor skønt han har det, og hvor meget han elsker sin nye ejer, og hans stress niveau herinde i København. Vil altid savne min lille dreng, men at vide han har det godt hjælper, og jeg får masser af søde glade Bob billeder fra den nye ejer.

27. juni 2023

Besvarelse fra Soul Movement

Åh, Gry, tusind, tusind tak for de fine ord. Du har uden tvivl valgt det rigtige for Bo 🌺🌺🌺

Varm anbefaling

Det har været en rigtig god og værdifuld oplevelse, at få hjælp og vejledning af Karina, ift. mine katte.

Karina hjalp mig med at finde det helt rette nye hjem og familie til min kat på en gård,- og den har det så godt nu, og hun hjalp mig med at finde det perfekte match af en ny kat.
Karina har en uniq evne til at kommunikere med dyrene, og hun rammer plet.
Det er behageligt, trygt og rart at få vejledning og hjælp fra Karina.
Jeg vil varmt anbefale Karina og Soul Movement, hvis du har brug for hjælp til dine kældyr.

1. marts 2023

Tusind tak Angelica,

Det er så vigtigt, at finde det bedste match, når vi ønsker et dyr - og det har været dejligt, at hjælpe jer 🌺🌺

Fantastisk god behandling.Karina er så…

Fantastisk god behandling.Karina er så sød , dygtig og meget kompetent hun kommer med gode budskaber.
De bedste anbefalinger fra
Anne Dorte

21. oktober 2022

Besvarelse fra Soul Movement

Åh, tusind tusind tak Anne Dorte, det var en fornøjelse at hjælpe dig på din vej. Bh. Karina

Den bedste oplevelse længe

Jeg er så super glad for Karinas hjælp med mine marsvin, jeg kender dem nu endnu mere og har fået bedre indsigt i dem.
Jeg har fået endnu gladere marsvin i hverdagen, fordi vi nu kender hinanden bedre, og forstår hvordan vi skal gribe den gode hverdag endnu bedre an sammen ❤

Karina giver budskab, gode råd og kærlighed videre med den dejligste stemme og kærlighed, og det har været en fornøjelse!
Vil helt sikkert anbefale dig og bruge dig igen, tusind tak for hjælpen ❤

16. september 2022

Besvarelse fra Soul Movement

Tusind tak, Helle, det er en fornøjelse at hjælpe jer alle 🌺🌺🌺

Jeg vil rigtigt gerne anbefalde Karina…

Jeg vil rigtigt gerne anbefalde Karina Moll personligt , da for da du tog snakken med mine 2 hunde . Det hele gav så meget mening for mig , at jeg forstår min selvhentet Kreta hund , som havde så mange ting med hjem .
Men endnu engang tak for at give mig muligheden for at gå telepati vejen og åbne verdenen for både min datter og jeg ❤️
Min datter gav jeg børne telepati og det kan varmt anbefaldes , den forståelse Malou havde overfor dyr , er bare blevet endnu større , og har givet hende så meget , så tak for det 💚

Men at du har åbnet verden for mig , er helt fantastisk i Soul movement, jeg troede aldrig at jeg ville kunne lære det, men jeg har aldrig fortrudt min beslutning at komme med dit hold , jeg elsker den verden du introduceret mig for og jeg glæder mig til mange år hvor jeg udvikler mig dag for dag .

Tak fordi du altid guider mig den vigtige vej 💚

Tak for dig 💚

Camilla Sara Thorsen

25. juni 2022

Besvarelse fra Soul Movement

Åh, søde Camilla, tusind tusind tak - elsker at guide både dig og Malou - I er så seje begge to.

Jeg vil varmt anbefale Soul-Movement og…

Jeg vil varmt anbefale Soul-Movement og Karina Moll Ravn. Karina er enormt dygtig og formidler budskaber på en både kompetent og kærlig måde og hun er utrolig skarp på de ting hun modtager. Jeg har taget Telepati uddannelsen, og fået clearvoyance coach sessions hos hende og jeg har været meget tilfreds.
Den bedste anbefaling herfra🌟🌟🌟🌟🌟
Ann-Katrine Høgsholt

17. juni 2022

Besvarelse fra Soul Movement

Åh, tusind tak, Ann-Katrine, det er altid skønt at hjælpe dig 🌺