Soroeradio Anmeldelser 14

4,4

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Sorø Radio

4,4

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Modtog brugt soundbar uden forklaring

Jeg købte en soundbar hos Sorø Radio. Da den dukkede op, var det imidlertid meget tydeligt at den var godt brugt eller havde fungeret som udstillingsmodel. Det fremgik ingen steder på hjemmesiden, og var bestemt ikke hvad jeg havde forventet.

Jeg kontaktede Sorø Radio, fik hurtigt svar og tilsendt en returseddel. Men ingen forklaring eller undskyldning. Det føles utroligt meget som en "går den så går den"-situation.

For at føje spot til skade kan jeg se at de har sat samme soundbar til salg igen. Før jeg købte havde de 2 på lager. Derefter 1, og nu hvor jeg har returneret har de igen 2. Igen uden at det fremgår at den både har ridser og tydelige brugsspor.

Jeg kommer ikke til at handle her igen, da det føles som om man håber at kunne slippe afsted med at snyde sine kunder.

De 2 stjerner er grundet den hurtige svartid, den gratis returlabel og at de ikke trak pengene, men i stedet annullerede ordren, da den var tilbagesendt.

10. juli 2024

Fik opsat varmepumpe

Fik opsat varmepumpe. God og hurtig kommunikation hele vejen igennem. Alle aftaler blev overholdt.

Super flink og professionel montør (Daniel). Forklarede det hele på en forståelig måde.
Så alt i alt, super god service. Kan klart anbefale!

15. januar 2024

Godt tilfreds

God kommunikation frem til den aftalte dag af opsætningen af varmepumpe. Montøren var venlig og professionel, hurtigt og effektivt fik han sat det hele op og var meget service orienteret, og alt i alt var det bare en behagelig oplevelse

Jeg kan klart anbefale firmaet.

12. december 2023

Fantastisk service

Fantastisk service. Under 24 timer efter vi havde ringet, var problemet udført. 👍🏻
Montøren minder lidt om “Niller” fra “den eneste ene”. Han kan virkelig lide sit arbejde!!!
Firmaet kan i den grad anbefales😊

5. juli 2023

Udstyret var defekt, men firmaet følger op

Opdatering: Det er nok mest Panasonic, der er problemet her. Sorø Radio har lovet en omgang gratis service i november. Derfor ændrer jeg foreløbigt til 3 stjerner.
----
Vi har købt nyeste version af en varmepumpe fra Panasonic. Det viser sig hen over første vinter, at varmepumpen af sig selv tænder (vi har aldrig benyttet tidsindstilling) og hopper af app'en.

Det betyder at vi har brugt flere tusinde kroner ekstra første vinter. Vi kontakter sælger og gør opmærksom på det. De tager det ikke rigtigt seriøst og tror mest, at vi har brugt tidsindstilling. De har også 'meget travlt' med nye kunder og har derfor ikke tid til at komme og udføre service i en anden kommune.

Vi er derfor nu på anden vinter og denne vinter kan blive rigtig dyr for os, for elpriserne er steget kraftigt.

30. januar 2022
Soroeradio-logo

Besvarelse fra Soroeradio

Hej Anders
Vi tager skam reklamationer seriøst og straks efter vores samtale i telefonen er din fejl på varmepumpen meldt ind til Panasonic, som selv kører reklamationer, hvilket de også bekræfter i en mail til dig 23/11-21. Da vi først nu er blevet gjort opmærksom på, at Panasonic ikke har løst opgaven, har vi straks kontaktet dem igen. De har i dag lovet, at du vil blive kontaktet i denne uge.
Jeg håber/forventer derfor at sagen bliver løst snarest muligt, skulle det ikke ske så kontakt os venligst på telefonen eller mail

Venlig Hilsen
Henrik
Sorø Radio

Kan klart anbefale Sorø Radio til køb…

Kan klart anbefale Sorø Radio til køb og montering af varmepumpe. Montør kørte ikke før der var styr på opsætning af wifii og jeg fik en grundig gennemgang af alle fuktioner. Det hele spiller og kundeservice med kunden i centrum var helt i top.

10. februar 2021

Nokia mobil

Jeg købte i år 2017 en Nokia mobil til 499,-
Den 27/12-2019 går min mobil "død" , 3 dage før garantien udløber.
Jeg sidder i Spanien, hvor jeg bor. Så jeg skriver en mail til Henrik i Sorø Radio, hvor på jeg fortæller at et par kommer ned til mig og tager hjem den 10/1 - 2020, så de kan komme til Henrik den 11/1 - 2020.
Henrik skriver tilbage, at det ikke kan lade sig gøre uden kvittering og mobil. Kvitteringen har jeg sendt med i min mail.
Men hvor er den gode servise dog blevet af ?? Jeg ved at Nokia har lukket mellem jul & Nytår..... og kunne den gode servise så ikke komme mig til gode. Havde det været Henriks far som stadig havde butikken, er jeg sikker på det kunne lade sig gøre.
Så kære Sorø borger, køb jeres mobil hos en anden , hvor I får mere service

1. januar 2020

face to face = sevice

handel på nette er fint og sikkert også billigt, men hvorfor gør det når man ikke får hvad man ønsker i sidste ende. så heller få en fagmand på der kan fortælle om produktet opfylder ens behov.
vi købte tv igennem dem. ja det er lidt dyre men så virker det også!

3. september 2012
Vis anmeldelser på alle sprog. (14 anmeldelser)