Jeg er en af de uheldige, der har betalt for en vare, men aldrig modtaget den. Jeg kan se, der er flere herinde, der er i samme båd. Jeg har forsøgt at kontakte Somethingblue via mail, da de åbenb... Se mere
Vil virkelig ikke anbefale den her hjemmeside. Jeg bestilte mine vare d. 30.12-2011 og d. 3.1-2012 blev pengene trukket fra min konto. Har aldrig fået nogen ordrebekræftelse eller mine vare. Jeg prøve... Se mere
Modtog mine varer i fredags som jeg havde bestilt i tirsdags. Er fuldt ud tilfreds med min handel med Something Blue. Havde inden jeg lavede min ordre en masse spørgsmpl - disse blev besvaret lynhurti... Se mere
England, 24 9, England, Danmark
- Intet nr.
- shop@somethingblue.dk
- www.somethingblue.dk
En rigtig god handel med Something Blue
Har mdtaget varer igår fra Something Blue og alty levede heltop til mine forventingr. Virkelig flotte varer og jeg havde dem 4 dage efter jeg bestilte. Kan bestemt anbefal Something Blue og jeg handler der helt sikkert igen inden jeg bliver gift :)
Skøn bryllupsbutik!
Har handlet hos Something Blue og netop modtaget mine varer. Fik super betjening og vejledning, lynhurtig levering og sidder nu med en masse virkelig lækre ting jeg skal bruge til mit bryllup. Er HELT SIKKERT ikke sidste gang jeg handler med Something Blue!
TOP SERVICE OG RIGTIG LÆKRE PRODUKTER
Har købt hos Something Blue 2 gange og begge gange har jeg fået top service, hurtig levering (trods det at pakkerne kom fra England OG indeholdt produkter med gravering og tryk) og høj kvalitet.
Jeg har min gang dagligt på et antal bryllupshjemmesider og hører altid godt om Something Blue så det virker meget mærkeligt at der er så meget utilfredshed herinde. Men det er naturligvis altid sådan at utilfredse kunder råber højt mens tilfredse bare glæder sig og ikke føler grund til at sprede budskabet, men jeg glæder mig i hvert fald over at sprede det glade budskab at Something Blue er en TOP TOP bryllupsforretning!
Utrolig lang leveringstid og dårlig kommunikation
Jeg har i dag 10/2-2011 endelig modtaget den topfigur, som jeg bestilte 27/10-2010! Pengene blev trukket på min konto straks efter bestillingen og jeg må være ærlig og sige at jeg virkelig har tvivlet på om jeg nogensinde ville få varen. Under hele forløbet er jeg kun blevet opdateret, når jeg selv har henvendt mig for, at spørge til min bestilling. Den ene stjerne er for en pæn vare, som trods alt kom til sidst. Mettes kommentarer til de dårlige anmeldelser er da top-useriøse. Selvfølgelig er utilfredse kunder ikke bestilt af et konkurerende firma. Dem sørger Mette jo fint selv for. Man kunnne med samme argument påstå at de positive anmeldelser er bestilt. Min anbefaling er at I skal holde jer langt væk fra denne web-shop.
TOP SERVICE, FEDE PRODUKTER!!
Havde en FED oplevelse med køb af ting til mit bryllup hos Something Blue. Fik super service, over al forventning... og oven i købet rabat fordi en vare havde en smule leveringstid. Vil klart handle hos Something Blue igen - og kan helt sikkert anbefale andre at gøre det samme :)
Den ene dårlige undskyldning efter den anden!
Jeg startede med at bestille min kysseklokker d. 11. oktober 2010. Jeg fik mail om at varen var afsendt og jeg ventede tålmodigt. Efter to uger var min vare stadig ikke kommet, så jeg kontaktede somethingblue som beklagede. D. 2. november bliver jeg så lovet at de vil sende mig en ny og status på min ordre er nu "under behandling".
Der sker intet, og den 29. november skriver jeg og spørger hvornår ordren bliver sendt. Der kommer hurtigt svar tilbage hvor der undskyldes med en flytningen, der gør at varen ikke kan sendes før uge 49 (hvorfor blev jeg ikke oplyst om det noget før???)
Den 8. december får jeg så besked om at min ordre er afsendt, men der kommer stadig ikke noget. Her får vejret skylden.
Den 16. december er jeg i dialog med forretningen over mail. Jeg får tilbudt at de sender min vare med sporbar post og samtidig give mig en rabat på 20% De skriver: "..jeg meget gerne tilbyde dig en rabat på 20% på din ordre som vil blive refunderet med det samme." Men der kommer ingen penge.
Midt i januar modtager jeg så endelig min vare, og den er der intet at sætte en finger på. Siden da har jeg flere gange rykket for den rabat jeg blev lovet, men der kommer intet svar.
Jeg har absolut ingen tillid til somethingblue. Hvis denne forretning virkelig er for real og ikke bare vil snyde folk, så bør der virkelig overveje hvordan an gør tingene. Først og fremmest forstår jeg ikke hvorfor det ikke er et krav at alle pakker skal sendes med sporbar Express post. Jeg tror nemlig ikke en meter på at mine varer blev afsendt de to første gange!
Forfærdelig forretning! Jeg vil virkelig råde ALLE til at holde sig væk! Folk som disse bør ikke have lov til at drive forretning!

Undskyldning efter undskyldning
Jeg bestilte nogle vare og betalte med dankort pengene blev trukket og jeg venter nu på at mine vare skal komme. Jeg bliver ringet op at dr vil blive en forsinkelse da de rosa æsker jeg har bestilt ikke er på lager. Det synes jeg i første omgang er god service. Så går det bare helt af sporet. Jeg begynder at rykke efter mine vare da der er gået 8 uger. Ingen reagere på mails hverken skrevet til en given person eller gennem hjemmesiden. Endelig efter 12 uger hvor jeg har skrevet flere gange om ugen sker der noget. Der bliver lovet at varene vil blive sendt i uge 49/50. Jeg venter og venter. Da der ikke er sket en bjælke i uge 2 skriver jeg igen. Der er undskyldningen at det har været svært pg.a. Vintervejret og ferie. (hvorfor love noget man ved er umulig at holde). Da jeg i uge 3 stadig ikke har hørt noget skriver jeg og høre om det er fordi det nu er tøvejr at jeg ikke har modtaget mine vare. Nej nej nu er det fordi der mangler et husnummer i min adresse. Jeg er godt træt af dem og skriver en mail der non ikke er helt rar. Svaret tilbage er at de ikke snyder nogen og ligger det ud til at det er min egen skyld. Jeg skriver tilbage at jeg forventer mine bare er i min postkasse den 12/2-11.
Det er så 5 måneder efter jeg bestilte mine vare. HviS de ikke er der må jeg tænke kreativt og finde hjælp anden steds fra. Generelt har det været en skod oplevelse med dårlig service og næsten ingen kommunikation. Hvis man skal holde sig til something blues slogan man ka. Ikk blive gift unden dem ser det skidt ud for så ville mange par ikke blive gift.

Besvarelse fra Somethingblue
Ingen vare, ingen kontakt, men pengene er trukket.
Vi bestilte varer på somethingblue.dk tilbage i efteråret. Efter et par uger havde vi stadig ikke modtaget vores vare, men pengene var for længst trukket på kontoen. Jeg mailede til shoppen og skulle sende nogle oplysninger retur. Derefter har jeg intet hørt:-(
DÅRLIG SERVICE og sikke et HUMBUG-firma!!
Hvor ville jeg ønske, at jeg havde læst med herinde inden vi bestilte, for så havde vi aldrig bestilt derfra.

Besvarelse fra Somethingblue
Spar dig selv for skuffelse og stress
Som andre, oplevede jeg, at bestille varer på Somethingblue.dk, som blev betalt med dankort, hvorefter pengene straks blev trukket på trods af, at varerne aldrig dukkede op. Vi forsøgte et utal af gange at komme i kontakt med virksomheden, hvilket aldrig lykkedes. Hverken på mail eller telefon. Heller ikke da vi fik banken til at tilbageføre betalingen, hørte vi noget. Vi var efterhånden meget tæt på datoen for vores bryllup, og blev i sidste sekund reddet af en meget venlig dame fra en konkurrerende virksomhed.
Derfor kan jeg ikke undgå at blive noget forundret over virksomhedens efter min mening lidt hovne svar til en anden bruger her på trustpilot. Hovent fordi: ”Mht til en af nedenstående skrivelser om vores virksomhed kan vi godt have en kedelig mistanke om misbrug, for vores konkurrenter er selvfølgelig meget kede af at vi er den største butik med det bredeste udvalg og de billigste priser, men lad nu det ligge.”
Ja ok. Vi lader det ligge.
For det er flot, at hun indrømmer, at hun har lavet fejl. Jeg er så knap så imponeret over, at hun nævner 10.000 ekspeditioner på 6 år. Hvis man regner med 48 uger om året indeholdende 5 arbejdsdage pr. uge giver det rundt regnet 7 ordrer om dagen, hvilket i mine øjner ikke berettiger til en så ringe service, som jeg oplevede.
Ligeledes er jeg på ingen måde enig i, at en utilfreds kunde altid råber højere end en, der er tilfreds. En side som trustpilot er jo netop med til at fremhæve netop de positive anmeldelser. Personligt har jeg på nuværende tidspunkt skrevet 12 positive anmeldelser, 2 neutrale og 4 negative inkl. denne af somethingblue.dk. Med andre ord bruger jeg ikke trustpilot som gabestok, men mere til at fremhæve de positive oplevelser, som gerne skulle få andre til at føle sig trygge ved at handle de steder, som jeg har haft gode oplevelser med. Omvendt skal jeg da ikke benægte, at jeg bruger de negative anmeldelser til at finde ud af, om jeg skal handle i en given shop. Men jeg træffer først valget, når jeg har læst anmeldelsen, og forhåbentlig er der også et svar fra virksomheden, der kan være afklarende for, om det er virksomheden eller kunden der har ret. Først derefter træffer jeg min beslutning.
At hun vælger at afslutte sit svar med, at hun håber, at man vil kontakte hende i stedet for at skrive en negativ anmeldelse fik mig nærmest til at grine. Jamen det er jo for pokker også det, jeg har forsøgt. Hun kunne have reddet sig en stjerne mere eller måske to alt efter svaret ved bare at besvare én af mine mange henvendelser.
Med andre ord vil jeg bare opfordre til, at du tænker dig om en ekstra gang, inden du bestiller dine varer på somethingblue.dk. Som regel er der rigeligt at tænke på op til sit bryllup, og jeg taler af erfaring, når jeg siger, at det er ikke sjovt, at skulle stresse over manglende leverancer af ret væsentligt tilbehør.

Besvarelse fra Somethingblue
Stadig ikke modtaget varer, eller fået svar på mails
Jeg bestiller, for et relativt pænt beløb, en del varer i starten af september. Grundet en regnefejl - som jeg tror skyldes kursen DKK/GBP - trækker SomethingBlue for mange penge, men der er hurtig kommunikation omkring det, da jeg via mail, gør opmærksom på det. Dog går der over en måned, inden jeg får differencen retur. Efter 2-3 uger, rykker jeg ang mine varer, og får besked om at der er 5 ugers leveringstid (da jeg har bestilt varer med navne på). Det er nu den 27. november, varerne blev bestilt 2. september - der er altså i alt gået næsten 12 uger, og jeg har stadig intet hørt eller modtaget. Jeg har kontaktet Something blue på alle de mail adresser, der er opgivet på hjemmesiden + indehaverens, men får intet svar, på trods af svar garanti inden for 24 timer. Den ene af mail adresserne virker slet ikke. Det er under al kritik at køre en "virksomhed" på denne måde - og jeg vil ALDRIG anbefale nogen at handle hos Something Blue. Jeg ser frem til (håber på) at Mette svarer mig her, siden hun ikke vil svare mig på mailen.

Besvarelse fra Somethingblue
Bedre service skal man lede længe efter!
Vi havde bestilt nogle engangskameraer og invitationer hos Something Blue til vores eget bryllup og fik disse, inkl. en masse lækre og gratis vareprøver, 3 dage efter bestilling. Super! Så skulle min veninde giftes og vi ville gerne give hende og hendes tilkommende personlige champagneglas fra Something Blue, men fandt ud af det lidt sent. Vi skrev til dem og fik lynhurtigt besked om at det godt kunne nås, at de ville sørge for at sende dem Express (uden ekstra beregning) og de nok skulle klare resten. 4 uger senere præcis er det i dag og glassene kom her til morgen, i tide til min venindes bryllup i morgen! Sikke en service! Vi anbefaler klart Something Blue!
Ingen varer og dårlig kommunikation
Jeg havde til vores bryllup bestilt en topfugur og engangskameraer. Jeg bestilte 14 dage før brylluppet, hvilket med en leveringstid på 3-5 hverdage ikke skulle være noget problem, men varerne nåede aldrig frem. Deres forklaring om at mine varer blev sendt tilbage, fordi jeg ikke havde afhentet dem på posthuset, forstår jeg ikke noget af, da jeg var på posthuset og spørge efter den, og de ledte alle pakker igennem uden at finde noget. Men denne forklaring valgte de hos Something Blue at sidde overhørig. Efterfølgende har jeg pludselig modtaget en mail om at de ikke kan give mig pengene retur, før jeg ikke har sendt de oplysninger de har bedt mig om.... Men jeg havde aldrig modtaget nogen mail fra dem, hvor de efterspurgte disse oplysninger - heller ikke dette forholder de sig til. Status pt. er at det nu snart er 1 måned siden vores bryllup, og jeg har stadig ikke fået mine penge. De oplysninger de har bedt mig sende, er sendt for en uge siden, med et ønske om at få en bekræftelse når mailen blev modtaget, og en mail, når de har overført pengene, og jeg har ikke modtaget noget som helst. Derudover undrer jeg mig meget over, at da jeg skulle overføre penge til dem, var det til en bank i Svendborg, men nu hvor je gskal have penge retur, skal de lave en udenlandsk overførsel. Dette har jeg ligeledes stillet spørgsmålstegn ved, men heller intet svar her... Al kontakt foregår pr. mail, og man må vente LÆNGE på svar, og ikke én gang har jeg oplevet at de har været online, så man kan chatte over hjemmesiden (og jeg har været der inde mange mange gange) Seneste opdatering: Pengene er kommet retur, dog mangler der lidt, der er trukket fra banken som gebyr, dem har jeg nu modtaget, ca. 2 måneder efter varene blev bestilt.
Overvejer du at handle hos Something Blue, vil jeg opfordre dig til at tænke over det endnu engang - det er så ærgeligt at man på sin bryllupsdag må gå på kompromis med detaljerne, og derudover skal man bruge flere uger på at få sine penge igen....
Mht. Something Blue's indsigelse vedr. denne anmeldelse, hvor der henvises til en mail, som jeg ikke har svaret på. Den pågældende mail viste sig at være sendt til en forkert e-mail-adresse... Så jeg har aldrig modtaget den. Det kunne vi have afklaret inden jeg skrev indlægget på denne side, hvis blot jeg havde fået tilsendt en kopi af den oprindelige mail, som jeg efterspurgte.
Ydermere skrives der at jeg bad om at få pengene overført via bankoverførsel. Jeg ved ikke hvilken mail der refereres til. Måske denne fra d. 8 september? hvor jeg skriver:
"Jeg har stadig ikke modtaget pengene retur, og vil derfor høre om, de er overført?"

Besvarelse fra Somethingblue
Perfekte varer til mit bryllup og super service
Jeg handlede sidste år hos somethingblue.dk og fik sådan en god behandling. De var rigtigt søde og hjælpsomme og jeg fik de perfektet varer til mit bryllup. Kan klart klart anbefales!!!!!
Pengene hævet - ingen levering - ingen svar på henvendelse.
Jeg må nok tilslutte mig de første anmeldelser her på siden - og nej jeg er ikke fra en konkurerende virksomhed.
Vi bestilte en måned inden vores bryllup en topfigur til bryllupskagen.
Den stod til at være på lager, så det burde ikke være noget problem.
13 dage efter vi havde bestilt hævede de pengene og vi fik en mail om at ordren var afsendt.
Der var stadig 3 uger til brylluppet, så det burde være fint nok - selvom det var en del længere leveringstid end lovet (3-4 hverdage).
Der var ingen TT informationer eller andet i mailen, så vi kunne ikke følge forsendelsen.
1½ uge efter varen skulle være afsendt sendte vi en mail via hjemmesiden til something blue, men vi har her 5 dage (3½ hverdag) efter stadig intet hørt.
Der er nu få dage til vores bryllup, og vi skal til at finde et andet sted, der kan levere noget vi kan bruge.
Bestemt ikke et sted der kan anbefales.
En venlig hilsen til brugerne her på siden
Svar til butikken.
I får en stjerne mere i forhold til min oprindelige bedømmelse, da jeg vælger at tro på at vi får pengene tilbage.
Med hensyn til at der har været "løbende kontakt", kan jeg konstatere at hun ikke har modtaget mails, eller opkald fra varen blev bestilt 12/5 til den stod som afsendt 25/5 - det er trods alt lidt mere end 4 dage, så måske en besked om at den ville komme på lager, at folkene ville blive raske eller noget helt tredje som var årsagen til forsinkelsen.
Vi hørte noget mandag - efter jeg havde skrevet herinde - da var beskeden at den havde været sendt til os, men at den var kommet retur.
Der er ikke sendt nogle track and trace informationer eller andet, så jeg kan ikke vurderer om det er korrekt.
Derudover stod der i svaret på henvendelsen at den VAR afsendt samme dag som ekspress.
To dage efter fik vi så besked på at den ikke var afsendt alligevel.
Så jo - vi har i denne uge modtaget to mails, en hvor der står at den er afsendt, og en hvor der står at den alligevel ikke er.
Da vi må konstatere at vi ikke kommer til at modtage varen, kan jeg ikke give mere end to stjerner. Vi skal nu ud at finde en anden figur, og det sætter da lidt skår i glæden at man ikke kan få den man har sat sig for
Et godt råd: send en mail med TT informationer, så kan man følge med i hvor den er henne - og se om posten har forsøgt at aflevere den, vi har ikke modtaget noget fra posten.
Eftersom vi har betalt for pakketransport går jeg ud fra at der er TT informationer på forsendelserne.

Besvarelse fra Somethingblue
Skøn bryllupsforretning og fin service. Kan klart anbefale.
Har handlet hos somethingblue nu 2 gange og flere af mine venbinder har også handlet der alle med gode erfaringer. ha altid fået fin service og gode varer. Kan klart anbefale at handle der.
En utrolig god oplevelse
Jeg havde en utrolig god oplevlse med Mette fra Somethingblue. Jeg var sent ude med en bryllupsgave til min bedste veninde og havde kun 4 uger til at fåp lavet de champagneglas med ingravering som hun ønskede sig.
Mette hjalp mig, var så sød og venlig og hjælpsom og jeg fik glassene i tide til min veninde og hendes mand som blev vildt glad for dem. en rigtig god handel og Mette kan være sikker på at jeg handler hos hende igen og igen inden mit bryllup næste år. Tak.
En skøn Bryllupsbutik!
Jeg er, som de fleste brude, helt ekset over at skulle giftes og Something Blue er den skønneste bryllupsbutik med nogle fantastiske varer! Jeg fik en formidabel service, varer i top kvalitet og alt sammen hurtigt. En dejlig oplevelse for en kommende brud som glæder sig!
Fik hvad jeg havde bestilt
Jeg bestilte bryllupsklokkerne, som skal bruges som bordkort.
Leveringen var lidt længe undervejs, men det var dog oplyst på hjemmesiden at der kunne gå noget tid.
Der var en af klokkerne der manglede "kneblen" og rillen hvor kortene skal sidde er lidt lille, så de står ikke så stabilt, men ellers er de rigtig fine.
Jeg fik hvad jeg bestilte, samt en mail da de var afsendt.
RIGTIG GOD SERVICE OG LÆKRE VARER.
Købte en masse lækre varer hos Something Blue og havde en supernem og hurtig handel med god kommunikation og venlig kundeservice. Kan klart anbefales!
SUPER SERVICE!
Kan slet ikke nikke genkendende til de 3 første anmeldelser... har handlet hos SB 3 gange og har alle gange fået fine varer, hurtig ekspedition og god kundeservice!!! Ingen steder har et større udvalg og billigere priser til bryllup... kan klart anbefale SB!