Solfilmhalvpris Anmeldelser 103

4,3

Handel gik hurtigt og nemt. Folien blev leveret hurtigt. Læste manual og så den vejledende film inden på sætning. Påsætning tog knap 7 timer, da det var 24 små vinduer der skulle la... Se mere

Fik efter prøver tilsendt min ordre på 2 tilskårede stykker. Bøvlede med endelig tilskæring ved opsætning, og er ikke helt tilfreds med min egen opsætning, da der sneg sig støv med i kanterne. Vill... Se mere

Har købt sandblæst folie til 8 små vinduer. Selve handlen gik nemt. Hjemmsiden er lidt uoverskuelig, og man skal lige hold tunge lige i munden når man bestiller korrekt antal. Levering... Se mere

Jeg bestilte først vareprøver, men det var lidt svært at afgøre noget som helst med de små stykker film. Jeg fulgte derefter anbefalinger på hjemmeside og fik bestilt. Produktet kom rimelig... Se mere

4,3

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Jeg havde produkter fra foliekniven før…

Jeg havde produkter fra foliekniven før og havde monteret det som tør montage. Skulle bruge nye frost film og købte hos solfilmhalvpris til billigere penge end foliekniven. Købte våd montage og må indrømme at jeg brugte 3 stk film før jeg havde styr på montagen. Ved tør montage havde jeg ingen problemer. Er efter montagen af våd film yderst tilfreds men skulle lige have føling med en levende film.

Godt produkt og flot resultat

12. oktober 2018

Ejeren er en svindler...

Ejeren er en svindler...

Pas på.

2. oktober 2018
Solfilmhalvpris-logo

Besvarelse fra Solfilmhalvpris

Din kommentar burde ikke være skrevet sådan. Jeg vil bede dig holde en god tone sociale medier. Håber du vil opføre dig pænt på nettet.

Du har vist ikke handlet her :-)

#holddengodetonetak #talpænt #talordentligt #kammertonen

Folien var beskidt og havde små mærker

Jeg købte solfilm til udvendig montering (Sterling), da jeg har energiruder.

Jeg var skuffet over at folien ankom med små partikler på begge sider. Det var jo godt nok ikke på limsiden, men da det var statisk elektrisk var det ikke rigtig til at få af. Desuden havde folien fra sælgeren af små mærker, som ikke kunne skrabes flade på ruden.

Jeg må indrømme at jeg ikke er helt tilfreds med finishen, da det er tydeligt at se folien pga de små buler. Man skal nok bare ikke forvente, at man ikke kan se folien, men nærmere at det kommer til at ligne en rude med folie på (med små buler i).

Jeg var dog overrasket over hvor let det var at skære folien til, så den passede super til ruden. Jeg er også god til freds med foliens effekt, når man står tæt på ruden, kan man mærke, at der ikke kommer lige så meget varmestråling igennem, som en tilsvarende uden folie, og det kan mærkes på rummets temperatur.

Jeg kan dog heller ikke lade være med at tænke, at de små buler i folien kommer til at minimere levetiden, da bulerne jo naturligt vil blive hurtigere slidt ved rengøring og lignende.

27. juli 2018

Fremragende, bestilte varen søndag og kunne afhente på posthus efterfølgende tirsdag. Virker perfekt.

17. juli 2018

Bestilte prøver på solfilm til min…

Bestilte prøver på solfilm til min altan. Betalte 5,8 kr for at få det sendt.
Min første mail ville hans system ikke tillade, fint nok, jeg ringer til Villy og aftaler, at jeg skal sende ham en mail med diverse oplysninger.

Efterfølgende tilter det lidt, han skriver jeg sender en prøve til mig i Sakskøbing, hvortil jeg hurtigt svarer, at det skal han ikke, da jeg bor i KBH SV(og giver ham min adresse). Herefter, er der så blevet meget stille, og jeg har ikke modtaget mine prøver, eller hørt yderligere.

Så min oplevelse har bestemt ikke været positiv.

8. maj 2018

Kan varmt anbefales

Ingen negative bemærkelser..
Min stue prydes nu med "sandblæstfolie med striber". Det er meget effektivt, nu kan blokken overfor ikke følge med i privatlivet- og nu lyset går fint ind.
Kan varmt anbefales.

8. april 2018

Ingen returret

Man får ikke sine penge retur når man returnere en vare, man ikke kan bruge. Og nej, det var en ganske almindelig katalog vare. Ej specialfremstillet! Men håber I fik solgt varen en gang mere til en anden kunde

5. april 2018
Solfilmhalvpris-logo

Besvarelse fra Solfilmhalvpris

Varen er fremstillet og tilpasses specielt til dig Poul. Der er gælder derfor ingen fortrydelsesret. Det står i vores handelsbetingelser.

God oplevelse

Varen kom efter få dage og var godt pakket ind. Der medfulgte en videovejledning til opsætningen, så det var dejligt.
Kan anbefale firmaet og vil handle der igen. :-)

12. marts 2018

Super fin service :)

Super fin service :)

Leveringen trak lidt ud, men dette blev jeg kontaktet med og vi fik lavet en fin aftale heromkring.
Da jeg ikke selv var helt spids nok til at forstå, hvordan jeg lige fik startet med opsætningen af mit købte solfilm, der ringede jeg til firmaet og fik en rigtig fin hjælp :)

23. november 2017

PERFEKT

Fuld tilfredshed eller pengene er spildt siger man, men her er pengene ikke spildt. Det blev en perfekt løsning og alt virkede efter hensigten - kan varmt anbefales

18. juli 2017

Det virker fint og kom hurtigtå

Det virker fint og kom hurtigt.
Dog står der IKKE noget på hjemmesiden om at det ikke må monteres på energi ruder, dette fremgår første på monterings vejledningen med stort gult og vigtigt ??

13. maj 2017

Vi har købt Sandblæst folie

Vi har købt Sandblæst folie – 13 mm striber
Og Sandblæst folie ugennemsigtig men stadig lys og det er vi så glade for. Det er fint at sætte op. Men skal lige finde teknikken. Men så er det bare derud af. Vi brugte en spray som hedder right on og En filt spartel som vores nabo havde på lager. Ellers ville jeg have brugt sæbevand. Super kvalitet og ville ikke være bange for at købe der igen.

30. april 2017