Solbutikken havde det helt rigtige par badesko til mit lille barnebarn; på hjemmesiden stod, at de er store i størrelserne - "mål barnets fod". Varen blev for 29. kr leveret i løbet af en dag til en... Se mere
Jeg fandt en fin UV-dragt, som jeg ønskede at afhente i butikken, hvilket hurtigt, venligt og bekvemt blev aftalt med butikken efter bestillingen. Dragten var helt som forventet og endda til en ganske... Se mere
Super god og hurtig betjening. Besluttede en fredag morgen, at jeg ville skaffe høreværn til min baby, så vi kunne komme med til fest om aftenen. Købte dem på netshoppen og hentede dem på lagret fem... Se mere
Hurtig betjening og levering, desværre manglede to af mine varer. Men jeg sendte dem en e-mail og vupti svar dagen efter hvor hun beklagede og sendte mine manglende varer med det samme og dem havde je... Se mere
Solbutikken.dk har et bredt udvalg i UV-badetøj og tilbehør: heldragter, todelte sæt, solbriller, uvbluser, badesko, solskærme til barnevognen, wetsuits, svømmebleer og meget mere.
Strandlodsvej 42 C kld., 2300, København S
Fin hjemmeside - som er nem at finde rundt på. Hurtig levering.
Intet at sætte fingeren på.Alt var OK med varen ig leveringen
Har fået rigtig god service i telefonen, da jeg ringede med nogle spørgsmål inden mit køb. Hurtig levering efterfølgende.
Der var god vejledning ift. størrelser på hjemmesiden, og jeg fik en mail kort tid efter, med en melding om at mine varer var blevet sendt...og hurtig leverance. Og det bestilte passede perfekt efter målene.
En lille ordre, der blev behandlet og sendt. Der er ikke rigtig mere at sige om det. Modtog det som forventet. Tak for det!
Rigtige gode varer, super hurtig levering og ikke mindst super service, bestemt ikke sidste gang jeg handler igen!
Ingen problemer. Jeg bestilte, betalte og fik tilsendt.
Hos Solbutikken.dk er det nemt og sikkert at handle. Varerne bliver leveret hurtigt lige til døren.
Fandt en fin badedragt til min halvstore pige. Fine billeder der fint viste hvordan den sad fra flere vinkler.
Dragten kom hurtigt- hvilket vi havde brug for. Ved modtagelse så badedragten en anelse anderledes ud i nuancerne. Blev dog hurtigt accepteret og har nu et stk lykkelig datter:)
Gode produkter og hurtig levering- Perfekt :)
I mandags bestilte jeg et par badebukser til min lille nevø. Jeg have kun lige bekræftet min ordre, da jeg med det samme modtager en personlig mail, om at denne vare var udsolgt, men kom på lage onsdag eller tosdag. Jeg spørger til, om jeg kan nå at modtage den til lørdag! Med det samme får jeg en mail, med et svar - super god service. Torsdag modtager jeg varen. Jeg er meget tilfreds. Der er god, hurtig og personlig service + en hurtig levering. Jeg kan varmt anbefale Solbutikken.dk
Dejligt med hurtig levering, fine ting - go service 👍
Har købt et super solsejl og hat. Er meget tilfreds. Nu kan solen bare komme an!
foryngende service og gode varer, gode priser og hurtigt levering.. :)
Solbutikken ved meget om de produkter, de har I deres webshop. Det er vigtigt for mig, når mine børn skal have den bedste solbeskyttelse på vores ferier:) Hos solbutikken kan man altid få få info og råd om alt inden for solbeskyttelse. Og så er der hurtig levering.
Bedste anbefalinger herfra:)