Via VEH een thuisbatterij aangeschaft, een AEG van 4,8 kWh. De schouw was met foto’s en een telefoongesprek, prima dus. Het was voor hen duidelijk hoe alles geregeld moest worden. Bij de installat... Se mere
Virksomheden har svaret
After a reasonable installation and payment, the service stops! Solar NRG can only be reached by a stupid bot, no personal contact anymore. They left me with a broken inverter. I lost 3 months of powe... Se mere
Virksomheden har svaret
Via VEH door SolarNRG een thuisbatterij laten installeren. Pluspunten: - prima schouw met uitleg over voor- en nadelen van verschillende opties voor plaatsing en aansluiting. - prima installati... Se mere
Virksomheden har svaret
Het was een snelle installatie. De installateur was al klaar alvoor de geplande begintijd ;-) Nee, natuurlijk kost het tijd, het was er alleen ruim eerder. Desalniettemin ging het allemaal redelijk... Se mere
Virksomheden har svaret
SolarNRG is een van de grootste leveranciers en installateurs van zonnestroomsystemen in Nederland. De zonnestroomspecialist voor particulieren en ondernemers en de langst bestaande zonnestroomleverancier van ons land. Daarnaast zijn we groothandel voor dealers en installateurs, die via onze eigen applicatie Sunconn eenvoudig kunnen bestellen, en zeer ervaren met grote collectieven als Eneco, Engie, iChoosr en Vereniging Eigen Huis.
Mercuriusplein 40 , 2685 LP , Poeldijk, Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 46 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Optimaal advies gebaseerd op het aantal panelen. Goed bereikbaar voor vragen met deskundige antwoorden. Eerder gelegd dan verwacht toen de planning het toeliet.

Fantastische installateurs Boy en Ramon
Snel schakelen en nieuwe afspraak toen het bij de eerste afspraak pijpe-stelen regende
Prettig verlopend proces van offerte- schouw- schouw op locatie en advisering voor verloop kabels- en planning van de plaatsing

Besvarelse fra SolarNRG
Donderdag 22 augustus zijn er 4 zonnepanelen op ons dak gelegd.
We zijn erg tevreden met de werkwijze van de beide monteurs. Er is door hen een ander plan bedacht om de kabel naar de meterkast te brengen. Na overleg met ons zijn zij aan het werk gegaan en hebben de stroomkabel die naar de meterkast gebracht moest worden met minder omleidingen en bijna onzichtbaar aangebracht.
Ook hebben dhr Ennenga en dhr Cas heel netjes gewerkt. Hulde!
Alles werkt en we zijn blij met onze aanschaf.
Willy de Leeuw en Bob Klupper.

Besvarelse fra SolarNRG
Duidelijke en snelle communicatie over de offerte, vragen en de planning. Op de dag van de installatie was het team mooi op tijd, beleefd en netjes, duidelijk over wat ze gingen doen, vlot met het plaatsen van de panelen en netjes en duidelijk bij het afronden en de overdracht.

Besvarelse fra SolarNRG
De uitvoering is netjes uitgevoerd en zonder veel problemen

Besvarelse fra SolarNRG
Vriendelijke installateurs, die snel en goed werk hebben afgeleverd bij 32 graden Celsius.

Besvarelse fra SolarNRG
Goede uitleg, beleefd en gezellig personeel, die hard doorwerkte , complimenten voor de leggers en elektricien!

Besvarelse fra SolarNRG
Komen de gemaakte afspraken correct na, monteur werkt netjes en geeft waar nodig duidelijke uitleg.
Zeer tevreden zoals de werkzaamheden zijn uitgevoerd.

Besvarelse fra SolarNRG
Geheel conform planning zijn vandaag de zonnepanelen geplaatst. Altijd mooi als de installateurs meedenken hoe de panelen uiteindelijk te plaatsen en alles netjes in overleg aansluiten. Met deze hitte het dak op maakt de mannen niet uit. Daarna uitleg over de app en een ferme handdruk als dank voor hun vakkundigheid. Het

Besvarelse fra SolarNRG
Goed bedrijf! Nette installatie, vriendelijke installateurs. Ook vanuit kantoor een goede en snelle service.

Besvarelse fra SolarNRG
Good and quick service, Honest information and advice.

Besvarelse fra SolarNRG
De plaatsing van de zonnepanelen is via Vereniging Eigen Huis (VEH) verlopen. Op bijna alle gebied is dat prima gegaan. Alleen de communicatie van Solar kan iets beter.
Telefonische afspraken komen niet helemaal overeen met bevestigingsmail. (Monteurs komen tussen 11-13 uur, de mail zegt tussen 8-10 uur, meteen aanmelden, de monteurs zeggen wacht tot je de rekening hebt met alle gegevens).
Het plaatsen van de panelen is zonder problemen verlopen. Men was mooi op tijd en eerst werd er gekeken hoe de kabels naar de meterkast moesten. In goed overleg werd het op een zo min mogelijk in het oog springende manier aangelegd.
Met de nodige veiligheid is er hard gewerkt en waren ze na een paar uur klaar. Keurig werk en uitleg geleverd.

Besvarelse fra SolarNRG
De installateur hebben in twee dagen naar tevredenheid hun werk gedaan, op verzoek, zijn ze voor wat afwerk werkzaamheden langs geweest.
Het komt voor dat de app niet werkt, ik heb een mail gestuurd naar SolarNGR. Tot op heden heb ik geen reactie ontvangen.

Besvarelse fra SolarNRG
Sinds 26 juni problemen op mijn adres. Geen inzage mogelijk op de app. We zijn begonnen met de connectie tussen de stick en de lan. Niet aan de praat te krijgen. Gevraagd om direct telefonisch contact door de helpdesk i.p.v. dagen wachten op antwoord via de mail met steeds dezelfde inhoud. Daar doen ze niet aan want er zijn niet genoeg mensen en opleiden, vraagt tijd. Veel mailtjes verder blijven ze zeggen dat connectie niet mogelijk is omdat het aan de router ligt. Inmiddels heb ik een nieuwe router. Montage en contact met NRG door de monteur van de KPN, levert niets nieuws op. Per mail geven ze aan dat ik een connectie setje opgestuurd ga krijgen. Lukt het dan nog niet dan kunnen ze een monteur sturen € 185,- Maar ik heb nog geen setje ontvangen. De slimme meter die aan zou moeten geven wat mijn panelen terugleveren, blijft hangen op dezelfde cijfers, terwijl ik niet veel verbruik en de zon volop schijnt. Ze nemen je niet serieus. Ik vind dit heel slecht! Ik ben ook bang dat ik juridische stappen moet gaan nemen, als dit niet heel snel opgelost is.

Besvarelse fra SolarNRG
Goede communicatie. Gemaakte afspraken worden altijd nagekomen. Zeer tevreden met m'n zonnepanelen.

Besvarelse fra SolarNRG
De monteurs waren keurig netjes en ruim op tijd aanwezig. Na zich zelf netjes te hebben voorgesteld, werd er gelijk begonnen met een inspectie aan de binnenkant voor de meterkast en de kant waar de kabel door het dak heen gaat. De kabel had ik zelf al aangelegd, dit i.v.m. een noodzakelijke aternatieve route inpandig binnendoor.
In de meterkast werd snel een extra groep aangebracht door de monteur voor de zonnepanelen, waarna boven de kabel netjes door het dak heengevoerd.
De ander monteur deed netjes een val-beveiliging aanbrengen in de goot en tegen de gevel aan en begon met het aanbrengen van de paneelbeugels. De panelen werden er netjes opgelegd en aangesloten. De beide mannen waren er snel mee klaar Daarna werd de zender geinstalleerd en werd er via de monteurs montage app voor ons zichtbaar aangegeven en gecontoleed of de geplaatste panelen allen werken.
Hierna werd alles weer netjes opgeruimd en achtergelaten.

Besvarelse fra SolarNRG
Vlotte en nette montage, vriendelijk en toegewijde monteurs, alles werkzaamheden volgens afspraak verricht

Besvarelse fra SolarNRG
Alles is netjes en snel gemonteerd. Daarna goede uitleg gekregen, helemaal blij met m’n zonnepanelen.

Hele fijne installateurs.
Zeer netjes gewerkt. Vriendelijk en goed overleg met ons als klanten.

Besvarelse fra SolarNRG
perfect performance in installation . Very quick delivery and very good and nice installation of the panels