Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
SolarCamp er et dansk firma, der siden 2013 har solgt solcelle udstyr og solcellebelysning i Skandinavien. Firmaet er grundlagt på en reel interesse for solceller og grøn energi, og et ønske om at medvirke til den grønne omstilling ved at tilbyde kvalitets solcelleløsninger til f.eks. mobilopladere, belysning og springvand.
Danmark
- www.solarcamp.dk
Svarer typisk inden for 1 uge
Super gode produkter
Super gode produkter, har købt solceller kæder, springvand og fuglebad
Mega god service
Ifm. køb af lyskæde og opsætning af denne, var produktet desværre defekt, men fik straks sendt en ny lyskæde og kunne bare beholde den defekte til reservedele.
Rigtig god service og hurtig levering.
Jeg købte to lyskæder, som holdt op med at virke efter 8 måneder. Efter en kort Email korrespondance om "troubleshooting" på lyskæderne, fik jeg to nye. Det synes jeg er god service!
Jeg har været kunde i flere år
Jeg har været kunde i flere år. Denne gang var der desværre en lampe der ikke virkede og der var ikke nogen problemer de sendte mig en ny. Det er god kundeservice og præcis som det bør7skal være og derfor er jeg fortsat en tilfreds kunde og kan kun anbefale dem til andre.
Reklamation
Jeg havde en reklamation som blev behandlet samme dag jeg indgav den. Allerede dagen efter fik jeg leveret et nyt produkt. Fremragende service
Vi havde en reklamation
Vi havde en reklamation, som blev erstattet, blot ved at sende en video. Intet med at varen skulle sendes retur eller andet bøvl. Erstatningen kom 2 dage efter.
Hurtig, effektiv og venlig kommunikation.
Altid super service
Altid super service ved spørgsmål. Stor imødekommenhed og hjælpsomhed ved eventuelle problemer eller tekniske udfordringer.
Fint udvalg af udendørs belysning og…
Fint udvalg af udendørs belysning og altid hurtig levering.
Havde lamperne dagen efter bestilling
Havde lamperne dagen efter bestilling, så alletiders. Desværre lyser de ikke særlig meget i min haven, så er lidt skuffet 😞 troede de lyste meget mere op🙄😒
Kundeservice i verdensklasse
Helt fantastisk kundeservice. Har igennem nogle år købt forskellige produkter hos SolarCamp, udendørslamper, solcellelyskæder m.m. Vi har været meget tilfredse med produkterne, og nu har vi lige haft en fantastisk oplevelse med firmaet, da vores fjernbetjening til en af lyskæderne blev defekt. Skriver en mail, svar inden en time, og umiddelbart efter er der en helt ny lyskæde med solpanel og fjernbetjening på vej til os. Dagen efter spiller det hele igen. Det vil vi godt ha' lov at kalde kundeservice i verdensklasse.
Hurtigt og super god service
Hurtigt og super god service
Tak til Jakob
Hurtig levering, kvalitet/pris-forhold er ok og bestilte 2 ekstra et par dage efter
Rigtig fine varer i grundig indpakning.
Rigtig fine varer i grundig indpakning.
Hurtig levering og nemme at komme i kontakt med, venlig og meget imødekommende betjening.
Vi har haft en virkelig god oplevelse…
Vi har haft en virkelig god oplevelse med SolarCamp i forbindelse med en returnering. Vi fik kompetent sparring og konkrete råd til at gennemgå de produkter, vi havde købt. Da det viste sig, at vi ikke selv kunne løse problemet, reagerede de hurtigt og professionelt – uden diskussion sendte de nye produkter uden omkostninger for os.
Servicen var både effektiv og tydeligt kundeorienteret. En samlet set meget positiv oplevelse.
Nem og hurtig leving..!
Nem og hurtig levering, og ikke mindst
fantastiske havefakler..!!
Alle aftaler overholdt og hurtig…
Alle aftaler overholdt og hurtig levering. Fint produkt.
Gode produkter
Alle de vare jeg har købt, holde hvad de lover. Stor anbefaling herfra.
De flotteste lamper ,- kvalitet der…
De flotteste lamper ,- kvalitet der holder i mange år.. vi fik 4 lamper i gave for 6 år siden... Som vi har brugt i sommerhuset nu har vi taget dem hjem i privaten og købt seks nye til sommerhuset Det er ikke så svært at finde ud af hvorfor man skal købe dem de tænder hver dag så Tusind tak for fantastiske lamper Der er ikke går i stykker 😉🥓