Måske ville jeg have givet 5, hvis ikke I var så hurtige ude med, at jeg skulle bedømme jer, før end jeg havde modtaget min ordre
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Strømper og underbukser med posten. Du finder mærker som JBS, CL7 og iZ Sock på shoppen. Søger du strømpebukser finder du et meget stor udvalg fra Festival Strømper.
Husby Alle 19, 2630, Taastrup, Danmark
- +45 30 14 95 95
- salg@sokkeposten.dk
- www.sokkeposten.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Bestilte 3 uger forinden
Bestilte 3 uger forinden , hørte aldrig fra dem . Ringede og annullerede ordren . De sagde at de manglede en style . Ville måske være rart med info omkring det .
Godt sted at handle
Godt sortiment, gode tilbud og rabatter. Hurtig levering.
Forkerte størrelser
Forkerte størrelser, dyr returforsendelse. Langsom vareudsending. Alt er i vejen.
Betalingen bliver trukket før end at…
Betalingen bliver trukket før end at varen er sendt og lang forsendelsesbehandling.
Fungerer ret fint
Fungerer ganske fint.
Jeg har handlet der flere gange, og synes egentlig at det har fungeret fint.
Hurtigere er nok ikke muligt😁😁👏
Enkel og hurtig bestilling
Super gode priser og service
Super gode priser og service. Kan varmt anbefalde andre at handle ved sokkeposten.
god kundeoplevelse.
Nem bestilling hurtig levering
God kontakt under hele handlen og…
God kontakt under hele handlen og selvfølgelig hurtig levering. Super godt.
Hurtig levering og super vare som vi…
Hurtig levering og super vare som vi har købt flere gange😊
Hurtig betjening.
Bestilte en vare på hjemmesiden fulgte…
Bestilte en vare på hjemmesiden fulgte proceduren i løbet af købet. Varen kom på lagerhotel ikke til pakkeshop. Måtte betale 50 kr for at få den leveret. Efterfølgende betalt 65 kr for at sende retur.
Noget af en pris..
Manglende kundeservice
Jeg bestilte en jakke til min datter, selve afhentningen var nem.
Men da lynlåsen var defekt kontakter jeg dem via mail, får svar om at sende billeder, jeg svarer at jeg har pakket jakken ned i originalposerne men beskriver defekten.
Siden 5. Januar har der været radiotavshed fra firmaet. Øv.
Fin og hurtig service….…
Jeghavde ved en fejl bestilt levering ret langt fra hvor jeg bor.
Jeg har lige ringet til sokkeposten, og jeg talte med en flink serviceminded medarbejder der med det samme omdirigerede pakken på deres regning.
Fin service.