Søvind Kro og KulturOase Anmeldelser 7

4,0

4,0

God

En negativ oplevelse fra ejerens side.

Torsdag den 3/1-19 blev min svigermor begravet og efter ceremonien i Søvind Kirke skulle familien samles på Søvind Kro til en mindehøjtidelighed. Maden og serviceringen var fin og de to søde servitricer; Karen og Grethe; gav hele familien en meget fin betjening.
Jeg havde min mor på 93 år med og da vi skulle forlade kroen og gå ned ad fortrappen, som ikke er udstyret med et gelænder, blev min mor noget usikker på, om hun nu kunne holde balancen, når hun skulle ned af trappetrinnene. Ejeren af kroen stod tilfældigvis ude på trappen, da vi kom ud.Selvom jeg havde min mor under armen, nævner mor sin usikkerhed og det manglende gelænder ved trappen og som den mest naturlige ting i verden, rækker min mor sin arm ud mod ejeren af kroen for at støtte sig og få en ekstra hånd til at komme ned ad trappen. Her er det så, jeg bliver meget forbavset over ejerens empati og hjælpsomhed. Ejeren trækker sin arm til sig- med et ikke særlig venligt ansigtsudtryk- og går ind på kroen uden at yde den mindste smule hjælp. Må indrømme, jeg bliver både forbavset og chokeret over den negative og kolde behandling. Havde da klart forventet en smule hjælpsomhed og venlighed fra ejerens side og da specielt sådan en dag, hvor vi lige havde taget afsked med et kært familiemedlem og valgt at afslutte dagen på Søvind Kro.
Gik desværre fra Søvind Kro med en følelse af, at det KUN var for fortjenestens skyld, ejeren havde sagt ja til at åbne dørene for vores familie og venner på sådan en sorgens dag; hvilket selvfølgelig også er naturligt nok, for Søvind Kro skal jo leve af deres kunder; men kunne ejeren ikke godt have vist bare en smule venlighed og hjælpsomhed?
Beklager meget at måtte skrive om denne negative episode, men det er ment som et opråb til ejeren af Søvind Kro om vigtigheden af at behandle sine kunder/gæster med respekt og venlighed, hvis man ønsker at få et godt ry og rygte.

7. januar 2019

Aldrig igen

Sætter aldrig mere mine ben på Søvind kro.
Mage til usympatiske og børne hadende ejer skal man godt nok lede længe efter.
Personalet følte sig åbenbart så truet af 3-7 årige børn, at det var nødvedig for hende at skælde ud og råbe højt af dem, Flere gange.
Ordret blev der bla sagt.
Du skal lade være med at kravle der, så du ikke falder og slår dig. (Fair nok) barnet svarer, jeg har kravlet der flere gange uden at slå mig, hvor barnet får svaret, så er det jo fordi du er dum og ikke fatter en skid, gå væk herfra nu😡
Da ejer bliver konfronteret af en voksen, bliver man svinet til og bedt om at holde sine børn ved bordene.
ALDRIG om jeg nogensinde sætter mine ben der igen.

23. november 2018

God kringle, men!!

Altså, kringlen er god, men det var også det eneste der spillede. Betjeningen var uhøflig, det var tydeligt at vi bare skulle ud af døren så hurtigt som muligt. At tage en tallerken ud af hånden på en 10-årig, der lige har taget en mad er simpelthen ubehøvlet. Vi havde reserveret plads til 35 personer. Kaffe efter min mors bisættelse. Der var varslet vi kunne komme flere, hvilket der godt kunne håndteres, var meldingen. Vi kom 44. Måtte selv bede om flere stole og dække op. "snitterne" (håndmadder), stod allerede på bordene, og der blev ikke lavet flere da vi kom flere. Tallerkener og snitter blev taget ud inden folk var færdig. Kringlen, som var god, kom ind. Ligeledes blev kopper og kringle taget ud inden folk var færdige, og man følte tydelig at personalet bare gerne ville hjem. Under hele forløbet stod dørklokken og ringede. Hvilket er meget tydelig i det lokale vi sat i. Meget upassende når man har en sanger inde til at synge en sang til at ære afdøde, eller bare når man sidder og taler, og mindes.
Seancen endte med at de ikke ville tage Mastercard, da det kostede dem et gebyr, og at de tog fuld pris for alle 44, til trods for der kun blev serveret for 35. Alt i alt under al kritik. Det må simpelthen kunne gøres bedre

18. november 2018

Mad og kunst af høj kvalitet

Min kone og jeg besøgte sammen med en god bekendt Søvind Kro & Galleri påskedag, og det var en meget dejlig oplevelse. Vi blev modtaget af krofatter Torben Fassing og blev vist rundt i alle kroens rum og sale, hvor der hænger mange af hustruen billedkunstner Anette Walthers smukke malerier. Alle kroens rum er flot restaureret på en måde, så den oprindelige hygge og charme er bevaret. I rejsecafeen med en flot udsigt til den smukke parklignende have fik vi serveret en Galleri Palette; frokosttallerken med 4 udsøgte småretter – fisk, kød, salat og ost m/tilbehør. Det var virkelig lækkert og meget smagfuldt serveret, så der er også sørget for en rigtig god kok til at tage sig af maden på kroen. Vi oplevede en meget venlig og personlig betjening, så vi kan varmt anbefale at kigge forbi Søvind Kro & Galleri, hvor der er noget for både øje og gane.

21. april 2014

Er dette din virksomhed?