Jeg har d. 2 januar bestil en trøje som stadig ikke er kommet. Pengene er trukket og jeg har forsat ikke hørt noget og kan ikke spore hvor min pakke er. Så jeg går udfra den forsat ikke er sendt?... Se mere
Jeg bestilte t-shirts den 2. januar, og i dag er det den 14. januar – jeg har stadig ikke modtaget min ordre. Det er helt uacceptabelt, at pengene blev trukket med det samme, uden at leveringen er... Se mere
Flot hjemmeside, flotte rabatter, sejt i bruger økologisk bomuld!!! og hurtig levering. Jeg købte et sweat-set (hoodie + bukser). Jeg har brugt det rigtig meget, og det er mit ynglings sweat-set! Ef... Se mere
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Pasformen er perfekt og farven forbliver ens selv efter gentagne vaske. Kvaliteten er virkelig lækker! Jeg går normalt i meget tætsiddende tøj, men mine T-shirts fra Sønday er bleve... Se mere
Navnet Sønday kommer fra drømmen om, at kunne have den der magiske søndags vibe med sig hver eneste dag. Den dag hvor alt går i dit tempo. Den dag du kun deler med dem du elsker allermest. Om det er dit barn, bror eller veninde. Eller alle dem der kan ringe uanmeldt på din dør på en søndag, uden at det er underligt
Flæsketorvet 68, 1711, Køenhavn V, Danmark
- info@soenday.com
- www.soenday.com
fantastisk tøj og service
Fantastisk service og tøj
Fantastisk service - og lækkert sæt! Er meget glad for mit køb. Stor anbefaling herfra.
Fantastisk lækkert sæt og exceptionel service!
Fantastisk lækkert sæt, som jeg har købt i flere forskellige farver, og ligeledes givet til flere familiemedlemmer.
Som en beskriver i sin anmeldelse, er det ikke blødt på samme måde som mange andre sweatpants, men det er vanvittigt behageligt, og virker til at holde formen og ikke få knæ og lignende, som andre sweat sæt godt kan lide lidt af.
Desuden er servicen helt i top. Med blot få dage til en rejse den 1. januar og derfor ikke tid til at få sendt eller lignende, gik Sønday lige lidt længere og sørgede for jeg kunne afhente sættet på trods af juleferie osv. og bytte et andet når jeg kom hjem fra ferie igen.
Sønday har mine varmeste anbefalinger!!
God kvalitet og nem at bestille
Nem at bestille og hurtig levering. Havde nok regnet med at sættet var lidt blødere, men kvaliteten er stadig god
Lækkert tøj og hurtig levering
Super lækkert sæt og nem købsflow
Utrolig flot service
Utrolig flot service, levering dagen efter bestillingen. Kan varmt anbefales.
God og hurtig service
Super god side at handle på
Super god side at handle på, med god service, hvis det hænder at man har brug for gode råd eller andet!:)
Elsker tøjet og hvordan det sidder
Elsker tøjet og hvordan det sidder! Det er anden gang jeg køber og i hvert fald ikke sidste gang! 😄
Servicen er simpelthen helt i bund
Servicen er simpelthen helt i bund, hat aldrig oplevet noget så ringe. Jeg bestiller noget tøj som ikke passer, prøver at tage kontakt til virksomheden for at penge retur eller bytte. Men er nu gået flere dage uden
Man for ingen returlabel og man kan…
Man for ingen returlabel og man kan ikke finde nogle på jeres hjemmeside heller, derudover har i ikke svaret tilbage på min henvendelse selvom jeg skrev for 2 dage siden. Det sgu dårlig service og synes også jeres tøj er lidt småt i selve størrelsen
Fedt produkt og endnu federe service :)
Super lækkert og hurtig levering
Super lækkert og hurtig levering - alle i familien er glade for Sønday på en hverdag 😊
Lige som aftalt og lækker kvalitet.
God service, fedt man kan betale med mobilpay, hurtig levering. Kvaliteten er i top
Stort udvalg til rimelige priser
Meget nemt at bestille. Varen sendes hurtigt og endda fragtfrit. Fin kvalitet på den bestilte T-shirt.