Efter flere dage med et sprængt vandrør under gulvet var det en noget nær desperat familie, som Kenneth fra Søberg landede hos, da hullet skulle stoppes. Med sin rolige og professionelle tilgang fik... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
VVS Søberg blev etableret i 1990 og vi er siden vokset til at være blandt landets største VVS firmaer. Det betyder dog ikke, at vi ikke er lokale - for det er vi. Vores afdelinger er lokalt funderede virksomheder med lokale ansatte, der brænder for at give kunderne en god oplevelse og udføre et stykke arbejde, som alle kan være tilfredse med - og gerne lidt mere end det. Vi er nørder og arbejder med VVS og energioptimering fordi vi elsker det - men vi driver forretning for at hjælpe vores kunder. Fortæl os om din oplevelse med os. Er du glad, er vi glade. Er du knap så glad, så er den nemmeste vej altid at ringe til os, så vi kan løse et eventuelt problem, men vi tager gerne imod saglig kritik og gode forslag her.
Lysbjergvej 6, 6500, Vojens, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Mega god service vi har lige købt et rækkehus og hade nogle problemer med nogle utætheder så vi kontaktede forsikringen og fik besøg af Martin Rasmussen han oplyste dov at der ikke var nogle dækning men han nok skulle finde på nået. Han fandt en løsning og to kontakt til foreningen og wubti så var der lavet en aftale og der kom en montør samme dag og skiftede fordelerrøret så👍🏼 her fra

Besvarelse fra VVS Søberg A/S
Vi fik skiftet fra Gasfyr til Fjernvarme. Det gik som vi havde fået at vide det ville, og Jens svarede fint på de spørgsmål jeg havde.

Skade på badeværelset
Vi opdagede pludselig en skade på loftet på vores lille badeværelse
Vi fik kontakt til Henrik H fra Søberg VVS, der fik sendt montør Kenneth til vores adresse som hjalp os med at finde ud af hvad der var galt. fin kommunikation med både Henrik og Kenneth 😊 vi vælger helt sikkert VVS Søberg igen 😊

Besvarelse fra VVS Søberg A/S
Super god service og dygtig medarbejder.
Montør Rasmus Jensen installerede fjernvarme.
Godt arbejde og super god instruktion.
Kommunikation med VVS Søberg vedr. bestilling og opfølgning af opgaven var med Henrik Holm Paulsen. Dygtig og behagelig at snakke med.
Efterfølgende har de klaret opgaven med at skifte gammelt rør i bryggers ved montør Kenneth. Opgaven klaret til UG.

Besvarelse fra VVS Søberg A/S
Rigtig god kommunikation, godt og hurtigt tilbud, lavet af Michael Jens Rotcher. Installation af et BWT blødgøringanlæg blev fejlfrit, professionelt udført af Arif. Han var både dygtig til det tekniske og til at forklare anlægget efter installationen.

Besvarelse fra VVS Søberg A/S
Fantastisk service, og dejligt med en medarbejder som Casper, man altid kan regne med får styr på tingene!

Besvarelse fra VVS Søberg A/S
På trods af store udfordringer i krybekælderen, så gjorde de en stor indsats. Venlige og behagelige håndværkere at have på besøg.

Besvarelse fra VVS Søberg A/S
Jeg kan varmt anbefale VVS Søberg. Ingen tvivl om at jeg vil benytte dem igen næste gang jeg har brug for hjælp til vvs-arbejde. Meget venlige og kompetente medarbejder. Både da jeg ringede for at tale om opgaven og da opgaven blev udført. Dejligt at der stadig findes vvs firmaer der tager små opgaver.

Besvarelse fra VVS Søberg A/S
Vi ringede til vvs Søberg, fordi vi pludselig ikke havde varme og de bad om billeder af vores anlæg som de fik, og de påstod at grunden til vores varme ikke virkede var at vores termostat var forældet og vi fik et pristilbud på udskiftning af nyt til 9000kr som vi så takket ja til, men aftaler at når vvseren kommer her ud skulle de lave en fejlsøgning inden de begyndte med at skifter det ud, da jeg gerne ville være sikker på at problemet realt er termostaterne. Vvserne L..e som kommer her ud installer det nye termostat og går igen. Jeg går ud fra at han har lavet en fejlsøgning af anlægget inden han påbegynder installation, og han siger at nu skal vi give det 2-3 dage og det ville virker inden for 2-3 dage. Det gør det så ikke og de skifter andre dele ud og jeg ender med at få en regning på omkring 20000kr, som jeg ikke har godkendt, udover det virker mit gulvvarme IKKE, ikke nok med at jeg har fået en regning på noget som de ikke har udredet, påstår de at mit gulvvarme virker så de LYVER. Jeg starter så en sag hos ankenævnet , hvor de sender en anden vvser ud som fastslår at mit gulvvarme IKKE virker. Så min anbefaling til alle jer der også er blevet snydt af vvs Søberg, det kan svare sig af gå til ankenævnet. Og nu går jeg så vider til domstolen, da dette er under al kritik. Det kostede mig kun 400kr at starte en sag hos ankenævnet som jeg så har fået tilbage igen efter sagen blev afsluttet.

Besvarelse fra VVS Søberg A/S
MEGET RINGE SERVICE OG KOMPLET VANVITTIGT FORLØB!
Vi tager kontakt til Søberg VVS A/S i forbindelse med, at vi hverken har varme eller vandt vand i huset. Vi sender dokumentation af vores nuværende installation ind til Søberg. De kontakter os med en løsning på et gasfyr med tilhørende varmtvandsbehoder, hvor de tilbyder os løbende varmt vand og varme til hustanden. Prisen: 45.000 inklusiv montering.
Alt virker i sin skønneste orden, og vi bestiller gasfyret med tilhørende varmvandsbeholder. Efterfølgende går Søberg i gang med installationen på vores adresse. Under installationen af fyret finder teknikkeren ud af, at varmvandsbeholderen ikke kan være der. Altså, der er ikke plads til varmtvandsbeholderen. Teknikkeren kører ud og køber et nyt gasfyr uden varmtvandsbeholder og monterer i vores hus. Nu har vi varme!
… Men her begynder sagen at udvikle sig uhensigtsmæssigt.
Vi finder ud af det gasfyr uden varmtvandsbeholder, der er blevet monteret i vores hus er en del billigere end det gasfyr med varmtvandsbeholder vi i første omgang bestilte hos Søberg. Søberg fakturerer os dog fortsat for 45.500. Altså for et fyr med varmtvandsbeholder. Vi har bare ikke fået en varmtvandsbeholderen. Vi gør Søberg opmærksomme på problematikken, hvor de i først efter en lang dialog frem og tilbage tilbyder os en løsning. Et nedslag i prisen. Et nedslag der i første omgang lyder på ca. 2000 kr. Vi ser på Søbergs hjemmeside, at de kører en kampagne på et gasfyr inklusiv montering til 29.900. Præcis samme fyr som de har installeret hos os og nu kræver 43.000 for. Vi konfronterer Søberg, der tilbyder os endnu et nedslag nu til 35.000 med teksten “så gør det også ondt på os” … Vi accepterer prisen i håb om alt er som det skal være. Desværre viser det sig, at vi fortsat ikke har varmt vand på adressen.
Vi kontakter Søberg igen og de sender en teknikker ud. Han finjusterer det nyopsatte gasfyr og kører igen. Fortsat begrænset varmt vand. Vi kontakter Søberg endnu engang, og de sender en teknikker ud. Han undersøger mere dybdegående og finder nu ud af, at det slet ikke har noget at gøre med vores fyr, men at fejlen er i vores genvexanlæg hvor der skal skiftes en motor.
Vi konfronterer Søberg med at de har solgt et produkt, hvor de har tilbudt varme og varmt vand. Vi kan nu konstatere at vi efter knapt 7 måneder fortsat sidder uden varmt vand.
Dvs. foruden at forsøge at sælge et produkt dyre end deres egen kampagne, så får de solgt en løsning, der ikke lever op til standarden.
Hav lige det med i overvejelserne inden i bestiller fra Søberg A/S. Vi kan IKKE anbefale dette firma …
Vh
Frederik

Besvarelse fra VVS Søberg A/S
De kunne godt lære deres ansatte at køre ordentligt i trafikken. De kører som om de har stjålet deres firmabiler.

Besvarelse fra VVS Søberg A/S
Jeg havde bestilt dem til at komme og lave min køkkenvask der var stoppet.
Samt at udlufte et par radiatorer.
Jeg fik en regning på over 3.000 og det tog dem åbenbart 3 timer.
Fik beskeden at de ikke kunne lave køkkenvasken og at jeg skulle finde en kloakmand selv.
Så +3.000 kroner for ikke at kunne lave det de skulle. øvøv
(De var "søde" at barbere en enkelt af de tre timer af da jeg beklagede mig)
Would not recomend.

Besvarelse fra VVS Søberg A/S
Installation af træpille fyr, flot arbejde, og perfekt oprydning efter det gamle fyr.
Meget behagelig og dygtig montør.

Besvarelse fra VVS Søberg A/S
Perfekt arbejde til aftalt pris og tid.
Hans

Besvarelse fra VVS Søberg A/S
Ikke en god oplevelse. De skulle montere vores badeværelse og kommer første dag næsten 3 timer for sent ift. vores aftalte tid. 30 minutter efter de er ankommet ringer de og siger at de har måtte smutte igen, grundet en anden opgave. Efter de har været tilbage en anden dag og lave opgaven, sender de en faktura, med materialer som ikke er blevet brugt, samt flere timer end hvad de har været her. Min opfattelse er, at hvis man kan slippe afsted med det, smider man lige lidt ekstra på. Forfærdelig kundeservice - find en anden VVS hvis du kan.

Veludført arbejde af VVS Søberg montør
Den stillede opgave ifm. fjernvarme installation blev løst rigtig godt, hvor VVS montøren gik positivt til opgaven i god dialog med undertegnede.

Besvarelse fra VVS Søberg A/S
Kommer til tiden og gør et godt arbejde. Trods sprogvanskeligheder (jysk:-) er det hyggelige og effektive folk. Specielt den måde, de går op i detaljer med fine afslutninger, er godt. Forlader pladsen fint rengjort og med velfungerende varmepumpe. En helt god oplevelse, som varmt kan anbefales.

Montering af toiletter
Montør kom til den aftalte tid

Besvarelse fra VVS Søberg A/S
Jeg kontaktede VVS Søberg A/S d. 26-06-2024 og fik et tilbud på at flytte en håndvask 2 meter, samt proppe en radiator til.
Det lød på mellem 2500 dkk til 3500 dkk. dog maks 5.000 dkk. Grunden til de 5.000 kr. var hvis det skulle foregå igennem krybekælderen.
VVS'eren der kom var super flink og var rar at snakke med.
Da vvseren kom begyndte han igennem krybekælderen, og han var ikke meget for det.
Så der blev taget en hurtig beslutning om at fjerne gulvet, så det var lige til.
Det tog 4 timer i alt at lave det.
Vi fik så en regning et par dage efter - den lød på 6700 dkk.
Det gav ingen mening, meget af det materiale der var på regningen var ikke brugt ved os, derudover var der taget for 6 timer.
Så prøvede jeg at kontakte VVS Søberg A/S, den person jeg fik kontakt til igennem deres kundeservice, kunne intet hjælpe.
Jeg blev ringet op om mandagen og personen forstod ikke hvorfor det var urimeligt.
Dog kunne han så se at VVSeren havde været her i 4,5 time, men havde som sagt faktureret for 6 timer. så fik en kreditnota langt om længe.
Så skal betale 5300 DKK.
Jeg blev anbefalet af sælgeren i starten af forløbet til at køre det på timebasis, da det ikke ville overstige 5.000 DKK. Og nok ville være tættere på 4.000 DKK.
Så hvis du alligevel vælgere at hyre VVS Søberg A/S så tag fastpris, så er der ingen grimme overraskelser.