Soccershoppen.dk Anmeldelser 11

4,1

1. Foldboldbutik
  2. Butik med fitnessudstyr

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Soccershoppen.dk er en dansk webshop fra 2014 med mere end 20 års erfaring med salg af sportsudstyr, tilmeldt trustpilot marts 2019. Soccershoppen.dk er officiel forhandler af de to sportsbrand Erima og SKLZ. Soccershoppen.dk leverer sportsbeklædning, træningsprodukter, fodboldreboundere samt fodboldmål til klubber, hold og private og sætter en ære i at du får en god oplevelse når du handler i Soccershoppen.dk. Du er altid velkommen til at ringe 30 30 64 26 hvis du har spørgsmål.

4,1

God

Svarer typisk inden for 24 timer

Fantastisk service og hurtig ekspedition

Da jeg grundet overrevet akillessene går med Walker støvle, havde jeg hurtigt brug for en buks med lynlås i siden. Jeg talte med Soccershoppen tirsdag aften d. 13.1.26 kl. 19.00 og aftalte, at jeg skulle sende min ordre igennem med det samme, så ville de sørger for hurtig ekspedition. Bukser modtaget i Pakkeshop torsdag d. 15.1.26 kl. 13.00 - fantastisk service 👌

15. januar 2026

Køb af paraply - Blunt Classic

Et af de få forretninger i Danmark som forhandler en Blunt Classic paraply til helt fair pris og oplevede god service både på telefon og mail - synes bare købet spillede og henvendelser/spørgsmål blev mødt med venlig tone af Claus 😊

Der var en teknisk fejl via ordremail-system, som bare blev løst on-the-spot

Varen kom 2 dage efter bestilling 🌟

Tilføjelse: Telefontiderne er i et fleksibelt tidsskema der giver plads til at man ikke skal stresse inden for korte tidsvinduer når man har brug for hjælp

Hilsen
Mustafa Abdou

10. juli 2025

Man får ikke sin varer!!!

Jeg bestilte en jakke til min datter d. 25/5.
Får en besked om at de ikke har den jakke, men at jeg kan vælge iblandt 3 andre jakker.
Det gør jeg. Og soccershoppen.dk vil få sendt jakken inden for nogle dage.
Nu d. 18/6 har jeg stadig ikke modtaget noget, og der blevet heller ikke svaret på e-mails eller beskeder via deres Facebook.
Bestil IKKE herfra. Man får tilsyneladende ikke sine varer.

25. maj 2025
Soccershoppen.dk-logo

Besvarelse fra Soccershoppen.dk

Herfra Soccershoppen.dk undrer vi os meget over denne anmeldelse da vi altid sender de aftalte varer og har gjort det siden 2014. For den specifikke sag har vi haft dialog med kunden via mail, hvor vi har skrevet at vi skulle hente den jakke fra Hovedlageret i Tyskland hvorfra den er på vej. Det har taget lidt længere tid end normalt pga Kr. Himmelfart og pinse dagene. Vi skriver på vores hjemmeside og nyhedsbreve at vi svarer på mail og telefon. Kunden har forsøgt at fange os via Facebook som vi ikke benytter til at kommunikere på. Mvh. Claus Soccershoppen.dk

Jeg havde akut brug for et par bukser…

Jeg havde akut brug for et par bukser til skadede ben - der kunne lynes i benet.

Ekstrem hurtig og fyldestgørende hjælp fra ekspedienten, der hurtigt indså, at dette var en hasteopgave. Bestilling lagt kl. 15:45, varen modtaget dagen efter kl. 10:10.
Tak for virkelig god og hurtig service!

12. februar 2024

Lækre bukser med lynlås til gips

Jeg var uheldig at falde og brække arm og benene 4 steder. Jeg søgte efter bukser til ben i gips og fandt nogen total lækre bukser i denne shop.
Jeg kontaktede dem telefonisk op til flere gange, da jeg på daværende tidspunkt ikke var i stand til, at kunne udfylde en formular til en bestilling.
Sikken en fin service og søde mennesker.
De er meget meget hjælpsomme og varerne kom dagen efter begge gange.
Jeg bestilte faktisk også de mest lækre strømper derfra.

24. januar 2024

God oplevelse - nemt, hurtigt og god med service!

God oplevelse! Nem hjemmeside - fra udvælgelse, bestilling og betaling. Og fik levering til tiden - og er godt tilfreds med produktets kvalitet. Selv da jeg ringede for, at høre om leveringstidspunktet - blev telefonen besvaret efter meget kort tid, med den info jeg havde brug for! Glad og tilfreds kunde :-)

4. august 2021
Vis anmeldelser på alle sprog (11 anmeldelser)