Seit ich auf Vapes umgestiegen bin, bestelle ich dort. Die Preise sind viel günstiger, als im Kiosk und die Auswahl grösser. Alle Sorten verschiedener Hersteller, immer wieder neue Produkte. Sogar Nik... Se mere
Virksomheden har svaret
Snabbt smidigt enkelt bra priser bra utbud handlat här i åratal och kommer för evigt fortsätta med det. Också väldigt kul det finns Youtube Facebook o liknande med snusfabriken man kan prata med fler... Se mere
Virksomheden har svaret
Snabb och smidigt att handla. Det hade varit bra om ni kunde minska för många "Klarna" inblandat val vid kassan. Jag önskar inte betala med kredit alls. Det de får 3 av 5 är att det finns dold avgift... Se mere
Virksomheden har svaret
Bra upplägg på hemsidan. Tydlig information om produkterna och de flesta har styrkan (snus) angivet redan på bilden, så att man slipper klicka in och leta efter den. Mycket bra! 👍🏼 Enkelt att bestä... Se mere
Virksomheden har svaret
Förmodligen Sveriges störta utbud av tobak och nikotinprodukter. Allt från snus, vape, cigarrer, cigaretter, produkter för att göra eget snus och mycket mer. Hjärtligt välkommen in till oss på Snusfabriken.com
Ekeberga 113, 365 44, Kosta, Sverige
Har besvaret 80 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Besvarelse fra Snusfabriken
Har handlat ett par gånger från butiken. Har alltid varit väldigt lång leveranstid, aldrig några svar på mailen, och de spammar en dagligen med reklam utan något sätt att avregistrera sig (trasig länk) eller få kontakt med dom. Ytterst oseriöst företag som mailbombar sina kunder!

Besvarelse fra Snusfabriken
Hyfsade priser bra leverans men urkass kundtjänst vid reklamation tyvärr 👎🏻👎🏻

Besvarelse fra Snusfabriken
Kan varmt rekommendera denna sidan o beställa ifrån magiskt 👌

Besvarelse fra Snusfabriken
Beställde Romeo Y Julieta Wide Churchills och Cohiba Maduro 5 secretos från dom, Bilderna visar ett 25 pack, och köp antalet visar 25 men sedan står det stycke pris rakt under det utan någon annan text så det var det priset jag trodde det var MEN I en liten bit av texten står det att det säljer cigarrerna 1 och 1.
Jag hade inte haft något problem med det om det hade bara varit den förklaringen så hade jag bara sagt att det är vad det är men att sen få "Allt är korrekt, annars hade det varit mycket dyrare 😉" irriterade mig bara och får mig bara att tro att de aktivt försöker lura folk
Ibland blir det fel, men det är hur man tar sig an kundens "klagomål". Jag är verkligen nöjd med både snabb återkoppling, bemötande och hantering av ärendet. Har beställt många gånger och är alltid nöjd.
Superbra hjälp vid reklamation av vara. Snabbt åtgärdat i form av återbetalning. Väldigt betydelsefullt!
Paket försvann,dom löste det snabbt,seriösa bra gjort tack.
Levererar inte till rätt ställe. Samma sak varjegång så byter dom leverans ställe till en plats som ligger långt ifrån där jag bor trots att jag valt ett ställe som det skall levereras till.
Sista gången jag beställer från detta företag.

Besvarelse fra Snusfabriken
Skulle fynda en stock Rapé Lingon med kort datum som skulle gå ut om 2 dagar.
Tog för givet att priset var för en stock eftersom det gick ut samma dag jag fick varan. Hade kunnat köpa färskt billigare i lokala mataffären eller beställa från exempelvis snusbolaget för 39:-st
Varför skulle någon vilja ge 49:- dosan för gammalt snus?
Ett rent bluff företag!
Står leverans 1-2 dagar, har inte fått varorna efter 3 dagar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tycker att snusfabriken har stort sortiment och bra kvalité.
Snabba på att leverera!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Snabbt svar vid problem om en mejl fråga. Samt trevligt och proffsigt bemötande.
Har beställt 10 CAO Bella Robusto cigarrer hos Snusfabriken.com och ALLA 10 saknade gördel (ring).
Har kontaktat Snusfabriken.com flera gånger men de struntar i att svara. Snusfabriken.com har min mailadress.
Varför nonchalerar ni era kunder efter köpet ?
Vänligen kontakta mig via min mailadress.
Peter i Helsingborg

Besvarelse fra Snusfabriken
står Gratis & supersnabb frakt! tills du kommer till varukorgen (Småorderavgift 39kr)
Var bredd att inte få färska snus när ni handlar av dem .
Jag handlade ca 1370 kr av dem , Bland annat 2 st lössnus men utgångsdatumet skulle gå ut efter 2 veckor och de ser inga konstigheter med det .
Hittar många kubanska cigarrer som andra butiker har inte. Dessutom de har rätt pris.Jag är mycket nöjd med Snusfabriken.
Första och sista gången jag beställde hos dom.

Besvarelse fra Snusfabriken
mycket bra. snabb leverans av snuset med early bird till lådan.
Super bra och snabbt svar på min fråga
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.