Efter Android 9.0
Har haft snoos i mange år på døre, vinduer og sensorer, har virket super lige indtil android 9.
Er der mon nogen der har fundet en måde at få appen til at virke igen ?
Sikkerhed behøver hverken være dyrt eller besværligt. Med produkter fra Snoos kan du beskytte dit hus mod tyveri og brand. Hold øje med din indkørsel, fjernbetjen dine elektriske enheder og meget mere - Alt sammen med din smartphone. Intet abonnement - Ingen besværlig installation. Hvis du har spørgsmål eller udfordringer, sidder vi klar til at hjælpe på support@snoos.com
Tyttebærvej 4, 8643, Ans By, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Er der mon nogen der har fundet en måde at få appen til at virke igen ?
Det ser ud til at Android 9 ikke understøttes, ved ikke om deres App stadig opdateres?
Lige nu kan vi kun styre alarmen med fjernbetjening.
App ikke længere tilgængelig i Danmark? Nu virker systemet ikke længere. 👺
Hvis man ønsker sig et super alarm system som altid hopper til og fra på netværket og når man henvender sig laver de målinger og man skal undersøge om det er ens udbyder der har fejlen og det bare køre i ring til man er uden for garanti og får så det sidste svar du kan da købe vores nye system det virker... Så er det dette system du skal kaste pengene efter 😴

Besvarelse fra Snoos
Horribel dårlig service og produkt, fra dette firma, hold jer langt væk.
Systemet kører ikke ordentligt på noget tidspunkt, fyldt med fejlalarmer og dårlige batteritider på alle apparater, man kan ikke stole på at det virker, så der er ikke meget ide i at have det!
Firmaets løsninig på problemerne er at man kan KØBE opgradering til version 2, hvilket jo vil sige at ver. 1 ikke virker!
I telefonen, (i øvrigt kan telefonnummeret ikke findes nogen steder ) er de direkte frække og ubehagelige, samt mener at det i bund og grund ikke er deres problem!
Pinligt.
Som sagt hold jer langt væk, der findes masser af bedre alternativer.
Produktet forhandles i øvrigt stort set ingen steder mere. Stark sælger det på messe i murerspande.
Har købt produktet i 2015/2016
Har været meget tilfreds med deres alarmsystemer og havde først givet dem 5 stjerner. Men at de vælger at lukke alt ned, hjemmeside/Facebookside, uden at informere deres kunder om hvad årsagen er, det er simpelthen så dårlig stil! Ja de er jo nok gået konkurs, men så kunne man da melde det ud!!!
Jeg har nu benyttet snoos i snart 2 år, og har haft deres 1 gen. udgave...hvor de havde lidt problemer med at deres sensor brugte lidt for meget batteri...
Jeg har nu opgraderet til version 2, og man kan tydeligt mærke at kvaliteten af produktet har fået et stort skub i den rigtige retning. Deres sensor bruger andre batterier, opgraderet central, som stadigvæk fylder utroligt lidt, hvilket er et stort plus i min bog.
Har været i kontakt med dem flere gange, både pr. mail og facebook, og der er svar hurtigt.
Synes generelt at det er godt produkt til en god pris, deres app er nem og overskuelig, så selv min dreng kan finde ud af at bruge den.

Besvarelse fra Snoos
De har vist lige introduceret Snoos 2.0. Det virker rigtig godt. Kan se i appen om dørene er åbne eller lukket og hvornår der sidst var bevægelse i rummene. Der behøves ikke noget SIM kort og Appen er gratis. Man kan endda tilkøbe ekstra sikkerhedsfunktioner, som f.eks at billeder fra kameraerne gemmes i skyen.
Kameraet er fedt. Det drejer automatisk væk, når vi er hjemme og drejer tilbage når vi går. Så risikere vi ikke at der er nogen som overvåger os når vi er hjemme. Man ved jo aldrig, når det er tilkoblet internettet
De garanterer, at batterierne nu holder mere end 2 år.
Falske alarmer har vi ikke haft.
Fedt.
Jeg får falske alarmer 20 gange om dagen, har fulgt manualen og har været i kontakt med kundeservice, der ikke svarer mere? Ikke mails eller opkald. Når efter 15 opkald komme til at tale med en kollega, han er nasty og siger jeg er retarderet?
Jeg har nu kastet hele systemet og skiftet til Sikkerthjem.dk der virker nemt og ikke nogen fejl alarmer. God support. Dom, jeg kan sagtens anbefales.

Besvarelse fra Snoos
Jeg var glad for min alarm i starten, men i løbet af et år er den mere træls med hensyn til batteri tid på magnet kontakter og pir, de holder kun 3 mdr. også med kvalitets batterier, og support var der meget af i starten men den er helt forsvundet fra snoos, har klaget over flere ting og ikke hørt fra dem trods flere henvendelser.

Besvarelse fra Snoos
Den bedste alarm man kan få samtidig med en lav pris. Lækkert, nemt og lige til. App'en som man styrer med er også super. Jeg kan varmt anbefale denne alarm til andre. (uden telefon simkort og dyrt månedlig gebyr som feks G4S)
Nemt og enkel at sætte op.Samt meget brugervenligt. Man kan styre alt fra mobilen. Børne er meget glade for det da det er så enkel at bruge og man kan altid se om alarmen er slået til eller fra osv. på mobilen.
Hvis man er meget til at læse manualer osv. bliver man nok lidt skuffet. Med når man først har ses et par af you tube videoerne er man godt kørende.
Kan klart anbefale det. Man kan altid tilgå alarmen ekstern fra da alarmen benytte det normal internet så det er ikke nødvendigt at købe et SIM kort som man skal betale for hver måned.
Fik det jeg bestilte. Alle der er lidt fiks kan sætte det op og tilslutte det.
Og da jeg havde et problem med nogle kontakter, hjalp de med det samme og fik dem ombyttet - god service.
Skulle have flere kameraer op og da leverandøren ikke længere havde Elro, købte vi Snoose til hele huset udvendig, men øv for en oplevelse, de fungerer perfekt om dagen men man kan intet se om natten, og det er jo oftes der man vil se noget, spild af penge :-(

Besvarelse fra Snoos
Dårlig service + dårligt produkt.
2 forskellige bevægelsessensorer af en eller anden grund, ikke just professionelt. De medfølgende batterier holdte 1 måned. 2 falske alarmer første gang alarmsystemet var slået til mere end et døgn. Alarmsystemet er billigt, og det kan absolut ses på kvaliteten. Skuffet!