Købte 3 cder
Den ene cd havde mange ridser på både front og bagcover, dvs brugte covers.
Jeg mailede ind og fik tilsendt "nyt" cover, det havde desværre også 3 store ridser, selvom pakket i pap og bobbelkuvert
Jeg må konkludere at coverne der blir sendt ikke er nye og er med ridser, det er ikke acceptabelt for mig som kunde
Hvad skulle jeg gøre udover at lave negativ bedømmelse ? , spørge for 2. gang om et nyt cover til defekt cd jeg købte fra ny?
Det er for dårligt at få sendt brugte varer når man betaler for nyvarer.... coveret var ridset også 2. gang :(
rimelig store ridser
Ikke nok til jeg gider returnere desværre, for det er spild af tid også og porto penge....
Jeg burde blot have fået cder i nystand så havde jeg ikke brokket mig, men coveret var ikke nystand heller ikke 2. gang... 4 store ridser på front coveret 2. gang også!
ikke acceptabelt, ellers havde jeg nok købt her igen i næste md, men jeg tør ikke købe her igen pga den her oplevelse - hvis jeg derimod havde fået det jeg var blevet lovet, så var jeg nok kunde igen... de har mange cder jeg godt kunne bruge
om det er posten der har beskadiget replacement coveret tror jeg ikke rigtig på, pakke var ikke beskadiget, så jeg tror blot de shipper brugte covers desværre
for det var pakket i tykt pap, kunne umuligt blive ridset..
vil ikke købe nye cder og få med ridser, det er ikke fair
ville ikke engang købe en brugt cd med de store ridser på coveret..
mvh michael , gnu gmx net
- derudover havde nr 2 ud af de 3 cder også krakkeleret kant og indeni cden krakkeleret også, så derfor 2 stjerner... 2 defekte - en slet ikke i stand til at sælge som ny, og en anden også i tvivlsom stand men kunne lige gå an selvom ik pænt på hylden at man kan se den er krakkeleret i kanten...