Jeg kan varmt anbefale Søren Nielsen biler. Jeg kom uanmeldt forbi i dag til tjek af lysende motorlampe. Tænkte at det vil være en tidskrævende rep og at der nok var ferie tid blandt mekanikere. Sø... Se mere
Jeg købte bil hos SN biler. Der kom kort efter købet en del fejl på bilen og har nu været forbi med reperationer, samt fejle hele 6 gange på 4 måneder. - Efter gentagende fejl, begynder Sør... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Hos Søren Nielsen Biler er vi ordentlige mennesker med en åben og ærlig tilgang til det at handle biler. Søren Nielsen Biler har eksisteret i over 30 år, vi har solgt over 9000 biler, og så har vi ca. 1000 reparationer igennem systemet om året. Alle vores biler bliver nøje gennemgået på vores værksted og i vores klargøring, så vi sikrer dig en brugt bil i bedste kvalitet. Står din nykøbte bil for service eller nysyn, kan du forvente, at det allerede er klaret for dig inden levering. Vær´ velkommen til at se mere på www.snbiler.dk Vi ønsker dig en dejlig dag!
Vordingborgvej 39, 4600, Køge, Danmark
- 56651910
- susana@snbiler.dk
- www.snbiler.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Suplim service i både salgsafdelingen…
Sublim service i både salgsafdelingen og på værkstedet.
Super og effektiv service Søren Nielsen…
Søren kiggede på den mens jeg havde et ærinde og da jeg få timer efter kom tilbage havde Søren selv hentet reservedele og skiftet nogle dele meget billigere end jeg havde håbet.
Virkelig kanon service og dér kommer jeg næste gang igen. Mvh René
Jeg bød i dag på en bil og fik søriøst…
Jeg bød i dag på en bil og fik søriøst voksen skældud, manden blev virkelig sur.
Jeg har også oplevet at jeg blev beskyldt for at brænde ham af, til trods for jeg har på mail at jeg aflyste.
Jeg oplevede virkelig dårlig service og blev bekræftet i hvad de andre fra trustpilot har oplevet.
God oplevelse
Jeg havde en god oplevelse hos søren ved køb af ny bil og salg af gammel. Jeg fik en forkert manual med, men han kom med en ny. Det forløb nemt og hurtigt og har ikke haft reklamationer.
Flot bil og super købsoplevelse
Jeg har netop købt en Fiat 500C ved SN biler (faktisk ubeset da jeg bor i Jylland og ikke havde mulighed for at tage til Køge). Jeg må indrømme at jeg var meget nervøs omkring det, grundet nogle af anmeldelserne herinde - men det har heldigvis været helt ubegrundet.
Jeg har fået en rigtig fin bil som køre godt og har under hele købsprocessen oplevet en venlig og imødekommende sælger/ejer (Søren), som ringede tilbage når vi aftalte det og endda optog en lille film af bilen, da jeg ikke kunne komme over og se den "live".
Ud fra min oplevelse giver jeg SN biler 5 stjerne.
Endnu engang tak for handlen og min fine bil.
Det er en dårlig måde ar føre handel på…
Det er en dårlig måde ar føre handel på når billederne af biler ikke viser fejl og mangler, bilen skal præsenteres som den er ikke "skjules" for at få mere salg.
Kørte hele vejen fra Jylland for at se…
Kørte hele vejen fra Jylland for at se på en bil, som ikke var i den stand som Søren havde beskrevet. Bilen var fuld af buler, ridser og knækkede frontsplitter.
Ikke værd at køre 3 timer hver vej og bruge penge på diesel og bro for at købe noget hos ham,
Kundeservice var ligeledes også ringe.
Utrolig useriøs sælger.
Utrolig useriøs sælger.
Det kan ikke anbefales at køre langt hvis man skal se på en bil fra Snbiler. Bilen var ikke i stand som beskrevet og det var total spild, at køre fra vestjylland.
øv øv øv
Jeg købte min bil hos snbiler i april…
Jeg købte min bil hos snbiler i april 2019 og solgte den tilbage til dem i juni 2021. Begge handler var en fornøjelse. Venlig og professionel service. Kan varmt anbefales :)
Eminent kundeservice!
Eminent kundeservice!
Jeg købte for knap 2 år siden en bil fra Søren Nielsen. Da jeg første gang var nede at kigge på den, var det en super behagelig oplevelse; bilen stod klar til test-tur, jeg fik svar på mine spørgsmål, og der var tid og overskud til mig. Da jeg skulle derfra, og sælger hørte at jeg boede et stykke væk, blev jeg endda tilbudt et lift til togstationen.
To dage senere henter jeg bilen. Igen er papirarbejdet gjort klart, så det hele er super effektivt. Bilen er flot rengjort, og der er tjek på det hele.
Det viser sig efter en uge, at den manuelle lås på førerdøren ikke virker. Jeg får aldrig lettet røveren, og får aftalt værkstedstid hos dem.
Nu, knap 2 (!!) år efter købet, kommer jeg i tanke om låsen. Jeg kontakter Søren, og er helt med på at jeg burde have reageret tidligere. Selvom Søren er enig i den noooget sløve reaktionstid, tilbyder han at lave bilen, kvit og frit. Jeg har netop hentet den, og alt spiller.
Det er absolut ikke sidste gang jeg køber bil hos Søren Nielsen Biler, og jeg kan på det varmeste anbefale andre at gøre det samme!
/Christine
Kan varmt anbefales
Kan varmt anbefales. Købte en fin Renault og solgte min gamle citron C4 til Sebastian god pris begge veje. God service og rådgivning. Vi prøvekøre bilen i Hasle, og efterfølgende leverede de bilen på min bopæl. De havde glemt at få sommerdæk med som aftalt, men kom omgående ind med dækkene - super service.
useriøst firma lad værd at spilde din tid, exstrem dårlig service.
extrem ringe service, ingen aftaler over hold.
kommer ned for at kigge på en bmw, får en prøve tur og er vild med bilen. dagen efter ringer jeg til sælger og siger jeg godt ville købe den. han lover at sende slutsedl, senest dagen efter. han værken ringer eller skriver på mail. ringer selv til sælger, når man ikke at snakke færdig og de lægger bare røret på. nu der gået 10 dage og har stadig ikke fået slut sedl, på mail som lovet. har rykket dem 4 gange uden held.
useriøst firma lad værd at spilde din tid, find en anden forhandler.
nu har jeg smidt 200000kr kontant et andet sted, hos en seriøst og smilende sælger.
håber i har dårlig smag i munden.
Meget dårlig bilforhandler!
Meget dårlig bilforhandler!!
Min mor og jeg købte tilbage i august 2018 en UP hos Søren Nielsen Biler i Køge. Vi var meget glad for den og vi var nede og prøve den, hvor vi derefter købte den og en uge senere kom vi tilbage for at hente bilen.
Der gik et par måneder og så kom fejlen. HVER gang vi kører og vinden står rigtigt på (især i det her hver i januar/februar 2021), så kommer vinden susende ind fra vinduet ved føresiden. Vi har været nede med bilen 2 gange hos Søren Nielsen biler i Køge og de kunne hverken høre eller se fejlen. De ville dermed ikke gøre noget som helst ved det.
Jeg har nu prøvet utallige andre UP biler og det er IKKE en generel fejl hos UP.
Vi har været hos en serviceret Volkswagen forhandler og de siger at de sagtens kan høre lyden fra vinduet og at det skal skiftes...
Det er pænt irriterende, at man hver morgen i en meget kold tid, får blæsten ind lige ved hovedet...
KAN IKKE ANBEFALES!!!!
God oplevelse
Dejlig bil til en fin pris. Virkelig flot klargjort. Alle aftaler er overholdt.
Da der viste sig et problem med bilen blev det fixet på værkstedet allerede næste dag.
Kan absolut anbefales.

Fremragende service
Fremragende service - blev kun mødt af velvilje og fleksibilitet ved købet af en ny brugt. Gode svar tider på mail og aftaler overholdt. Kan varmt anbefales.

Besvarelse fra Snbiler
Blev bare mødt af smil og venlighed, vi var dårligt kommet ud af bilen. Der var ikke li noget for min søn men hun var så sød og fortaltehvad han endelig sku se efter og lign. Tak for det
Blev bare mødt af smil og venlighed, og

Useriøs og modbydelig bilforhandler
Useriøs og modbydelig bilforhandler
Jeg var forbi for at se på en bil, men blev mødt af en sur forhandler, som ikke var klar til at sælge biler - ikke kundevenlig. Da jeg stillede spørgsmål til den ønskede bil (som man normalt gør ved et bilkøb), blev ejeren af bilforhandleren modbydelig og det endte med at jeg ikke måtte vise mig i hans forretning mere. Meget uforstående og virkelig dårlig kundeservice. Derfor kan jeg ikke anbefale denne forhandler til nogen som ønsker en seriøs og venlig handel.
Alt for sjusket forhandler!!
Alt for sjusket forhandler!!
De overholder ikke de 3 aftaler som blev indgået ved afhentning af bil, da bilen (åbenbart) gik i stykker hver gang den skulle hentes. Uden at modtage opkald om dette dukkede man op hver gang og forlod stedet igen uden en bil. Dårlige undskyldninger kom på bordet hver gang.
Sjusket! Stedet kan ikke anbefales og dette kan også ses på de mange andre anmeldelser