Snarenshop Anmeldelser

1.692

4,4

Redelijke prijzen, snelle levering en prima service. Van aan mij geleverde Thomastik AC111 snaren viel het ball end van de B-snaar. Ik heb geheel gratis een nieuwe snaar toegestuurd gekregen.

Maakte een nieuw setje snaren open die bleken aangetast. Bij mijn weten hier besteld echter kregen dit samen met deze shop niet boven water. Zonder verdere discussie werd mij een gratis nieuwe set aan... Se mere

Snelle verzending, goede prijs. Ik had iets besteld dat helaas niet pastte, de dag van ontvangst geroutineerd. De dag daarop was het product retour bij Snarenshop.nl, waarop ik een retour bevestigi... Se mere

Ik had op vrijdag 30-08 rond 11 uur 's ochtends snaren die op voorraad waren besteld. Op de site staat: Bestellingen die uit voorraad geleverd kunnen worden, indien voor 16.00u besteld, dezel... Se mere

1. Musikbutik
  2. Musikinstrumentforretning

Welkom bij Snarenshop.nl, de webwinkel met alles voor gitaristen, bassisten en andere snaarinstrument bespelers. Wij hebben het grootste assortiment snaren, plectrums, onderhoudsmiddelen, accessoires en andere toebehoren.

2 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

(1.692)

5 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

verzend EN levertijd van de site klopt niet.

Bestellingen die uit voorraad geleverd kunnen worden, indien voor 16.00u besteld, dezelfde dag verzonden! Dit geldt voor bestellingen geplaatst op maandag t/m vrijdag

Met gewoon PostNL verzending, zou ik de snaren dus zaterdag, uiterlijk zondag binnen moeten hebben. De bestelling werd echter op maandag 02-09 pas verzonden en ontving ik op dinsdag of woensdag.

Had ik dit geweten, had ik niet via deze site besteld, maar een andere of ze in de winkel gekocht, omdat ik de snaren binnen 2 dagen nodig had.

14. september 2013

Geachte L Dos Santos
Allereerst excuses voor de wat late reactie wij zitten nog volop in de laatste fase van onze verhuizing vandaar dat een antwoord naar u toe vertraging heeft opgelopen.
Op donderdag 29-8 en vrijdag 30-8 heeft een melding op onze homepagina gestaan dat vanwege verhuizing naar een ander pand alle orders die op 29-8 na 12.00 binnen kwamen uitgeleverd zouden worden op maandag 2-9, wellicht heeft u die niet gezien en dat spijt ons ten zeerste.Normaal gaan inderdaad alle orders die voor 16.00 uur besteld worden op werkdagen diezelfde dag nog de deur uit.
Het is jammer dat het zo gelopen is maar dit was éénmalig, als u volgende keer nog eens iets bij ons besteld zal ik er een attentie bijvoegen voor het misverstand, hopelijk heeft u nu meer begrip voor de situatie van u verlate order.

Goed, snel en duidelijk

Artikelen zijn snel geleverd. Er moest wel een nalevering worden geleverd, maar daar werd ik goed over op de hoogte gehouden. En ook die nalevering kwam snel.

12. september 2013

Goed of niet goed.

Hallo,
Het plaatje bij het artikel klopt niet bij het artikel wat je werkelijk geleverd krijgt.Ik heb hier maar niet op gereageerd,omdat ik er moedeloos van wordt,van als er iets fout gaat met het kopen bij een webshop,dat je dan meestal gevraagd wordt het artikel terug te sturen,wat meestal niet vergoed word,en je weer langer op je product moet wachten.
Gewoon goed controleren wat er op de site staat en wat je opstuurd.Kan toch niet zo moeilijk zijn.Tenslotte is een webshop maar een doorgever van spullen.
Groeten,
Jan.

10. september 2013

Geachte heer de Graaf
Allereerst onze excuses als het artikel wat u heeft gekregen niet klopt met de afbeelding op onze website. Erg jammer dat u ons niet eerst contacteert dat er iets niet klopt met uw bestelling, wij kunnen natuurlijk altijd een oplossing vinden of u compenseren.
U heeft nu een slechte beoordeling gegeven zonder dat wij de kans hebben gehad om hetgeen na te kijken en naar uw tevredenheid op te lossen, fouten op een website komen nu eenmaal voor en nu hebben wij ook geen idee wat er fout is gegaan.
Wij streven naar 100% tevreden klanten maar als u ons niet benaderd en gelijk een negatieve reactie plaatst kunnen wij niets meer doen, wij het team van Snarenshop vinden dit erg jammer

valt toch tegen

Het zou een stuk beter zijn als ik niet zo'n irritant evaluatie verzoek kreeg.

9. september 2013

Beste Henk

Wij betreuren het ten zeerste dat u niet gediend bent van een evt evaluatie, u hoeft dit natuurlijk ook niet in te vullen of te reageren, simpel wegklikken is ook een optie. Deze evaluatie doen wij speciaal om klanten te laten lezen wat de bevindingen zijn om onze service nog beter te maken en zo proberen wij de beste webshop te zijn met de beste service en de scherpste prijzen. U heeft ons nu afgerekend enkel en alleen op de link die u heeft gekregen van de evaluatie en ik neem aan dat u netjes uw bestelling heeft binnen gekregen zonder problemen.
Zo een slechte beoordeling betreuren wij ten zeerste terwijl wij toch aan onze verplichtingen hebben voldaan, erg jammer!

snel geleverd

het is eff zoeken welke snaren je moet hebben maar het is te vinden
de om schrijving kan duidelijker

8. september 2013

Goed en snel!

Al diverse keren snaren besteld voor mijn gitaren. Duidelijke website met makkelijke bestelprocedure. De volgende dag ligt alles netjes in de bus. Wat wil je nog meer?

8. september 2013