Redelijke prijzen, snelle levering en prima service. Van aan mij geleverde Thomastik AC111 snaren viel het ball end van de B-snaar. Ik heb geheel gratis een nieuwe snaar toegestuurd gekregen.
Se, hvad kunderne siger
Maakte een nieuw setje snaren open die bleken aangetast. Bij mijn weten hier besteld echter kregen dit samen met deze shop niet boven water. Zonder verdere discussie werd mij een gratis nieuwe set aan... Se mere
Snelle verzending, goede prijs. Ik had iets besteld dat helaas niet pastte, de dag van ontvangst geroutineerd. De dag daarop was het product retour bij Snarenshop.nl, waarop ik een retour bevestigi... Se mere
Ik had op vrijdag 30-08 rond 11 uur 's ochtends snaren die op voorraad waren besteld. Op de site staat: Bestellingen die uit voorraad geleverd kunnen worden, indien voor 16.00u besteld, dezel... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Welkom bij Snarenshop.nl, de webwinkel met alles voor gitaristen, bassisten en andere snaarinstrument bespelers. Wij hebben het grootste assortiment snaren, plectrums, onderhoudsmiddelen, accessoires en andere toebehoren.
Kontaktoplysninger
Argon 15 H, 4751 XC, Oud Gastel, Holland
- +31 (0) 165 395195
- sales@snarenshop.nl
- www.snarenshop.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Snel geregeld!
Zoals op de site staat, volgende dag geleverd aan huis, top!
Top!
Zeer goeie service.
Ze bellen me op vanwege me huisnummer dat ik dat erbij moet zetten.
Dank u zeer voor uw service en uw team!
Greetzz Izaak Payer!!
Snel, goed & goedkoop
Netjes de volgende dag in huis! Niets op aan te merken. Volgende keer weer!
Ontzettend snelle levering. Sneller dan collega's
Snelle levering!
Super!!
Een super, snelle en correcte afhandeling van de bestelling !!! Thnxxx
Perfecte levering zeldzame snaren!!
Ik zocht snaren voor een cuarta, bijna niet aan te komen. Werd in no time geleverd door Snarenshop voor een zeer redelijke prijs. Het assortiment is trouwens enorm. Hou maar op met zoeken als de Snarenshop het niet heeft. Petje af voor de snelle levering.
Betrouwbare en snelle dienstverlening.
Snarenshop is een internetbedrijf die voldoet aan de eisen die ik stel aan kopen via internet. Een uitgebreid aanbod, redelijk geprijsd en snel verzonden. Dit zijn voor mij de argumenten om bij Snarenshop te kopen. Ik koop vintage gitaren in en repareer deze en ik monteer de ontbrekende onderdelen. Die vind ik doorgaans altijd bij Snarenshop.
Snelle levering en goeie kwaliteit
Ik ben tevreden donderdagavond besteld, vrijdag verstuurd en zaterdag in huis.
Ga zo door.
Snarenshop = Supershop
Al een halfuur na mijn bestelling kreeg ik een mail dat mijn bestelling verzonden was. De volgende dag kreeg ik mijn capo zoals beloofd op tijd en keurig verpakt binnen. Dit was mijn eerste bestelling bij Snarenshop.nl, en zeker niet mijn laatste. Snarenshop.nl verdient wat mij betreft een dikke 10+!
Geen omkijken naar...
Iets bestellen hier en nergens meer aandenken, het komt altijd goed en snel aan..
Zeer betaalbaar, snel en goed.
De bestelling maken verliep vlot, alleen moest ik een bedrijf intypen...?? Ik heb mijn school genomen, maar is dit alleen maar voor bedrijven?
Verder zou ik bij de vioolsnaren een beschrijving willen van het soort dus bv. darmsnaren.
Volgens afspraak op tijd afgeleverd
Zoals volgens de site vermeldt werden de snaren netjes de volgende geleverd.
Heldere informatie en snelle levering
De informatie op de site is helder. Er is ruime keuze in snaren. De bestelling verloopt goed en de levering is snel.
Snel en goede prijs
Bestellen en verzenden snel tegen een goede prijs. Prima ervaring.
Probleemloos een nieuwe ontvangen
Ik had een kleine bestelling gedaan en een onderdeel was in de post kapot gegaan. Na contact opgenomen te hebben en een foto gestuurd te hebben is zonder morren een nieuwe verstuurd. Dus service uitstekend!
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.