Snarenshop Anmeldelser

1.692

4,4

Redelijke prijzen, snelle levering en prima service. Van aan mij geleverde Thomastik AC111 snaren viel het ball end van de B-snaar. Ik heb geheel gratis een nieuwe snaar toegestuurd gekregen.

Maakte een nieuw setje snaren open die bleken aangetast. Bij mijn weten hier besteld echter kregen dit samen met deze shop niet boven water. Zonder verdere discussie werd mij een gratis nieuwe set aan... Se mere

Snelle verzending, goede prijs. Ik had iets besteld dat helaas niet pastte, de dag van ontvangst geroutineerd. De dag daarop was het product retour bij Snarenshop.nl, waarop ik een retour bevestigi... Se mere

Ik had op vrijdag 30-08 rond 11 uur 's ochtends snaren die op voorraad waren besteld. Op de site staat: Bestellingen die uit voorraad geleverd kunnen worden, indien voor 16.00u besteld, dezel... Se mere

1. Musikbutik
  2. Musikinstrumentforretning

Welkom bij Snarenshop.nl, de webwinkel met alles voor gitaristen, bassisten en andere snaarinstrument bespelers. Wij hebben het grootste assortiment snaren, plectrums, onderhoudsmiddelen, accessoires en andere toebehoren.

2 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

(1.692)

Scherpe prijzen, snelle levering!

Per toeval op het internet tegen gekomen. Zeer scherpe prijs voor Ernie Ball Slinky snaren, goedkoopste wat ik tegen ben gekomen. Overzichtelijk site, makkelijk bestellingen plaatsen en levering zeer snel! Hier zal ik in de toekomst meer zaken mee doen!

30. november 2013

Snel en betrouwbaar

Ik adviseer Snarenshop aan als winkel voor muziekaccesoires. Bestellen is eenvoudig en de levering snel. Informatievoorziening over verwerking van de bestelling is ook uitstekend.
Enige minpuntje was dat 1 van de 50 lessenaarlampjes die wij hebben besteld zonder batterijen is geleverd.

19. november 2013

De Shop levert en geeft service zoals het hoort

Deed een bestelling maar vergat nog wat,dus plaatste weer een bestelling, wat niet onopgemerkt bleef ,kreeg een berichtje bij de bestelling met de mededeling jammer
van de onnodige verzend kosten,en kreeg als compensatie een set verschillende
plectrums ,en waarvan ik er een niet kende die mij uitermate bevalt !!!!
Is dit servise of is dit Service !!
D.J

19. november 2013

Super!

Heel snelle en makkelijk op te volgen levering (zelfs naar België). De bestelde producten werden goed verpakt en waren zo beschermd.

Heel tevreden over mijn bestelde producten en over de service.
Zeker aan te raden dus!

18. november 2013