Vi bruger SMTP.dks buffermail-løsning hvor man køber X millioner mails af gangen, til brug direkte i vores software-produkt. Man får egen (dedikeret) IP-adresse, som sikrer at alle mails se... Se mere
Vi benytter SMTP.dk, da vi har egen mail-server og det åbenbart ikke er muligt for ISP'ere at tildele deres kunder ægte faste ip-adresser med et ordentligt reverse lookup eller tilbyde et mailrelay-... Se mere
Skulle have genåbnet vores konto, og det ordnede supporten på udmærket vis. Desværre måtte en tekniker bagefter ringe til smtp for at få de relevante oplysninger om vores printer. Det fik han dog hurt... Se mere
Virker som det skal men supporten gav op med halvflabet svar så snart man spurgte til opsætning man ikke lige have en færdiglavet vejledning til. Man skulle ellers tro sådan en virksomhed gerne ville... Se mere
Send dine vigtige transaktions- og marketing e-mails via dedikeret IP nummer. Vær på forkant med de aktuelle krav om leverings sikkerhed og compliance med SPF, DKIM og DMARC. Er stabil e-mail levering forretningskritisk for din virksomhed, er SMTP.dk en driftsikker løsning med fokus på performance, sikkerhed og levering til inbox. Vi hjælper dig med onboarding og sikrer en problemfri drift. Kontakt os gerne på support@smtp.dk og kom igang med at sende på eget IP nummer for kun DKK 128 mdl (ex moms)
Refshalevej 163 A, 1432, København K, Danmark
- 20880880
- support@smtp.dk
- www.smtp.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer
God og stabil service
Jeg har brugt deres produkt forskellige steder over flere år og har aldrig oplevet problemer.
Aldrig problemer
Simpelt og effektivt
Det virker bare. Har været kunde i mere end fem år og endnu aldrig oplevet nedetid.
Virkede med det samme
Det fungerer bare :-)
Dejlig simpelt og lige til at gå til
Dejlig simpelt og lige til at gå til. Sparede mig rigtig mange timers arbejde i at få en ældre web platform til at virke med en smtp service.

Besvarelse fra SMTP.dk
Kompetente mennesker
Kompetente mennesker
Har oplevet konsistent høj kvalitet igennem flere år som erhvervskunde.
Aldrig nogen problemer.
Aldrig nogen problemer, har været med i flere år. Hvad vil man mere?
Hurtig, venlig, kompetent og fleksibel support til et lækkert system. Gøres vist ikke bedre.
En hurtig og nem workaround på relay…
En hurtig og nem workaround på relay problemer i Office 365.
Stor fordel med en gratis prøveperiode. Let og funktionelt.
Har ikke haft nogen problemer med…
Har ikke haft nogen problemer med SMPT.dk
Det er rart
Det er rart, at være sikker på, at modtagerne får ens mail. Stort problem, når google mv., ændrer parametre til deres spamfiltre.
Når man så sender et stort antal fakturaer afsted, tilpasser smtp.dk løbende deres systemer, så de undgår at havne i Googles spamfiltre.
Det fungerer - god support
SMTP var lige det, vi havde brug for. Nemt at finde rundt i - god support.
God service. Nemme at få fat på. Det spiller. Lidt bøvlet hjemmeside.
Det virker bare!
Det virker bare, er nemt at forstå og sætte op.
Havde akut brug for en mail SMTP…
Havde akut brug for en mail SMTP service (der fungerer sammen med PHPmailer). Virker upåklageligt og ekstremt fleksibelt og let af opsætte! Jeg synes faktisk også at det er ret billigt!
Go service :-)