Na een snelle reactie op onze mail en een keurige offerte, zijn we gelijk akkoord gegaan. We werden enorm verrast door een telefoontje dat er al na 3 weken een gaatje in de planning was! De manne... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Petje af voor de organisatie. Alles is goed en adequaat verlopen. De afspraak was zo gemaakt waarop gelijk ook de offerte volgde. Na mijn akkoord gelijk een afspraak gemaakt welke eveneens ondanks zie... Se mere
De vloerisolatie is aangebracht en dat is op zich prima. Helaas werd bij het boren van de ventilatiegaten een kabel beschadigd. Ik heb dit direct gemeld en later meerdere keren telefonisch contact opg... Se mere
Virksomheden har svaret
Vanaf begin van het contact uitstekend tot aan de uitvoering. Duidelijk in wat kan en wat er gebeurd (moet/kan). Meedenkend en vooral geen gedram van A-Z. Begripvol en zeer geduldig aangezien door o... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Kontaktoplysninger
Lloydsweg 24, 9641KK, Veendam, Holland
- 0598 – 626 193
- info@smitisolatiegroep.nl
- www.smitisolatiegroep.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 48 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Goede vakkundige info van Jaap Jan in…
Goede vakkundige info van Jaap Jan in offerte traject. In uitvoering is er netjes gewerkt. Bij de vloer isolatie waren er enkele kleine stukjes niet helemaal goed gegaan, dit is na constatering snel en netjes opgelost. Het bedrijf wil dat het 100% goed is. Wij zijn super tevreden.

Besvarelse fra Smit Isolatie Groep
ik heb online offerte gevraagd ze…
ik heb online offerte gevraagd ze hebben heel snel gereageerd en ook heel snel afspraak gemaakt Netjes gewerkt Dus ik geef vijf sterren

Besvarelse fra Smit Isolatie Groep
De spouwmuur isolatie is snel en…
De spouwmuur isolatie is snel en vakkundig aangebracht. Goede service en netjes achtergelaten.

Keurig werk afgeleverd
Komt afspraken na, werken netjes en snel. Keurig werk afgeleverd.

Besvarelse fra Smit Isolatie Groep
Goede snelle service en afwerking. Professioneel personeel
Goede snelle service en afwerking. Documentatie voor subsidie compleet.
Redelijke prijzen.
Houden zich keurig aan afspraken. Personeel die werkzaamheden uitvoeren werken netjes, denken mee en zijn professioneel.
Zeker aan raden.

Besvarelse fra Smit Isolatie Groep
De vertegenwoordiger die langs kwam was…
De vertegenwoordiger die langs kwam was een prettig gesprek,, de jongens die isolatie kwamen spuiten , netjes en goed.

Besvarelse fra Smit Isolatie Groep
Top ervaring met dit bedrijf
Tijdens het voorgesprek van de offerte gesproken met een oude rot in het vak die ook gewoon alle werkzaamheden zelf meedoet en daardoor goed weet waarover die het heeft.
Geen onzin of popiejopie verhalen maar een duidelijke voorlichting.
Bij de uitvoering van het werk wordt er veel aandacht besteed aan het voorkomen van vervuiling van de woning.
Na afloop van de werkzaamheden alles weer keurig achter gelaten en duidelijk verteld om twee weken niet in de kruipruimte te komen vanwege het uitdampen van het schuim

Prima vakmensen
Prima vakmensen, snel en netjes alles geregeld. Resultaat direct merkbaar.

Besvarelse fra Smit Isolatie Groep
Tevreden over de uitvoering…
Tevreden over de uitvoering werkzaamheden Compliment voor de medewerkers, zijn beleefd en werken netjes
Minder tevreden over de manier van communiceren:
Administratief en planning, m.i. een verbeterpunt waard

Besvarelse fra Smit Isolatie Groep
Jaren geleden mijn spouwmuur van mijn…
Jaren geleden mijn spouwmuur van mijn vorige huis laten opvullen met envirifoam, dit keer mijn spouw laten opvullen met parels. Beide keren een erg scherpe prijs en top service gehad

Besvarelse fra Smit Isolatie Groep
Alles is vakkundig en prettig geregeld.

Besvarelse fra Smit Isolatie Groep
Super tevreden over de werkzaamheden!
Super tevreden over de werkzaamheden!
Zou dit bedrijf ( Smit ) zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.

Keurig voorgelicht over isoleren
Keurig voorgelicht en goed naar onze wensen geluisterd en meegenomen. Prima alles geïsoleerd en afgewerkt vriendelijk personeel

Fa. Smit Isolatiegroep
De Fa. Smit heeft naar volle tevredenheid van ons de bodemisolatie uitgevoerd.
Op alle fronten zoals het snel uitvoeren van offerte, facturering door accountmanager, het snel reageren op vragen en daarnaast de kwaliteit van het uitvoeren door de isolatiemedewerkers was bovenverwachting.

Professionele klantbenadering en klachtafhandeling
Spouwmuurisolatie laten doen en na een tijdje toch vragen gesteld over de afwerking. Dit is door Smit Isolatie serieus opgepakt en er zijn afspraken gemaakt om alles in orde te maken zoals wij het wilden. Communicatie was transparant en de afspraken werden nagekomen. We zijn blij dat er nog bedrijven bestaan die naar de klant luistert, meedenkt en samen tot een oplossing kan komen. Soms kan er iets niet zo lopen als je zou willen, maar Smit heeft dit professioneel aangepakt. Vandaar deze 5 sterren!

Besvarelse fra Smit Isolatie Groep
Læs mere om andre typer anmeldelser.