Smashbox Anmeldelser

3,5

Det var en rigtig dårlig oplevelse at handle i Smashbox. Jeg bestilte en foundation som lovede at være 100% dækkende. Den var for det første flydende som vand, og den dækkede overhoved ikke. Jeg b... Se mere

Super hurtig fremsendelse af produkterne - dejligt - hvis det ikke lige var fordi jeg ved 2 af 2 ordre i første omgang fik tilsendt produkter som ikke var friske (creme-øjenskygger begge gange). Har d... Se mere

Købte primer white - fungerer perfekt og så oven i købet på tilbud. Vandfast ejeliner i Bronze: hvorfor har jeg ikke opdaget dén før ?? Konsistens => helt i top. Farve => helt perfekt til blå øjn... Se mere

Siden er utrolig informativ med beskrivelser af produkterne og tips til hvordan de bruges bedst. Levering er hurtig med gps, og da der engang skete en fejl, så jeg blev trukket på dankortet for en ud... Se mere

1. Skønhed og velvære

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Udover den verdensberømte Photo Finish Foundation Primer, er Smashbox Cosmetics trendsetter i moderne teknologi og nytænkning indenfor make-up. Alle vores produkter er udviklet af professionelle make-up artister fra Smashbox Photo Studios i Los Angeles, og opfylder dermed de store krav, der stilles til make-up ved close-up's og photo shoots. Krav, man også selv stiller til sin egen make-up. Med Smashbox får du professionel make-up, der kan bruges af alle! www.smashbox.dk

Middel

3,5

Det var en rigtig dårlig oplevelse

Det var en rigtig dårlig oplevelse at handle i Smashbox.
Jeg bestilte en foundation som lovede at være 100% dækkende. Den var for det første flydende som vand, og den dækkede overhoved ikke. Jeg bestilte en medium farve men det viste sig den var så mørk at jeg nærmest blev sort i hovedet.
Da jeg klagede til kundeservice fik jeg et surt svar tilbage.
ALDRIG MERE HANDLER JEG HOS “SMASHBOX”.

30. maj 2019

Klar anbefaling herfra!

Jeg bestilte for 1,5 uge siden noget makeup på Smashbox hjemmeside. Der gik en enkelt dag mere end jeg havde regnet med, men fik pakken, rigtig fint pakket ind og flere vareprøver. Har netop bestilt derfra igen så det kan klart anbefales!! :-)

26. juli 2017

Meget fint

Jeg var meget skeptisk for, at bestille fra Smashbox.dk - da jeg har været inde og læse anmeldelserne. Men jeg tog chancen, da der var et rigtig godt tilbud.
Jeg kom af med omkring 350 kr. og fik en masse varerprøver, Primer, Highlighter og Contour sæt.
Alt var som det skulle være!
Modtog pakken en uge efter bestilling - og det er hvad man kan acceptere eftersom, at varerne kommer fra Tyskland.

21. juli 2017

Hvor lang tid kan det tag?

Det er nu 8-9 dage siden jeg lagde min odre og har stadig ikke modtaget min pakke. Det skal lige siges at varerne bliver transporteret fra Tyskland hvilket de IKKE oplyser på deres hjemmeside. Tyskland eller ej, det tager ikke +9 dage at transportere en pakke fra Tyskland, det er jo lige før det er hurtigere at hente pakken selv. Flovt smashbox....

8. maj 2017

Kan kun anbefales

Jeg købte 4 ansigtsprodukter som jeg er tilfrdese med og det var til en meget fin pris (lavere end i magasin). Hurtigt levering, alt var fint.

22. juli 2013

Ville ikke anbefale det til nogen

Ubetinget dårlig oplevelse. Fik ikke leveret som aftalt, og fik ingen respons overhovedet på mine 3 venlige henvendelser.
Måtte til sidst bede min bank om at få mine penge retur.

27. januar 2012

Meget dårlig kundeservice

Jeg bestilte varer for kr. 650 hos Smashbox og modtog min pakke efter 4 dage. Da jeg pakkede op manglede der et produkt til kr. 150 og produktet var markeret med en cirkel på ordresedlen. Jeg har efterfølgende sendt to mails for at få at vide om produktet bliver eftersendt eller om jeg får mine penge tilbage. Efter 4 dage har jeg stadig ikke fået noget svar.

9. december 2011

God service og information

Ærgerligt at bestille en varer, pengene bliver trukket og så er der alligevel udsolgt....
Men super god behandling nu det skete - rart jeg blev ringet op og blev informeret, pengene er også gået ind på kontoen igen:)

25. november 2011

Lækre produkter, kedelig hjemmeside

Jeg er totalt forelsket i Smashbox. Har efterhånden brugt en anselig sum på det.. Er dog noget skuffet over servisen og udvalget på den danske hjemmeside. Der er mange udsolgte varer, og jeg synes der mangler 'kits' som der er masser af på udenlandske Smashbox hjemmesider. Jeg har en enkelt gang været udsat for at en vare jeg havde bestilt, manglede i min pakke da jeg modtog den. Jeg talte med en flink 'dame' fra webshoppen, og hun sendte hurtigt min bestilte vare + en lille gave for besværet. Noget de ellers ikke gør, det kunne jeg også mangle, at de sender en lille prøve med, ex ved en bestilling af et vist beløb. Men FEDE produkter, er totalt afhængig

16. november 2011

Jeg fik mine varer tilsidst

hej Smashbox,
Jeg blev glad, da jeg efter få dage fik mine betilte (og betalte) varer. Stor var derfor min undren da jeg åbnede pakken, og den kun indeholdte 2 ud af 3 produkter. der fulgte som altid en "ordrer Recipt med og i den var der, med kuglepen blevet skrevet 1 og 2-tallet var omgivet af en cirkel, der var iøvrigt ingen kommentarer/forklaring.
Ud af de 3 produkter, var det ene en dublé, den ene af dubléen var var tiltænkt min voksne datter.
Så gudskelov, her i lørdags kom den anden O-plump så kan jeg nu glæde min datter. Nu tør jeg alligevel fortsat handle med Smashbox. kh. Evy

13. november 2011

hurtigt levering

Jeg synes at det gik hurtigt med levering af pakken og det var de ting jeg havde bestilt. MEN en dårlig ting er dog, at man ikke får en mail om at varen er leveret i stedet for man skal gruble over hvornår de mon sender pakken. og endnu en negativ ting er, at de svarer på en mail jeg havde sendt til dem for et par dage siden (for at spørge om de havde afsendt pakken) og får et svar samme dag som jeg modtog pakken at de vil finde ud af hvor pakken er henne (modtog pakken 2-3 dage efter jeg havde bestilt den).. og de har dog ikke alle varer på lager, men fin side og hurtig levering og vil helt klart handle der igen :)

3. november 2011