Jeg deltog i en konkurrence som jeg tænkte kan det virkelig passe. Men det var sandt jeg snakkede med Jeppe i telefonen, og han kunne bekræfte at konkurrencen var rigtig nok. I morges lagde der så d... Se mere

4,1

God

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Jeg var bange for at det var scam

Jeg var bange for at det var scam. Men det var det heldigvis ikke og jeg er så glad for det gavekort jeg har fået. De var så søde i deres mails og hvis jeg havde haft nogle spørgsmål er jeg sikker på de havde svaret præcist og ærligt.
Tak for en god oplevelse

20. marts 2026

Jeg deltog i en konkurrence som jeg…

I morges lagde der så denne skønne gavekort i min postkasse.
Sikke en dejlig tirsdag at starte dagen på.

24. februar 2026

Vinder af et gavekort!

Jeg blev kontaktet med besked om, at jeg var den heldige vinder af et super-gavekort. Troede ikke rigtigt på det, og afventede egentlig bare et skummelt link eller krav om mine personlige oplysninger. Men nej, den var god nok - jeg havde vundet, og kunne vælge produkter for 2500 kr mellem en masse lækre mærker! Mange tak for præmien 👌😊

16. juni 2025

Du bliver ringet op af endeløse sælgere…

Du bliver ringet op af endeløse sælgere af energi produkter og telefon selskaber. Skån dig selv og lad være at oplyse noget! Desuden tjekker de ikke for om de oplysninger der tastes ind på deres formularer rent faktisk er valide. Så hvis du kender en du ønsker at genere, kan du bare taste deres oplysninger! HOLD JER VÆK

26. maj 2025

Tak for mit gavekort

Tak for mit gavekort. Jeg nåede lige at slette maile. Heldigvis har jeg en god kundeservice. Nu er det rigtigt for mig at have 500 kr + 1000 kr i gavekort til Normal.

12. maj 2025

Jeg troede da det var noget fusk

Jeg troede da det var noget fusk, da der blev ringet til mig, så jeg sagde bare ja, ja. Men så fik jeg en mail ca. 14 dage senere, at jeg havde et gavekort på 600 kr. så jeg skulle bare vælge, hvad jeg ville have. Og, der var utrolig mange ting at vælge imellem. Jeg valgte et knivsæt med 5 forskellige brød / kød knive. Jeg har modtaget dem, og det er en fantastisk god kvalitet. Så stor ros herfra

28. april 2025

Troværdig konkurrence

Jeg deltog i en konkurrence og var den heldige som vandt 1.500 kr. til Normal – en fantastisk overraskelse! Præmien kom hurtigt, og alt var 100% troværdigt. Tak for den gode oplevelse! 😄

2. februar 2025

Blev ringet op ang min gevinst

Blev ringet op ang min gevinst, fik ikke taget opkaldet, og fik derefter mail hvor jeg kun skulle bekræftige jeg havde deltaget i konkurrencen, og fik derefter tilsendt mit gavekort. Fin service, dejlig gevinst.

10. januar 2025

Vandt gavekort til Interflora

Blev så glad og overrasket, da jeg blev ringet op af en sød mand, som fortalte at jeg havde vundet et gavekort.
Lige i øjeblikket tænkte jeg- det er garanteret spam, men det var rigtigt, så jeg fik et gavekort til Interflora💐 på 1.500 kroner, som jeg allerede har gjort brug af 🥰

18. december 2024

HURRA - JEG VANDT

Da jeg vandt.

Jeg blev simpelthen ringet op og spurt ind til om min mail adresse var ......... , fordi så ville han sende mig et gavekort på i mit tilfælde 5.000,- kr. fordi jeg havde været så heldig at vinde.
Indrømmet - jeg var lidt skeptisk... Men da mailen med gavekortet poppede op i min mailbox senere samme dag - så var den jo god nok.
Og hvor var det dejligt at blive beriget med 5.000,- kr. op til julemåneden.
Heldet plejer ellers aldrig at tilsmile mig, så jeg blev ægte glad og overrasket over, at modtage gavekortet.

20. november 2024