Smallegaderammer Anmeldelser

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Uforskammet behandling efter fejl

Jeg skriver yderst sjældent anmeldelser på Trustpilot - det kræver en exceptionel god eller tilsvarende dårlig oplevelse, som ikke er blevet håndteret af virksomheden. Dette er desværre en anmeldelse skrevet på baggrund af sidstnævnte.

Jeg havde hørt om Smallegade Rammeværksted, som ligger i nabolaget, og valgte at bruge dem til en mindre opgave med stor affektionsværdi. Jeg er en meget detailorienteret forbruger, og følte mig i gode hænder hos Matias og Stine. Vores aftaler blev imidlertid ikke skrevet ned, hvilket jeg bemærkede ved ordreafgivelsen, men desværre ikke italesatte.

Da rammen var færdig efter en måneds forsinkelse, viste det sig, at vores aftale om ikke at tilskære kanten af værket, ikke var blevet fulgt. En mindre detalje for nogen, men en meget stor detalje for mig, og som ved ordreafgivelsen fik det hele til at falde på plads. Detaljen blev endda foreslået af Rammeværkstedet, hvilket kun gør resultatet endnu mere frustrerende.

Det gjorde jeg trods stor frustration venligt opmærksom på, hvilket Rammeværkstedet håndterede exceptionelt uforskammet. Man beklagede modvilligt, men mente i øvrigt ikke, at det kunne være rigtigt. Man havde lavet ordren ud fra hukommelsen fra en samtale for seks uger siden - "jeg mener at huske, at...", ”det er der jo ikke noget at gøre ved nu” og ”du er velkommen til at bruge et andet sted næste gang”. En anden fejl vedrørte et dyrere glas end aftalt, hvilket jeg imidlertid ikke skulle betale ekstra for.

Jeg blev som kunde behandlet flabet og respektløs og fik tilmed en bemærkning om, at man i mellemtiden havde fået en stor ordre for et galleri til 100.000+ kr. og derfor ikke kunne ”tage sig af” utilfredshed med en privat ordre på 1.400 kr.

Ekstremt uforskammet - sådan behandler man ikke en kunde.

Tilbage sidder jeg med veludført håndværk, men ikke den indramning, jeg har bestilt og betalt for, og som for mig har skæmmet det 25 år gamle værk, der ikke har nogen kunstnerisk kvalitet eller værdi, men har en ekstrem høj personlig affektionsværdi. Rammeværkstedet behandlede mig uhørt respektløst, arrogant og med ligegyldighed - dette endda til fuld pris. Jeg er ganske ulykkelig over, at der herfra skal knytte sig en virkelig dårlig oplevelse til et værk, som er meget vigtigt for mig.

Jeg vil på det kraftigste fraråde Smallegade Rammeværksted til privatkunder.

4. juni 2024

Er dette din virksomhed?