SlotsArkaderne Anmeldelser 18

1,9

1,9

Under middel

Køb ikke gavekort

Køb ikke gavekort, de er umulige få brugt, medmindre man køber det beløb præcist der er på.
Ellers kan ingen finde ud af og trække det sidste fra gavekort og så man betaler resterende med et dankort, det er helt umuligt. Bilka kan ikke, de kan ikke. Ingen kan finde ud af det.
Og pludselig er de udløbet. Så de penge der var på kortet er væk, imens man forsøgte bruge dem i 6 mdr uden held.
Flot system.
Deres p hus, er der en logisk mand derinde, biler bliver bredere bredere, el osv. Og de p huse er sååå smalle, kig dog på væg, på bøjler, hver eneste dag får folk ramt de bøjler og ødelagt bil, sker hver eneste eneste dag, og 50 gange mere får de skrabet fælgene, det er smalt som en parkering i kbh.
Hvad med i tænkte lidt, evt udvidede det sted biler kører ind og ud, og kantsten.
Hvorfor skal det være så smalt og snoet.
I er da helt tabt bag en vogn, kan jeres teknikere ikke se den væg bøjler kantsten bliver ramt 50 x dagligt.
Hvad venter i på?
Er det et formål i vil have folk får.dårlige oplevelser hos jer????
Og det er p hus i begge sider. Syd nord

26. januar 2026

Slotsarkaderne har indgået aftale med P-svindlere!

Slotsarkaderne har indgået aftale, med hele TRE pengriske "parkeringsservices" samtidig.. Hvad i alverden skulle der komme ud af det, andet end at centrets "kunder", bliver forsøgt snydt og bedraget.. Således fik jeg forkleden en klam og uberettiget tiggerskrivelse, fra noget der hedder "Sikker Parkering".. mens jeg allerede HAR app's, til både "ParkPark", og "EasyPark".. og "Sikker Parkering" sender flotte billeder af min bil, der ankommer til Slotsarkaderne.. og de kræver så en "kontrolafgift", på 250,- og afsender kravet 2½ døgn efter parkeringen har fundet sted.. UDEN ADVARSEL... og UDEN INFORMATION FRA SLOTSARKADERNE:. Come one.. det er jo en JOKE !! I skal SELVFØLGELIG kun skal ha ÉN "parkeringsudbyder", for alt andet er jo forrykt.. Nu skal jeg spilde min tid med forfatte indsigelser, og i den forbindelse læse, at selvsamme firma Sikker Parkering, NETOP har tabt en sag, netop vedrørende ulovlig opkrævning af gebyrer..

Søg "Forbrugere blev opkrævet ulovlige gebyrer på parkeringsområder med automatisk nummerpladeregistrering" Artiklen er udgivet på hjemmesiden forbrugerombudsmanden 7.Juni 2024 !
Så få dog styr på hvem I indgår aftaler med.. så jeres kunder ikke bliver malket af svindlere!

6. august 2024

Standard butikskæder og kummerlige forhold

Ud over at butikkerne er “standard indkøbscenter” (læs: de sædvanlige tøj-, materialist-, sko-, sportsudstyr-, indretnings-, smykke-, boghandler- og supermarkedskæder, som man finder i ALLE centre i DK), og de middelmådige parkeringsforhold, som andre har anmeldt, så har man for ikke længe siden renoveret toiletterne. Det lyder måske godt, men man har valgt de desværre meget udbredte “smarte vandspareløsninger” - altså urinal uden vand. Jeg ved ikke, hvorfor en eller anden idiot engang har fundet ud af, at det skulle være en god ide, men selvfølgelig betyder det, at herretoilettet stinker af gammel urin. Det gør alle toiletter i dette land med de “smarte”, vandfri urinaler, men i Slotsarkaderne er det tilsyneladende noget galt med afløbet, for det er decideret ulideligt, og man har ikke udbedret det endnu efter flere måneder. Der er til gengæld gået sport i at holde vejret, mens man forretter sin nødtørft og derefter, naturligvis, vasker hænder i den nye håndvask, der prydes af store plamager af sort skimmelsvamp…

10. februar 2024

Parkeringsgribbe ved Slotsarkaderne

Slotsarkaderne har valgt Sikkerparkering (Securitas) som parkeringsselskab.
Sikkerparkering er kendt for at tilsidesætte reglerne for rykkere og gebyrer.
Nu røg vi så i fælden. Vi satte bilen i parkeringshuset d. 18/11-23 i forvisning om at Easypark-appen ville klare betalingen. Det gjorde den så ikke, æv.
Herfra er det så gået helt galt. Sikkerparkering har lige sendt mig en 2. rykker, UDEN at jeg har fået den oprindelige faktura og 1. rykker.
Samlet bliver de 32 kr til 482 kr...

Vi finder et andet sted at handle fremover.

15. januar 2024

Parkering

Jeg kan se de fleste anmeldelser herinde, ikke er om SlotsArkaderne men deres parkeringsforhold - hvilket de har "outsourcet" til virksomheden sikkerparkering(punktum)dk - som er primært negative. OG med rigtig god grund - TOTALT inkompetent drevet.

18. juli 2023

SlotsArkadernes parkeringsudbyder

SlotsArkaderne har valgt at arbejde sammen med et nyt oarkeringsselskab "Sikker parkering".

Jeg har Easy park med kamera aktivering sat til. Det betyder at parkering automatisk skal starte via EasyPark app når jeg kører ind og stoppe når jeg kører ud.
Men sikker parkering "fejler" og sender ikke nummerpladen videre til easy park som de skal. Og derefter sender de en opkrævning på 250 kr.

Det er utroligt at SlotsArkaderne har så lidt styr på deres parkeringsudbyder. Læs anmeldelserne af sikker parkering og det er tydeligt at deres forretningsmodel er indkrævning af parkerings "bøder".

Jeg vil finde et andet sted at handle fremover.

1. juli 2023

Godt tilbud, som aldrig blev indløst, blev til dårlig oplevelse

Jeg tilmeldte mig for at få ekstra gratis p-tid. Hvordan gik aldrig op for mig, og jeg hverken gad eller gider sætte mig ind i hvordan jeg bliver det godskrevet (troede det var nok at jeg havde appen på mobilen). Så jeg har lige udmeldt mig igen. Straks jeg gjorde det, modtog jeg en nyhedsmail fra Slotsarkaderne!!! Nå, men jeg skal måske også afmelde nyheder fra dem? Jeg klikker på Afmeld - bliver sendt til en hjemmeside, hvor jeg skal bekræfte afmeldingen; men jeg kan sørme ikke klikke på feltet.

Det er da gennemført dårligt :(

12. marts 2023

Parkering for små biler!

Parkeringshuset er det værste jeg har oplevet!
Min kæreste og jeg har en Audi e-tron, og det var næsten umuligt at komme rundt med den. Parkeringshuset er kun lavet til små biler!

22. januar 2022

Dårlige parkerings forhold

Bruger altid EasyPark uden problemer. Mit sidste besøg i slotsarkaderne har deres video åbenbart ikke virket for har fået en regning på 250 kr. deres parkerings selskab vil ikke hjælpe, men henviser til EasyPark. Så nu skal jeg bruge tid på det. Møg system. Gør bare man ikke gider besøge centeret.

3. august 2021

Små uetisk parkeringsafgift

48 timer for at betale en parkeringsafgift på 8 kroner. Handlede på vejen på pinse weekend, efter weekenden er der en faktura på 258 for forsinket betaling. Det er simpelthen ikke okay. Magen til rovdrift.

26. maj 2021

Husk momsen!!!

Var forbi Kræmmerhuset i Slotsarkaderne i Hillerød, og fik kaffe/chokolade og et stykke med æbletærte og nøddetærte. Pris 109,60 og så kom der pludselig moms på,?- så ialt 137,00 kr.
I prislisten koster en stor kaffe 26,00 kr.! men med moms bliver prisen 32,50.
Så HUSK at alle priser her er ex. moms!?
Tvivler på om dette er lovligt i et indkøbscenter med detailbutikker?!

4. november 2020

Undgå p huset på specielle dage!!###…

Undgå p huset på specielle dage!!### Har god tid, til at anmelde da jeg efter 45 min stadig sidder fast i p huset uden at have flyttet mig mere end 5 meter. Glimrende mulighed for studie af menneskelig adfærd når den er værst. Nåede heldigvis, at købe en fransk hotdog inden. Bilka var dog igen, igen løbet tør for ketchup!!!!

30. december 2019

Diskrimination

Diskrimination i Slotsarkaderne.
Jeg er dag blevet gjort opmærksom på af en vagt, ham der til dagligt opholder sig meget i Designer Market, at det nu er forbudt at dampe på en e-cigaret i centret fordi at de netop har oplevet at en sådan havde udløst en brandalarm. Nu har jeg dampet heftigt i centret i de sidste 4 år uden at udløse en alarm. Prøvede i dag at gå ind i en forretning og dampede løs lige under røgmelderen uden problem. Så en syg beslutning.
Jeg mener ikke at alarm systemet er fornyet siden centerets åbning, og der var det altså rigtige smøger vi røg.
Konklusion alarm systemet er fejlbehæftet

21. oktober 2016
Vis anmeldelser på alle sprog. (18 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto