Dårlig - uacceptabel oplevelse, urimelig og grov behandling!
Min mor fik installeret en indsatsbrændeovn af Sloths-Pejse Holte!
Hun fik skiftet sin gamle indsatsovn ud med en ny model, som selvfølgelig skulle være bedre.
Det vidste sig, at der i forbindelse med installationen, blev foretaget ændringer i skorstenen, hvilket ødelagde suget/trækket i ovnen/skorstenen.
Der blev reklameret over dette til Sloth-pejse Holte, men de afviste frækt, at der var fejl på ovnen, og foretog sig intet!!
En skorstensfejer blev tilkaldt og konstaterede fejl med suget/trækket i skorstenen/ovnen!
Sloth-pejse Holte afviste fortsat at udbedre fejlen.
Først da jeg her på Trustpilot, tilkendegav min utilfredshed med Sloths-pejses behandling af min mor, og den absolut manglende service, og udbedring af deres fejl, tilbød de at udbedre fejlen - dog med det forbehold, at jeg slettede anmeldelsen af virksomheden på Trustpilot omgående.
Jeg slettede anmeldelsen og Sloths-pejse gav min mor en flaske bioethanol, og en sæk småbrænde samt at de satte en sølvfarvet mølle op på skorstenen, som efter deres overbevisning, burde hjælpe på suget/trækket!
Heller ikke dette hjalp!
Min mor reklamerede derfor igen og Sloth-pejse lovede nu, at de ville sende en mand fra Roskilde for at løse problemet - men manden kom aldrig og hun hørte aldrig mere fra dem.
Min mor har betalt i omegnen af 30.000 kr. for en indsatsovn, som ikke kan bruges!!
Sloths-pejse i Holte kan derfor på ingen måde anbefales!!
Med venlig hilsen og glædelig jul
Mads Mikkelsen