Rigtig fint produkt og hjemmeside, men levering passer slet ikke. Pakken skulle bruges til gave. Vi betalte for hjemmelevering og hurtigste levering, så vi kunne nå at få pakken inden festen, men pak... Se mere

Har handlet hos dem nogle gange nu, og hver gang har jeg oplevet utrolig god kundeservice. Jeg havde bestilt nogle køleskabsmagneter, og da et par stykker af dem havde markante ridser i forsiden, så... Se mere
Havde en god korrespondance med Ina hos jer, hun ydede rigtig god service, selvom det var mig der havde læst forkert. Synes dog I skal skrive prisen på jeres metervarer pr m og ikke pr dm, da det er n... Se mere
Selve produktet jeg har købt, fejler bestemt ikke noget. Men det tog godt nok lang tid fra bestilling til jeg modtog. Jeg fik hurtigt en mail om, at det bestilte var pakket mm. Men derfra tog det Ca 1... Se mere
Slöjd-Detaljer is the place for those who love crafts, hobbies, and DIY. We offer a wide range of craft materials, supplies, tools, and inspiration for all kinds of creative projects – whether you knit, carve, embroider, or paint.
The interest in creating yourself is growing rapidly. We help both beginners and experienced crafters bring their ideas to life with products for woodworking, yarn, fabric, paper, and much more.
As a third-generation family business, we have been delivering quality, knowledge, and creative joy to customers throughout the Nordic region since 1960. We are certified for environmental standards (ISO 14001).
Regardless of age or experience, we aim to make it easy, inspiring, and fun to create.
Welcome to Slöjd-Detaljer – here you will find everything you need to create on your own.
For contact from Norway, Denmark, and Finland, please reach out to us through the following:
Phone: 32 85 63 93
Email: ordre@sloyd-detaljer.no
Phone: 33 16 14 90
Email: ordre@slojd-detaljer.dk
Phone: 09-3487 0606
Email: tilaus@slojd-detaljer.fi
Gör dina kreativa projekt ännu roligare med fri frakt på alla privatbeställningar över 499 kr. Utforska vårt breda sortiment och hitta allt du behöver för hantverk och pyssel!
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Når jeg ber om at parken skal leveres min købmand i hvidovre så skal den fanmer ikke leveres i nabobyen valby

Besvarelse fra Slöjd-Detaljer
MEGET lang leveringstid. Får denne mail om at bedømme oplevelsen inden varen overhovedet er afsendt.

Besvarelse fra Slöjd-Detaljer
Varen var perfekt! To ringlåse i antik messing og prisen var rimelig.
Hurtig og sikker forsendelse 👏

Besvarelse fra Slöjd-Detaljer
Super hurtig levering - præcis produktbeskrivelse. Gid jeg havde en hobby som krævede oftere indkøb hos Slöjd Detaljer. Kan varmt anbefales!!!

Besvarelse fra Slöjd-Detaljer
Nemt at finde rundt på hjemmesiden, varene kom hurtigt

Besvarelse fra Slöjd-Detaljer
Edit: I svaret fra Slöjd-Detaljer, som kan ses her nedenfor, bliver jeg bedt om at kontakte deres kundeservice. Det HAR jeg gjort. Hele to gange! Første gang var svaret, at de ikke ville lreditere, før de havde fået pakken retur. Anden henvendelse har jeg slet ikke fået svar på. Og det er i dag præcis en måned siden, Slöjd-Detaljer sendte mig den ellers annulerede ordre!
Derfor denne anmeldelse på Trustpilot!
Bestiller en vare, taster mine kortoplysninger og siden går i hvidt - ingen bekræftelse på mail heller. Prøver igen - samme problem. Finder identisk vare andet sted - i øvrigt næsten 100 kr. billigere - og bestiller uden problemer.
Får efterfølgende to ordrebekræftelser fra Slöjd-Detaljer, som jeg straks besvarer og beder dem bekræfte annullering af. Jeg besvarer BEGGE mails med de forskellige ordrenr. Alligevel får jeg den efterfølgende dag en forsendelsesmail på det ene ordrenr. Kontakter igen kundeservice, der beklager og erkender at fejlen er deres og at jeg blot skal lade være at afhente pakken og lade den gå retur.
Så langt, så godt!
MEN - Slöjd-Detaljer vil ikke kreditere mine penge for varen, før de har fået pakken retur. Og den er der ingen sporing på siden 3. marts!
Slöjd-Detaljer har altså, ved en fejl, sendt mig en ordre, jeg skriftligt havde annuleret, undskyldt fejlen og bedt mig om at lade den gå retur. Det ER sket! Alligevel har jeg betalt for en pakke, jeg ALDRIG har haft i min besiddelse - og som kun er sendt, fordi DE har lavet en fejl. Virkelig dårlig kundeservice!!!

Besvarelse fra Slöjd-Detaljer
Nem og hurtig levering og varen var godt pakket ind, så tip top og kan varmt anbefales

Perfekt
Fik varen få dage efter jeg havde købt den
Kan varmt anbefales
Mvh Carsten