Klager normalt ikke over online handel, uanset leveringstid eller lign. Men wow. 1-2 leveringstid for et slips er en fornuftigt leveringstid. Jeg får en mail efter købet at jeg vil få en be... Se mere
Havde en super oplevelse med Slipsefyr.dk - jeg var sent ude og havde brug for en butterfly - og kontaktede derfor ejeren direkte i håbet om at kunne lave en personlig afhentning. Der kom prompte svar... Se mere
Hos Slipsefyr bliver man betjent godt og hurtigt, også selvom man har særlige ønsker. En god, solid netbutik med stort sortiment og fine priser, som behandler sine kunder særdeles godt - kan kun anbef... Se mere
Jeg manglede butterfly og ærmeholder til en James Bond-temafest på min handelsskole om fredagen og håbede på at jeg kunne nå at få dem hjem, da jeg ikke gad betale den høje pris i rigtige butikker.... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
På Slipsefyr.dk finder du Danmarks største udvalg af slips og butterfly til priser fra kun 99 kr. Vi har alverdens farver, mønstre stofkvaliteter m.m., og leveringen tager aldrig mere end 1-2 hverdage.
Krügersvej 51, 6541, Bevtoft, Danmark
- 20989393
- kontakt@slipsefyr.dk
- www.slipsefyr.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Flotte slips og fantastisk service!
Dejlig forretning - dejlig overskuelig og god service!
Jeg handlede derinde for 14 dage siden, da jeg skulle bruge et par slips - just because.
Jeg fandt det jeg skulle bruge og bestilte det. Der gik en 5 dages tid og jeg undrede mig over hvorfor der ikke var kommet nogle slips til mig. Så jeg skrev en mail til dem og spurgte hvordan og hvorledes. Dagen efter fik jeg mit svar: de holdte sommerferie og sendte først varer igen fra en fastsat dato.
De undskyldte, hvis dette ikke havde været tydeligt nok, og tilbød mig et gratis slips for forvirringen.
Jeg modtog kort efter de var "kommet hjem fra sommerferie" mine 2 slips + det gratis som de havde lovet mig.
Flotte billige slips og god service. Handler der gerne igen!
/Mads
Super webshop!
Jeg skulle bruge et slips til vores skolefest. Derfor søgte jeg lidt frem og tilbage på Google, hvor jeg faldt over Slipsefyr.dk, hvilket jeg bestemt ikke fortryder den dag i dag.
Prisen hos Slipsefyr.dk er super god, men kvaliteten er ENDNU bedre. Har brugt mit slips til alverdens arrangementer nu, og jeg er stadig super glad for det.
Slipsefyr.dk er helt sikkert min nye faste leverandør af slips og butterflies :-)
Kan varmt anbefales!
Kæmpe udvalg af slips & butterflies
Jeg har købt en pakke på slipsefyr.dk hvori der var arm seler, seler, og sort slips, og det hele var bare af super kvalitet i forhold til mine forhåbninger og så kostede det kun 230 kroner!
Helt sikkert et sted jeg vil handle igen!
Tilfreds med mine køb
Jeg er utrolig tilfreds med mit køb hos Slipsefyr.dk. Leveringen skete uden problemer, og jeg har alt i alt kun positive ting at sige om Slipsefyr.dk...
Skulle jeg købe et slips igen, så vil jeg helt sikkert vende tilbage til hjemmesiden, da jeg er blevet efterladt med et godt indtryk.
Super side
Slipsefyr.dk har nogle utrolig stilrene slips og butterflies. Derudover er der en utrolig hurtig levering og en meget enkel side med gode informationer. Super service!
Super flotte produkter!
Jeg bestilte to slips fra hjemmesiden, et i blå og et i pink, og begge farver er super flotte!!!
Det er helt klart et sted jeg vil anbefale andre at handle, og varerne kommer i løbet af et par dage!
Ikke sidste gang vi handler hos slipsefyr.dk..
Ros fra Søs :-)
Helt igennem uforståeligt framragende fantastisk !
hurtig levering, ingen problemer på noget tidspunkt, hjælpsom let forståeligt information, god service.
kan kun anbefales!!
Super godt
Kan kun sige:
SUPER GODT!
Modtog mit slips en dag efter lovet, men er ret sikker på at det var postens skyld, så derfor 5/5 stjerner.
Helt igennem super !!!
Nemt at bestille.
Hurtig levering.
Svarer på mails.
Jeg anbefaler klart slipsefyr.dk
Fantastisk!
Skide god service!
E-mail og hurtig afsending, det er lige sagen!
Ingen skuffelser overhovedet og 2 lækre slips sendt direkte til min dør!
fantastisk!
Jeg er 110% tilfreds!
Køb endelig hos slipsefyr!
God service til tiden!
Jeg bestilte den billige blå butterfly. Den kom med posten allerede dagen efter, og den er vildt flot!
Slipsefyr.dk har et stort udvalg af slips og butterflies og gør at man ikke behøver at lede efter samme - Slipsefyr har det hele!