Fantastische service! Als je op zoek bent naar een specialist, correct bedrijf, communicatief en professioneel op locatie. Dan hoef je niet verder te zoeken. Via Google en marktplaats... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Uitstekende service! Onze sleutelkaart van de Renault mégane was defect. Via google contact opgenomen met Niels. Zeer snelle reactie via Whats-app en hij kon de volgende dag al op de afgesproken tijd... Se mere
En dan doet je sleutelkaart het niet meer ,dat is balen. De garage zei dat is een groot en kostbaar probleem. Toch maar even verder zoeken naar een betrouwbaar ander adres. Wat een goede keus. Ik kon... Se mere
Zeer positieve ervaring! Er werd snel contact opgenomen en direct een afspraak gemaakt op locatie. We hebben 2 nieuwe sleutels laten maken. Dit is allemaal verassend snel en voorspoedig verlopen. Mooi... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Kontaktoplysninger
Bunschoten, Holland
- 0636145730
- info@sleutelkaarten-service.nl
- www.sleutelkaarten-service.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Top service
Top service, vriendelijke en meer als de helft goed koper als bij de dealer. Zeer tevreden klant hier.
Goede service en fijne dienstverlening
Goede service en fijne dienstverlening! Laagdrempelig contact en goede prijs
Service met een glimlach
Goede communicatie, snelle service en dat alles met een glimlach.
Dik tevreden.
Redder in nood!
Redder in nood!
Paar maanden geleden ging een kaart kapot. Dacht dat laat ik wel keer maken. Gisteren de ander kapot. Stom van me. Maar daar was Niels. ' s Avonds een berichtje gestuurd en de volgende dag al geholpen. Supervriendelijk! Echt een topper!!!
Beste sleutelmaker van het land
Zonder twijfel de beste en vriendelijkste sleutelmaker van het land.
Niels weet echt waar hij het over heeft. Mijn auto kwam uit Japan en bleek een andere frequentie te hebben dan de Europese variant. Dit komt natuurlijk zelden voor, van deze sleutel had hij maar 1 (überhaupt al bijzonder). Niels kwam speciaal voor de tweede sleutel terug (kosteloos). Super vriendelijk, snel, legt alles goed en duidelijk uit, goed bereikbaar.
Vriendelijk en snel
Vriendelijk en snel!
Dankzij dit bedrijf weer in mijn auto kunnen komen! Heel erg bedankt! Top service!
HELP! Mijn autosleutel is kwijt🙈
Afspraak aan huis, apt als hij er bijna is. Sleutel word voor de deur gemaakt.
Monteur is beleefd en vriendelijk. Zeer tevreden.
Renault arkana 2022
Enorme goede ervaring gehad met deze service, meneer was optijd, vriendelijk, professioneel en erg oprecht en de sleutels werken perfect.
Fantastische service
Fantastische service! Kundig, snel en aardige man. Snelle afspraak gemaakt. Top!!
Prima service!
Vriendelijke communicatie, precies zoals afgesproken, goede uitleg, fijn dat het op lokatie kan, mooie nieuwe sleutel, werkt perfect!
Dit is echt een bedrijf die weet wat echte service is …
Dit is echt een bedrijf die weet wat service is, ‘s morgens contact gehad, ‘s middags geholpen op de afgesproken tijd, hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. Chapeau
Top service
Top service.
Alles zoals afgesproken
Niels was goed op tijd ter plaatse en was erg vriendelijk en behulpzaam. Programatie en slijpen van sleutels ging vlot en snel. Op een half uurtje was alles geregeld. En alles voor de afgesproken prijs. Aanrader
Ik ben echt super blij met de service
Ik ben echt super blij met de service. Hij is buiten werktijden helemaal naar Amsterdam gekomen omdat ik mijn auto niet kon verplaatsen. Echt topservice, heel vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader!
Top ervaring.
Ik raad iedereen dit bedrijf aan die problemen heeft met zijn of haar sleutel. Contact verliep goed en duidelijk. Erg vriendelijke en eerlijke meneer. Erg snel geholpen en ook nog eens goede prijzen als je ze vergelijkt met de dealer! Al en al top ervaring!
Topper!
Supervriendelijke man, goede service. Ik ben heel tevreden.
Goede communicatie en service
Goede communicatie en service, vakkundige knowhow.
Beslist aan te raden en stukken goedkoper als bij jou plaatselijke auto dealer.
Veel succes toegewenst
Zeer goede service snel geregeld!
Mijn Renault sleutelkaart was defect.
Mijn Renault sleutelkaart was defect.
Bericht achtergelaten via Whatsappje.
Werd snel terug gebeld en hij kon de zelfde dag nog langskomen 👍🏻
Snel en vriendelijk geholpen.
Snelle en goede service
Snelle en goede service. En de prijs is natuurlijk ook goed.
Top service en vriendelijkheid
Mijn autosleutel van de Renault Clio verloren en niet meer teruggevonden. Reserve sleutel gaan gebruiken en bij de dealer de prijs van een nieuwe sleutel aangevraagd. € 300-€350.!!!!!!. Op internet gezocht naar andere oplossingen en uiteindelijk bij Niels uitgekomen. Hij heeft me prima geholpen. Zelfs in het weekend reageerde hij snel en correct. Met hem een afspraak gemaakt om een nieuwe sleutel te maken. We hebben afgesproken op een parkeerplaats in Bunschoten. Verteld precies wat hij gaat doen en waarom. Binnen 45 min was ik op een nette, klantvriendelijke, en vakkundige manier geholpen voor de helft van de prijs. TOP. Dat kopje koffie op de parkeerplaats heb ik niet gemist.