Feriecenter Slettestrand Anmeldelser

3,8

Vi har været på familieferie i pinsen - bedsteforældre og 3 børn med hver deres familie, 14 mennesker i alt hvoraf 6 var børn i alderen 3-10 år. 1 kørestolsbruger, så vi havde bl.a. en af de handicap... Se mere

Fantastisk sted. Fin lejlighed - rent og pænt. Rigtig god morgenmad OG ikke mindst verdens bedste service da Christian tog sig tid til at fikse min besværlige MTB på kort tid. Han reddede derved ikke... Se mere

Vores 2. Besøg på stedet, denne gang sammen med et vennepar, og udenfor sommer / høj sæson. HELT i top ! Maden hele weekenden var fantastisk. Lejlighederne meget pæne og rene! Vi havde et barn med, so... Se mere

De varmeste anbefalinger til Slettestrand feriecenter. Fantastisk god mad til alle måltider, lækker sund buffet. Smilende og venligt personale som tager godt imod en fra dag 1. Masser af aktiviteter... Se mere

1. Ferieudlejning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Feriecenter Slettestrand er Danmarks aktive feriested for alle - kun 300 meter fra Vesterhavet og midt i Danmarks smukkeste Vesterhavsnatur. Vi har ferieboliger og feriehuse med fuld tilgængelighed, stort varmtvandsbassin opført i 2018 og restaurant med hjemmelavet mad af bl.a. økologiske og lokale råvarer.

God

MTB Udlejningen er sublim

MTB Udlejningen er sublim.
God service, og lækkert udstyr, cykel.

27. juni 2021

Besvarelse fra Feriecenter Slettestrand

Tusind tak for de rosende ord, Lars! God at høre du havde en god oplevelse med vores cykler, vi gør vores yderste for at holde dem velkørende :-). Mange hilsner, Mette.

Har lige været på alle tiders…

Har lige været på alle tiders påskeophold med mad fra deres take away restaurant. Alt fungerer perfekt på det er skønne, hjælpsomme, glade mennesker man er omgivet af, ferie lejligheden er med alt hvad hjertet begærer af udstyr. Naturen er ligeledes super og livgivende, vi glæder os til at planlægge et nyt ophold deroppe, det kan varmt anbefales, TAK for Jeres måde at være på.

7. april 2021

Besvarelse fra Feriecenter Slettestrand

Hej Hanne. Tusind tak for de varme ord, vi glæder os meget til at se jer igen :-)

Det er både og..

Beliggenheden af feriecenteret er rigtig fin. Lejligheden vi boede virkede lidt nedslidt, og ikke ordentlig rengjort. Det der trækker ned er, de to aftener vi fik take away mad fra restauranten. Maden var simpelthen dårlig. Prisen var 150 kr pr person for næsten uspiselige retter. Det var en skam fordi år tilbage lagde de mange kræfter i at det skulle være økologiske gode råvare. Efter min mening, så skal de ændre deres take away strategi, enten ændre menuen eller prisen. Vi blev ret skuffet. Evt blir det uden forplejning næste gang.

5. april 2021

Besvarelse fra Feriecenter Slettestrand

Hej Frederik. Mange tak for din anmeldelse og konstruktive kritik. Vi er kede af at høre maden ikke faldt i jeres smag, vi arbejder stadig målrettet med økologiske og lokale råvarer. Når vi får lov at åbne op for servering i restauranten og vores sædvanlige rutiner, håber vi at I vil give vores køkken en chance til. Lejligheden skal selvfølgelig være ordentlig ren, jeg vil tjekke op på hvad der kan være gået galt i forhold til rengøring. Mange hilsner, Mette Kronborg.

De varmeste anbefalinger

Masser af aktiviteter for børnene og en unik MTB rute for dem der ønsker aktiv ferie.
Et sted der emmer af god atmosfære helt i tråd med den smukke natur.

18. oktober 2020

Tusind tak for de rosende ord, Lone! Det betyder meget for os <3

Slettestrand feriecenter, altid et besøg værd😊

Som alle de andre gange, har vi haft et dejligt ophold på Slettestrand feriecenter, der er omgivet af dejlig natur, havet og fine og udfordrende mtb-spor. En varm modtagelse, lejligheden vi ønskede os og noget dejligt varierende mad. Altid mødt af et smil.

10. oktober 2020

Besvarelse fra Feriecenter Slettestrand

Tusind tak for de varme ord, Jette :-).

Dejligt feriecenter og perfekt til mtb

Ualmindelig dejligt sted. Varm og god service og perfekte forhold for mtb.
Også maden var i top.
Jeg glæder mig til at komme igen mange gange

Vh Gitte

2. november 2019

Besvarelse fra Feriecenter Slettestrand

Tusind tak for de varme ord, Gitte. Du skal være så velkommen igen :-).

Dejlig oplevelse

Der er noget jeg slet ikke forstår. Er der ingen anmeldelser fra 2018 og -19? Vores oplevelser med Slettestrand har været virkelig gode. Maden fantastisk, lækker og rigelig til vegetarer. Personalet venlige og der er en god atmosfære. Og så rørende at se, at der bliver taget sig så godt af handicappede med deres dygtige hjælpere. At vejret var fantastisk under begge vores ophold, gjorde dagene endnu bedre.

29. august 2019

Besvarelse fra Feriecenter Slettestrand

Hej Ulla. Tusind tak for din flotte anmeldelse og de meget varme ord om vores sted. Vi bruger ikke Trustpilot og Tripadvisor så aktivt, så jeg tænker det er derfor der ikke er nogen anmeldelser fra de sidste par år ;-). Men det gør jo ikke din anmeldelse mindre fantastisk - TUSIND TAK! Knus fra familien Kronborg og ansatte på Feriecenter Slettestrand.

Dejligt sted til efterårsferie med …

Dejligt sted til efterårsferie med børnene. Dejligt ophold inkl måltider i restauranten der har virkelig lækker mad på buffet. Vores kræsne børn har prøvet krabbeklør, spoleben (og is) mv og de tog ikke skade. Værelset er lidt slidt og inkl handicap-udstyr, men absolut godkendt til overnatning Mellemste barn siger han aldrig har sovet så tungt som i hospitalsengen som i øvrigt er med elevation. Forventer du lalandia bliver du skuffet, ønsker du natur, god service, (og kan acceptere) skæve eksistenser, små hundehvalpe, små ponyer med meget mere får I en dejlig ferie. Og har du en mtb med, et spil I kan spille i lejligheden og lidt snolder er der basis for en god ferie. Det havde vi i hvert fald

17. oktober 2017

Dårlig rengøring på slidt Feriecenter

Har i forbindelse med arbejde / kursus overnattet på feriecenteret over 5 gange. Rengøringen er hver gang meget manglefuld, og det generelle indtryk af værelserne er at de er slidte og snavsede. Snavsede senge / madrasser. Lugter grimt der.

Personalet er venligt, dette er det eneste positive.

16. juni 2017

Besvarelse fra Feriecenter Slettestrand

Hej og tak fordi du hat taget dig tid til at skrive en anmeldelse af vores sted :-). Vi er ikke så hurtige og er først selv lige kommet på Truspilot - derfor det sene svar.

Vi er rigtig kede af at høre at du har haft en dårlig oplevelse. Selvom vi ikke er et hotel, men udlejer ferieboliger, er vi et meget populært kursussted og vi forsøger at levere en høj standard på alle fronter. Vi har de sidste år renoveret flere af vores lejligheder som helt klart trængte til det! Derfor skal rengøringen selvfølgelig ikke være mangelfuld. Vi håber meget at du en anden gang vil komme og gøre os opmærksom på det under dit ophold så vi kan handle på den enkelte lejlighed. Vores aller største ønske er at ALLE vores gæster skal have en god oplevelse mens de er hos os :-)

Tusind tak for de rosende ord til vores personale :-).

Skuffet....

Efter at have hørt possitivt omkring Feriecenter Slettestrand, valgte vi nogen veninder at tage et MTB ophold.

Her kommer så det negative.

Dårligt mad i restauranten, kun brusk og fedt i biksemaden. Man kunne selvfølgeligt vælge fisk, men ærgerligt for 2 af os, at fisk ikke lige er os. Der var ingen alternativer. Tænkte på, at hvis vi havde vores børn med, hvad var der så til dem? Ikke børnevenlig buffet.

Om aften var der kedeligt og tørt lam, og lige den smag, var der ingen af os der var begejstret for. Vi kørte på pizza restaurant i Brovst.

Iøvrigt er der mange handicappede på feriecenteret, som man heller ikke er i det mindste tvivl om generelt. Toiletter er med handicap udstyr, og respekt for det. Men de stinker af p..

Lejlighederne lige så. Du skal sove i hospital seng, og lejligheder også indrettet med handicap udstyr. Inkl. Lugten af p..

Vi henvendte os i reseptionen, og ville hører om der var andre lejligheder. Her fik vi en lang smører fra en ældre dame, som i bund og grund var lidt uforskammet. Ingen alternativer til os.

Prisen at tage i betragtning, så ville jeg hellere sætte dem ved et andet Feriecenter/hotel, hvor der virker mere rent og bedre service.

Kan ikke anbefale stedet til nogen.

21. februar 2017

Besvarelse fra Feriecenter Slettestrand

Vi er rigtig kede af at høre at i havde en dårlig oplevelse hos os :-(

Vi får rigtig meget ros for vores mad, så i må helt sikkert have været uheldige og det er bare brænd-ærgerligt for maden betyder så meget når man er på ferie! Vi oplever af og til at vores gæster ikke er til fisk og/eller lam. I det tilfælde er man altid velkommen til at henvende sig til os og vi finder en anden løsning - man skal IKKE gå sulten i seng!

Vi mener at man som handicappet skal have mulighed for at tage på ferie ligeså vel som du og jeg. Derfor er en del af vores koncept at vores sted er indrettet med fuld tilgængelighed og dermed er en del af vores lejligeder i stueplan indrettet handicapvenligt. Vi forsøger altid at gøre gæster opmærksomme på, på forhånd hvis de har fået en handicapvenlig lejlighed og jeg beklager meget hvis i ikke er blevet gjort opmærksomme på dette! Da vi ofte har fuldt booket i weekender har vi ingen mulighed for at flytte jer til en anden lejlighed når I først er ankommet.

Jeg håber ovenstående har givet jer nogle svar selvom det ikke ændrer ved at i havde en dårlig oplevelse. Vores aller største ønske er at ALLE vores gæster skal have en god oplevelse mens de er hos os :-)

Unfair

Det er et ulækkert feriecenter.

Meget beskidt og klamt hele vejen igennem.

Fair nok at de skal køres MTB, men ikke i orden at det hele er så ulækkert.

Og så er der i øvrigt også dårlig service og ledelse.

16. april 2016

Besvarelse fra Feriecenter Slettestrand

Vi får ikke så tit at vide vi er ulækre.... Vi er et familieejet og -drevet feriested. Vi bruger de fleste af vores vågne timer på at skabe et feriested, hvor mennesker, uanset forudsætninger, kan mødes på lige fod og få nære oplevelser i vores smukke natur – året rundt. Så det gør da lidt ondt... Vi har de sidste år arbejdet med at renovere lejligheder, bygget ny svømmehal og restaurant mm. Så vi håber du vil give os en chance til en anden god gang - du skal i hvert fald være meget velkommen :-).

Klam svømmehal

Stedet er slidt og skimmelsvamp mange steder. ( specielt svømmehal og badeværelset i ferielejligheden.) Var der med mit arbejde, og stedet er generelt slidt og ser træls ud. Kommer der aldrig igen, og slet ikke med min familie. Det er sundhedsskadeligt. Klamt

8. februar 2016

Hej :-).

Vores kære, gamle svømmehal har givet op og vi byggede ny i 2018 - vi håber du vil komme forbi og se den :-).

Vi har ligeledes renoveret en del af vores ferielejligheder og vores restaurant.

Virkelig godt ophold

Vores virksomhed har netop haft vores årlige sommertur til Feriecenter Slettestrand. Vi havde et fantastisk besøg. Alt var som håbet. Rigtig god mad, events og behandling. Vi havde arrangeret flere events og de var alle samme virkelig gode.

8. september 2015

God behandling

Jeg har netop været på ophold på Feriecenter Slettestrand med min arbejdsplads. Det har vi været flere gange, og vi har altid følt os godt behandlet. Min personlige oplevelse er, at personalet er venligt og imødekommende, der bliver kræset for os, der er gode faciliteter, og naturen omkring feriecenteret er blandt Danmarks bedste og mest enestående. Stedet har et godt koncept, som jeg også synes indgår i totaloplevelsen på en positiv måde. Skal man til Nordjylland, hvad enten det er ferie eller kursus, kan jeg varmt anbefale stedet.

10. november 2013