Vi købte tapas ud af huset og er meget…
Vi købte tapas ud af huset og er meget meget tilfredse. Så lækker mad og meget flot anrettet, en fantastisk oplevelse😊
Det var første men ikke sidste gang vi handler hos jer.
Det var første men ikke sidste gang vi handler hos jer.
Bestilte buffet til svendegilde, alt var super lækkert og flere af gæsterne kommenterede særdeles positivt på kødkvaliteten, så klar anbefaling her fra
Købte 2 alm. frikadeller plus 2 fiskefrikadeller samt 2 stegte fiskefileter. De 2 fiskefileter havde en meget gennemtrængende smag af fisk som betyder at fiskene ikke var gode. End ikke hunden ville spise dem. Så de røg i molokken.
Vi har altid handlet hos jer…
Med god kvalitet samt service .
Dog vil jeg sige ,,,køber 4 skriver rullepølse intet andet…pris 25,50
Det finder jeg ikke rimeligt ,,det er mere end 6 kr pr Skive
Håber i vil tænke over dette??
Har besøgt butikken flere gange med stor succes. Senest den 3/5-24 købte jeg kød til grillen, super god smag og mørt. Kan stærkt anbefales. Har bestilt helstegt pattegris til juni - det skal nok blive godt 👍 Vh Mikael
Jeg har købt kød og pålæg hos Slagteren i Hasseris op til flere gange. Disken er altid fyldt op med friske vare. Altid god service og top kvalitet. P.S. prøv deres asier👏👍
Købte nogle steaks her for 2 måneder siden, som jeg tilberedte direkte efter jeg kom hjem ca. en time senere.
Desværre endte jeg med madforgiftning, og lå syg de næste dage efter.
Jeg kommer derfor ikke tilbage, og ville ikke anbefale det til andre.
Jeg købte en kødpakke, og da en vare var udgået, fik jeg noget andet i stedet…som akkurat passede mig..
Der var venlighed og smil på..hele vejen ud af butikken.
Glædelig Jul 🎄
Vi fik først laks og efterfølgende oksemørbrad, indbagt mørbrad, flødekartofler, krydderurtekartofler samt forskellige salater. Kødet var mørt, og alt var velsmagende - simpelthen næsten på højde med hjemmelavet mad. Samtidig var betjeningen venlig, og vi fik udførlig vejledning om, hvordan vi skulle behandle maden inden den skulle serveres.
Købte en pose flæskesvær som var bløde og seje. Lod en venlig bemærkning falde ved næste besøg. Svar fra ekspedienten. Nå ! Måske et .nå for Søren i får lige en ny pose. havde været bedre ! Vi besøger nok jeres fine butik igen idet vi plejer at være meget tilfredse , men vi blev lidt ærgerlige over et sådant svar.
Jeg spurgte jer to gange idag, om rib eye kødet reelt var oksekød fordi jeg synes det lignede ungkvæg. Jeg ved ikke hvad det er, men det er utrolig sejt og uden ‘normal’ kød/rib eye smag, meget fersk. Det er utrolig skuffende når jeg spørger to gange og i bekræfter det er dansk okse.
Føtex’ “premium” oksekød er desværre bedre. Det kan i ikke mene
Blandingen af flæsk og kalvekød har til dato givet mig de bedste kødboller til boller i karry. Kan stærkt anbefales!