Slagtermester Broe er bestemt ikke den samme som da den var ejet af Broe familien . Priserne er steget markant og arrogancen ligeså . Min mand bad om 100 gram tatar i dag og fik at vide at han kun kun... Se mere
Bestile Forår/Sommer buffet (375,- pr. pers.) til et privat selskab hjemme. Hele bestillingsprocessen var god. Levering og afhentning (fade o.s.v) fungerede også rigtig fint. Selve maden var des... Se mere
Der er altid en fornøjelse, at komme hos Slagter Broe. Der er god stemning og super betjening. Kvaliteten er top. Smagen er fremragende og det er ligegyldigt om du handler til 1 eller 10 personer.... Se mere
Brugte slagter Broe til en havefest for 35 personer i efteråret, de kom i god tid inden gæsterne og fik tændt deres medbragte store grill, sat en pavillon op, i tilfælde af regn, de forklarede os lig... Se mere
Helt vildt lækkert mad og service i…
Helt vildt lækkert mad og service i top:)
Købte deres hakkebøffer med brun sovs og da jeg har 2 hunde spurgte om det muligt få ekstra sovs. Så de har puttet en hel del ekstra i og uden ekstra betaling.
Og nu prøvet lidt af deres mad det smager helt vildt. Kommer i hvertfald til handle der fremover.
Super god mad og god service 👍👍🌞
Super service og top kvalitet
Var på indkøb til Påske frokost - fint udvalg, super kvalitet og perfekt service. Alt er stort set hjemmelavet fra bunden - kom tidligt fordi der er kø helt ud på gaden lørdag formiddag.
Mugne fiskefrikadeller og frikadeller af råddent kød !
Der var langt op til en dejlig frokost før julen og hvad er bedre end Slagter Broe ! Vi kom hjem uden fiskefiletter da ekspedienten havde glemt at putte dem i posen. Da vi også havde købt andre lækkerier for i alt ca. kr. 300 kunne vi da lige spise det først, men ak ak.... der var tydelig mug på fiskefrikadellerne og de almindelige frikadeller smagte mildest talt råddent - straks kørte vi over for opleve en arrogant og elendig kundeservice. Svaret var - "det er der sørme da også" (mug) og "de er frisk stegte" (hvad hjælper det når man steger frikadeller af råddent kød!) - Kundeservicen bestod så i, at vi kunne få pengene retur for frikadellerne og de kolde fiskefiletter med retur. Håber ikke vi får julen ødelagt af en salmonella forgiftning !!!! Velbekomme
Bedste slagter
Slagter Broe - en uovertruffen slagter med service og kvalitet i højsædet. Bedre kød fås simpelthen ikke. Køen lørdag formiddag går helt ud på fortorvet - så kom i god tid nede på Gentoftegade.
Godt kød og suveræn service
Meget veldrevet forretning med kundeservice i absolut topklasse. Her har fået noget af det bedste danske kød, jeg har oplevet. Og de enkelte gange, hvor det ikke har været rigtigt godt, har forretningen kompenseret med et smil. Ikke den billigste slagter, men måske den bedste herhjemme...