'Den gamle have i Frederiksdal' har lavet samarbejde med Slagter Suhr om at levere maden ved større arrangementer. Vi bestilt mix grill med salater og kartoffelsalat, hvor grillen blev bet... Se mere
Julebuffet nr. 35, var ikke noget særligt, det var ikke særlig veltilberedt. Andebryst var overstegt og smagsløst. Frikadeller smagte af medister, ikke lige det man forventer. Det var sikkert hjemm... Se mere
Har handlet hos slagter Suhr i mange år , altid fået det jeg har bedt om , leveret til den aftalte tid ,aldrig fået for lidt, hvis noget mangler, får jeg altid en tilsvarende erstatning, som jeg kan v... Se mere
Slagter Suhr var med os hele vejen. Hver gang jeg skrev en mail med spørgsmål eller indskydelse, ringede han mig ofte op dagen efter. Han sørgede for 2 vegetar forretter til vores allerede lagte besti... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Slagter Suhr
Lystoftevej 52, 2800, Kgs. Lyngby, Danmark
- www.slagter-suhr.dk
Fremragende levering af mad til 23 personer nytårsaften
Vi fik leveret dyreryg til nytårsaften til 23 mennesker. Alt var fremragende. Maden var super! Kødet var måske det bedste dyreryg vi og gæsterne har fået - mørt og saftigt. Tilbehøret var også lækkert. Der var iøvrigt masser af mad - sikkert til over 30 personer. Alt blev leveret til tiden og med en kort instruktion til opvarmning. Det kan ikke gøres bedre. Jeg kan varmt anbefale Slagter Suhr!
Super mad og service
Vi fik leveret mad fra dem nytårsaften. Det var super godt. Masser af mad, lækkert kød, alt tilbehør var rigtig godt og desserten var rigtig lækkert.
De yder en god service og svarer hurtig på mails. Så alt var rigtig godt.
Det eneste jeg måske kunne ønske mig var anderledes, er at deres leveringspris var lidt anderledes skruet sammen. Som det er nu koster det samme pris i postnummer 1000-4000.
Men de kan helt klart anbefales og vil helt sikkert bruge dem igen næste nytårsaften.
SLAGTER SUHR - SUPER SPÆNDENDE & SKØN.
Til min store Fødselsdag 2 Nov. fik jeg leveret Buffet 1 fra Slagter Suhr.
Må nok sige det var en overraskelse af de bedre. Super mørt kød, spændende tilbehør og fremfor alt rigelig med mad, så det er ikke sidste gang vi prøver det. .
Jeg havde i måneder studeret samtlige anmeldelser fra diverse Catering og for hver positiv var der 8 negative - og jeg turde ikke ende op med at være en af de uheldige, hvor enten noget af maden manglede, var væltet eller forsinket.
Jeg fandt kun positive anmeldelser på Internettet og Facebook.
Tak endnu en gang.
Mvh. Hanne Hansen