Skyttehuset Anmeldelser 41

3,4

Vi holdte konfirmation på Skyttehuset 2.5.2026, og de fortjener i den grad topkarakter. Vi fik den lækreste 3-retters menu og den bedste service, hvor det søde personale var flittige til at få fyldt v... Se mere

Dårlig service - vi rejste os og gik vores vej! Vi havde booket bord og havde glædet os til og prøve de nye forpagtere, men må desværre erkende at vi ikke kommer igen. Der var ingen til og tage imo... Se mere

Vi havde sådan glædet os alle 15, men vi blev desværre temmelig skuffet. Vi blev ikke taget imod, men skulle selv henvende os. Lokalet var ok og borddækningen fin. Men desværre var lokalet... Se mere

1. Restaurant

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

På strandvejen, midt imellem Dyrehaven og vandkanten til Vejle Fjord ligger selskabslokaler og frokostrestaurant smukt omkredset af park og skov. Om det er Bryllup, fødselsdage, receptioner eller firmafester, vil Skyttehuset altid være en oplevelse for...

3,4

Middel

Skuffet nytårsmeny

Vi glædede os til nytårsmenuen ,blev meget skuffet
Vi fik en kasse med en masse skåle med forskellige tin i ,det var næsten umulig at finde ud af hvad der hørte til hvad
Vi savne et billede af hvordan det skulle anrettes og en markering at hvad der hørte til hvad
Kødet var sejt, græskar rå ,det bedste var ok
Sidste gang vi skal have fra jer ,

31. december 2023

Skuffende nytårsmenu.

Skuffende nytårsmenu.
Vi havde bestilt 4 gange nytårsmenu - bestående af snacks, forret, hovedret, ost, dessert og petit four. Det hele var ok. Men bestemt ikke mere end det. Og når forventningen er at det hele, på denne årets sidste dag, skal være perfekt, så er det nemt at skuffe - og det gjorde Skyttehuset.
Snacks - 2 stk. blinis med forskelligt fyld - var en smule kedelige - både i smag og i udseende ved anretningen.
Forret - koldrøget laks og marinerede rejer - var den bedste del af menuen, selv om laksen smagte en anelse for røget efter vores smag.
Hovedret - oksemørbrad med pommes Anna, bagt græskar og portvinsglace - var den vigtigste del af menuen og derfor også den største skuffelse! 4 små mørbrad bøffer som kun skulle have 8 minutter i ovnen, var tørre og seje på overfladen (ca. 5 mm) og helt rå i midten. Og slet ikke gennemvarme ved serveringen. Græskar var slet ikke bagt nok og var derfor hårde - nærmest rå - at bide i. Pommes Anna var den bedste del af retten. I sammenligning med Bilkas nytårsmenu som vi fik sidste år, var der nok kun den halve mængde kød fra Skyttehuset! Og der fik vi et helt stykke kød som vi selv skar ud i stedet for Skyttehusets mørbradbøffer.
Osten var fin - 2 forskellige slags, men også her kunne anretningen let have været piftet lidt mere op.
Det samme gælder desserten som så ultra kedelig ud, men dog smagte rigtig fint. Der skulle have været en nøddekurv - den kunne vi ikke finde - til gengæld var der et stykke nødde-småkage på størrelse med en 2-krone - var det i virkeligheden en nøddekurv?
Alt i alt en skuffelse - og den medfølgende beskrivelse af maden var meget upræcis og udetaljeret, så man skulle virkelig bruge sin fantasi, for at få det til at se lækkert ud ved anretningen. Næste år vender vi tilbage til Bilkas menu...

31. december 2023

Silden var tør

Silden var tør , fiskefilet var skåret over , der var næsten ingen mad ved buffen desserten var meget lille portions anrettet . Lokalet var isnende koldt de fleste af os sad med overtøjet på og frøs. Skuffende julefrokost.

2. december 2023

Tak for kaffe - sidste gang

Jeg havde en gæst på besøg fra Kbh. Hun boede på Munkebjerg. Hun ville gi en kop kaffe. Selvom kaffebordet så fint ud på Munkebjerg, foreslog jeg Skyttehuset, som ligger så smukt. Personalet så ikke helt klar ud, da vi kom og spurgte til en kop kaffe. Joo, så kom en servitrice og fulgte os hen til vinduet. På forespørgsel om kage til kaffen, var der egentlig kun en brownie, og så foreslog hun nogle jordbær med peber på...., vi blev enige om at kunne dele brownien, (som var et meget lille stk, da det kom) samt jordbærrene. Det viste sig, at det var en frossen klump??, peberet fandt jeg ikke. Da regningen kom, så jeg det på afstand som 125 kr, men efterfølgende viste det sig som 251 kr !! Vi talte om oplevelsen og min gæst med rette syntes det var meget dyrt, og at vi ikke ville komme der mere. Hun var blevet for chokeret, så hun fik ikke brokke sig. I Nordsjælland og Kbh får man mere for pengene, og servicen var ringe her. Hvorfor orienterede hun ikke om, at det var en dessert til 118 kr! Der burde være et kageudvalg sådan et sted. Synd for Vejle, ikke godt for vores bys ry, netop det skønne sted. Øv, det blir isboden herefterdags.

18. juli 2023

Vild lækker stjerneskud

Vi var to som fik en virkelig god oplevelse. Meget venlig betjening og hurtigt til at servicere os.
Meget lækkert stjerneskud, pandestegt fisk, håndpillede rejer, frisk og lækker røget laksestykke og med masser af frisk grønt.

14. juli 2023

Vi havde sådan glædet os alle 15

Vi havde sådan glædet os alle 15, men vi blev desværre temmelig skuffet.
Vi blev ikke taget imod, men skulle selv henvende os.
Lokalet var ok og borddækningen fin. Men desværre var lokalet også gennemgang fra køkkenet til udeserveringen, så vi blev konstant forstyrret.
Vi havde bestilt månedens menu.
Forret ok
Hovedret en katastrofe. 3 fik mørt kød, resten fik så dårligt kød. Jeg vil kalde det sålelæder, det skulle have været kalvekød. Kokken burde udskiftes, når han sender sådant kød rundt.
Desserten ok, men isen var så hårdt frossent, at vi måtte vente med at spise den.

Vi klagede og fik bevilget et gavekort til 2 stjerneskud🤪🤬

Prisen var til gengæld førsteklasses og svaret overhovedet ikke til kvalitet og tilberedning.

Her kommer vi ikke igen, desværre

24. juni 2023

Dårlig service

Dårlig service - vi rejste os og gik vores vej!

Vi havde booket bord og havde glædet os til og prøve de nye forpagtere, men må desværre erkende at vi ikke kommer igen. Der var ingen til og tage imod os ved ankomst, efter 5 min og have spurgt tjeneren 2 gange, fik vi og vide at vi var sure gæster.. blev vist hen til vores bord, efter 15 min var der stadig ikke nogen tjenere tilstede til tage imod hverken drikkevare eller mad. Vi rejste os herefter og gik ned på Remouladen, hvor vi havde den bedste frokost og betjening vi længe har haft.

14. juni 2023

Mega ringe

Maden var en time forsinket selvom vi havde bestilt flere uger før.. bøffen var meget lille, tør, helt gennemstigt og kold, der var ikke nok pommes og sovs til os 8.. sovs kom 20 sener end de pommes de skulle lave så vi alle kunne få.
Så kom vi til desserten.. kaffe og kage... kaffen kom men kagen kom så ikke.. den dukkede op 20 min efter.. fik så af vide vi kunne bare drikke noget mere kaffe.
Da kagen så kom var den helt klistret at jeg lod den stå.
Har aldrig oplevet noget så ringe

9. juni 2023

Har været glad for det højtbelagte…

Har været glad for det højtbelagte smørrebrød...Men blev pænt skuffet sidste fredag...En lille friturestegt fisk...Som sikkert var lavet tidligt...
Plejer at få 2 store pandestegte fisk...En betydelig forskel....Men prisen er den samme...Er det standarden fremover...Så takker vi nej..

28. oktober 2022

Har i dag været gæst i skyttehuset

Har i dag været gæst i skyttehuset
Vi fik stjerneskud og må sige at resultatet af det var skuffende det bliver serveret i byg selv udgave med en klump laks som må betegnes som halv rå og halv røget
Smagsoplevelsen var kun middel desværre

Må desværre sige at det ikke er et sted vi besøger igen
Baseret på kvalitet og pris på især vand kande kr 30 kr pr person så 60 kr for 1 l vand fra hanen man var tørlagt for ligth sodavand hvilket også er dårlig for en diabetiker

9. februar 2022

10 stjerner 🤩

Påskefrokostanretning.......

Havde jeg haft mulighed for at give jer 10 stjerner ét eller andet sted, havde jeg gjort det. HOLD-NU-OP, hvor var det lækkert 👍🤩

Efter sild, fiskefilet, varmrøget laks og rejer måtte vi holde pause og spise noget af det lune til aften (alt sammen så lækkert hjemmelavet🤩)

I morgen vil vi så nyde en lækker frokost med rester; fiskefilet, frikadeller ost og dessert😊

Mine allerbedste anbefalinger 😊

2. april 2021

Skuffende Valentins menu

Købte Valentins menu ved skyttehuset, deres var der brunt og dårlig lugtende salat i forretten, heldigvis havde jeg selv salat i køleskabet som jeg kunne tilføje retten.

Hovedretten varmede vi efter forskrifterne, kødet var helt blodigt, løg og forårsløg var ikke stegt nok, gulerødder var til gengæld smattede. Kartofler var dejlige og nok. resten skulle have 20 min. Længere i ovnen (jeg har en helt ny ovn der kun er 2 måneder gammel så forstiller mig ikke ovnen er problemet)
Kødet var lækkert da det endelig blev nok

Desserten var til gengæld vellavet og smagte dejligt, et godt plaster på såret efter en skuffende menu

14. februar 2021

Vi havde bestilt 5 Nytårs menuer

Vi havde bestilt 5 Nytårs menuer!
Skal love for, at der var styr på det hele.
Lige fra udlevering, forklaring om tilberedning m.m, før man blev sluppet fri/hjem med maden.
Tilberedning hjemme, gik uden problemer, da den med- leverede tilbredningsforklaring, var nem at arbejde ud fra.
Og til sidst! Maden: super tilberedt, anrettet, top kvalitet.
Det var en fornøjelse, at slutte et I mange henseender dårligt år, med denne madoplevelse😀.
Karakter: UG++

2. januar 2021

Fremragende stjerneskud

Fremragende stjerneskud. Vi holder generet meget af stjerneskud, og har vel bestilt det 15-20 forskellige steder i landet, men den vi fik på Skyttehuset ligger som en klar nummer 1.
Derudover flinkt og venligt personale, og skøn beliggenhed.

17. november 2020

Efter en dejlig gåtur i Skyttehushaven…

Efter en dejlig gåtur i Skyttehushaven i Vejle, var vi blevet sultne.
Heldigvis er der Restaurant Skyttehuset.
Vi var 5 personer, hvor de 3 fik en Pariserbøf. Disse smagte fint.
Men de 2 andre fik stjerneskud som var under al kritik.
Et stykke stegt brød med oceaner af grøn salat ( ca. 10 cm højt ) Op af al salaten lå der 2 stk. stegte fiskefillet sammen med en citronskive og 4 rejer..
Dertil en lille skål med dressing.
Pris 189 kr.
Der var 2 mænd der var rigtig skuffede, idet den ene havde været på restauranten 3 mdr. før og fået det mest skønne stjerneskud med alt tilbehør, som smagte himmelsk.
Hvordan kan den samme ret være så forskellig inden for kort tid ?
Det er SURT.

20. september 2020

Utroligt at man ikke har bedre styr på…

Utroligt at man ikke har bedre styr på sin kalender hos Skyttehuset. Havde reserveret dato til konfirmation, men skulle se stedet an først. Mødte op, hvor en venlig tjener tjekkede datoen, og alt virkede fint og professionelt. Min datter var glad for stedet, og vi takkede ja tak telefonisk 3 dage senere. Nu var der så pludseligt et problem med den dato som pt 2 personer har godkendt, og reserveret til anden side. I kunne kun beklage!! Tak for spild af tid, en trist datter og rod i jeres system. En betydelig større tak til Hotel Munkebjerg, som kunne hjælpe os ud af krisen..

4. juni 2019

Er dette din virksomhed?