När man köper en vacker kvalitetsprodukt vars design och tillverkningssätt har anor från 1600-talet är det en mycket tilltalande upplevelse. Att det överhuvudtaget finns ett företag med så hög ambitio... Se mere
Se, hvad kunderne siger
The products from Skultuna are beautifully made, we will definitely order again in the future Shipping was quick, but wish I could pay in Swedish crowns, then convert to Canadian...it seems it has to... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Skultuna Messingsbruk är ett av Sveriges populäraste turistmål med Flagship store, Bistro Bruket, Outletbutik och Museum. På samma ställe sedan år 1607!
Kontaktoplysninger
Bruksgatan 8, 72631, Skultuna, Sverige
- 021-78301
Har besvaret 95 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Snabb tid till leverans.
Snabb tid till leverans.
Enkla o bra foton till beställning
Naturligtvis extra plus för fina presentask

Såååå jättenöjd!
Ljusstaken är så himla enkel men så jättefin! Smidig att beställa, bra pris och snabb leverans!!

Besvarelse fra Skultuna 1607 - Flagship Store
Alltid super nöjd med Skultunas fina…
Alltid super nöjd med Skultunas fina smycken och så fint inslagna paket!

Unité Chain Necklace - Gold Plated
Lätt att beställa, snabb leverans. Är väldigt nöjd med min beställning.

Leveransen helt okej
Leveransen helt okej
Innehållet vet jag inte ännu Julklapp 🎁Men hoppas hen blir glad 😀

Besvarelse fra Skultuna 1607 - Flagship Store
Älskar föremålen från Skultuna samt…
Älskar föremålen från Skultuna samt själva bruket, så mysigt att strosa runt i och förundras över alla vackra saker och omgivningen :) Har själv köpt några mässing föremål som jag är så nöjd över, tidlösa och vackra :)

Skultuna x Moomin
Jag har beställt från Skultuna många gånger. Det har alltid varit snabba leveranser. Varan har uppfyllt mina förväntningar.

Besvarelse fra Skultuna 1607 - Flagship Store
This is a lovely candlestick
This is a lovely candlestick! It is nicely weighted and the details are charming! I also purchased the candles …. and will do so again. The candles are are solid, slow burning, no drip! Added to the candle is a Baldwin brass follower … makes it look like a million bucks! Thrilled I found Skultana and their products.

Bra hanterad reklamation
Jag gjorde en reklamation på en feltillverkad skruv på en ljusstake. Skultuna erkände direkt felet, bad om ursäkt och skickade en ersättningsdel. Föredömligt och trevligt bemötande. Det ger verkligen en bra kundrelation.

Besvarelse fra Skultuna 1607 - Flagship Store
Slutuna's ’Tistel’ is extremely…
Slutuna's ’Tistel’ is extremely elegant, beautiful and well-made. It is of the highest quality. It is even more beautiful than I could have imagined. My family and I will get great pleasure from it for many years to come. A beautiful object that will then be passed down through generations.

Fint armband
Fint armband. Bra service och snabb leverans . Fin och lyxig känsla med kartong och påse.
Jag fick bästa hjälpen
Jag fick bästa hjälpen! Så trevligt bemötande och smidig hjälp. Mitt dilemma löstes och jag är så nöjd!
Enkelt och smidigt att köpa en fin…
Enkelt och smidigt att köpa en fin present att ge bort på nätet. Tyvärr önskar mottagaren byta och jag hoppas det går bra att göra det i butiken på Grev Turegatan i Stockholm?

Lovely quality
Shipping was quick, but wish I could pay in Swedish crowns, then convert to Canadian...it seems it has to be U.S. dollars if ordering from Canada, so unfortunately duty and tariff? added on

Maja Boström, Therese Karlsson
De personer jag hade kontakt med var väldigt hjälpsamma, trevliga o snabba.
Kunde inte vara bättre 👍

Besvarelse fra Skultuna 1607 - Flagship Store
Jag är mycket nöjd och har dessutom…
Jag är mycket nöjd och har dessutom fått många komplimanger för det.

Besvarelse fra Skultuna 1607 - Flagship Store
Köpte ett muminhus i doppresent
Köpte ett muminhus i doppresent. Kom i en underbar svart låda och med presentpåse blev det så fint! Perfekt service, underbart hus och nöjd bebis..

Dette er Trustpilot
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.