1. Traditionel restaurant

Spændende ny restaurant ved Aabenraa Fjord. Stedet hvor landkrabber mødes og sømanden går i land. Kom er oplev en god stemning, og er herligt måltid og kom i god stemning.

2,4

Under middel

Denne kapitel er overstået

Denne kapitel er overstået
Vi var der en af de sidste dage hvor menukortet var meget overskueligt. Maden var OK dog Ca 200 kr for en ikke fyldende portion er skev. Men efter vi bedede om regningen kunne C. ikke udskrive en moms kvittering, kasseapparat var "i stykker". Man lovede en kvittering via email som aldrig kom. Var selv ved restaurant dagen efter, men jeg fik aldrig den lovede kvittering. Update: jeg fik tilsendt en kvittering efter en uge, hvor jeg ringede ind og ville ellers melde firma til politiet.

29. maj 2023

Prøvede at bestille bord til Back to…

Prøvede at bestille bord til Back to Back ved et tiden Fik at vide det kunne man ikke man skulle møde op hvilket vi gjorde ved 18’00 tiden her var alle borde optaget og bestilt
Ringe så er det sagt

13. august 2022

Mojn Steen,
Mange tak for din anmeldelse. Det betyder meget for mit lille sted hernede på havnen.

Ja det er korrekt. Man kunne ikke bestille bord, vi har haft fuldt booket i flere uger på terrassen.
Dog havde vi bygget hele plænen op med siddepladser.
Man kunne bestille i baren, også mad, og sidde dernede. Som rigtig mange gjorde.

Vi havde sørget for 150 siddepladser. kl.18 var der stadig mange tilbage. Kan være I fandt en plads dernede & nød den gode koncert vi havde arrangeret helt gratis for alle byens borgere. Og gjort en KÆMPE indsats for at skabe en fremragende aften. Men det er selvfølgelig ikke til at se al den tid og sved man har lagt i så stort et event som det jeg fik stablet på benene der.

Mvh. Cathrine, er overbevist om at det var mig du snakkede med på terrassen som sagde at terrassen var fuldt optaget men der var 150 andre siddepladser til jer.

SKANDALE.....

TAG 'UNDER SEJLET' OG IKKE PÅ SKUDEN.

Alt for dyrt. Meget små portioner. Og det er ikke fordi maden er dårlig, men den er langt fra fantastisk. Overtilberedt fisk. Både fish n chips og kaptajnsstjerne var fisken tør.

De "sprøde" fritter var også alt andet, fuldstændig bløde var de.

Serveringen var også dårlig, tjeneren taber karsen på min ret, hun lader det ligge og servere bare maden som intet er sket og da vi går ligger det der stadig.

Oplevelsen var virkelig dårlig, men meget meget dyr!

Vi er her på ferie, og kendte det ikke før, men.....
Ville klart anbefale alle at tage 'under sejlet'

26. juli 2021

Mojn Kenneth,
Mange tak for din anmeldelse.
Jeg kan også kun anbefale under sejlet. Dejligt spisested, fine rum & venligt personale.

Det er helt rigtig at når vi går med maden ud på terrassen hvor det blæser så kan garnituren sagtens blive taget af vinden.

Stille og rolig frokost men så I kom på samme tid hvor ca. 25-30 andre gæster også kom. Og så gælder det bare for mig (tjeneren) om at løbe hurtigt. Det er rigtigt så er der ikke tid til at tjekke på bordene når der er 9 andre borde der bare gerne vil ligge deres bestiling eller venter på mad.

Det var en hvirvlvind, I var alle inde og ude på 1 time. Både kokken og jeg stod helt vindblæste bagefter ;)

Men jeg er rigtig glad for at I kom forbi og gav jer tid til at skrive en anmeldelse.

Mvh. Cathrine - Jeres Tjener

Bestilte 1 rabarberdrik udfra…

Bestilte 1 rabarberdrik udfra menukortet. Fik at vide fra tjener, at de ikke havde det! Bestilte så 1 mellem sodavand, men det kunne heller ikke fåes. Kun stor eller lille! Bestilte 1 lille, men får serveret 1 stor!
Hvorfor ikke ændre menukort, hvis nan alligevel ikke kan bestille udfra menukort?
På toilettet er overvågnings kamera placeret MIDT i rummet (loftet), så man er også overvåget inde på selve toilettet. Der er overhovedet intet privatliv! Kunne det kamera ikke flyttes lidt tilbage, så man trods alt kan benytte toilettet, uden at blive overvåget?

16. august 2020

Mojn,
Mange tak for din anmeldelse.
Ja det er helt korrekt at vi var løbet tør for rabarber. Det er også rigtig at vi kun har to størrelser sodavand.
At du fik den forkerte leveret er helt bestemt vores fejl.

Det er ikke et kamera der er på toilettet, det er en lys sensor.
Vi har ikke nogen kameraer på nogle af vores toiletter.
Der er kameraer i restauranten som kun aktiveres ved indbrud, hvor det er centralen der får en live stream.

Du er altid velkommen til at tage fat i personalet eller tage kontakt til os hvis du ønsker det.

Mvh. Cathrine

Lækre velsmagende fiskeretter

Lækre velsmagende fiskeretter, hvidvinen blev serveret i køler med isvand, vinen var kølig til sidste dråbe.
Virkelig god omsorgsfuld betjening.
Kan virkelig anbefales, der kommer vi gerne igen.

17. august 2019