Skou Gruppen Anmeldelser 15

2,7

1. Tømrer

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

OM SKOU GRUPPEN Det er det traditionelle håndværker arbejde der er varemærket for Skou Gruppen A/S. Vi udfører ganske almindelige tømrer-, snedker-, murer- og glarmesteropgaver for alle typer kunder i hele Storkøbenhavn: svampeskader, nye vinduer...

2,7

Under middel

Stor ros til hele skougruppen

Stor ros til hele skougruppen.
Effektive, søde håndværkere. De samarbejder og det hele glider bare , rydder altid op efter sig selv, varsler og en byggeleder som altid står til rådighed når man lige har et spørgsmål uden for kontor tiden.
Kan på vegne af opgang 30 og 32 i Vadbro , Søborg sige vi er positivt overraskede over hvordan 5 mdr renovering bare har kørt godt.

29. september 2025

utroværdig

Til grin det sted. 👎🏻
kom til skade med ryggen

Men fordi jeg ikke kunne arbejde for dem mere lyver de så som min arbejdsulykker med ryggen !

Ja men kunne spøre sig selv hvad de får ud af det.. kun en person som er skade og et arbejde som lyver om skaden.

Vis jeg kunne havde de fået minis..
Nu kan jeg så kæmpe med en ryg

Siger bare pas på med at arbejde for det sted de er ikke menneske.

25. juli 2024

Brug aldrig SKOUGRUPPEN !!!

Kunne jeg give minus 5 stjerner, så ville jeg gøre det.

Jeg bor i en ejendom hvor skou gruppen er hoved entreprenør og jeg har da aldrig oplevet et større rod. Ingen ved hvad hvem der gør hvem. De er nu i gang med fejl og mangler. Tror mig dem er der RIGTIGE mange af. Den første uge efter vi var flyttet tilbage var der 8-10 vandskader i lejligheder ud af 20 lejligheder. Vi taler, masser af vand , både fra faldstammen 💩og badet/ vaskemaskinen. Intet af det arbejde som skulle stå færdig er lavet 100 % i orden. Man bliver varslet at der kommer håndværker i 3 dage og første dag kom der ikke nogen. Anden dag kom en “maler” med en pensel og fuge pistol til at lappe der hvor tapet var revet helt af!!!. Revner på 2 ca. Projektledere der intet ved om at lede. Ja jeg kunne blive ved. Håndværkerne roder over det hele udenfor på trods af at de har fået en “ byggeplads” til deres ting. Der bliver smidt affald i form af papkrus, cigaretter, rester af madpakker, rotterne er tilfredse! Brug aldrig Skou gruppen , der er en grund til at de giver det billigste tilbud når jeres ejendom indhenter tilbud.

28. maj 2025

Jeg fik skiftet termoruder af en…

Jeg fik skiftet termoruder af en glarmester ved navn Thomas. Det var et rigtig flot stykke arbejde, det var dog lidt underligt at han var pakket ind i folie, imens han skiftede ruderne. Men hvad kan jeg sige, arbejdet blev gjort - og jeg er meget tilfreds.

20. august 2024

Jeg bor i en ejendom hvor skou gruppen…ikke bliver færdig og ikke har styr på noget. Selv en pædagog kunne gøre det bedre

Jeg bor i en ejendom hvor skou gruppen er hoved entreprenør og jeg har da aldrig oplevet en større børnehave. Pt er de ca 3 mdr bagud og alle håndværker render rundt med hovedet i tlf hånden i smøgen og hovedet op i r…. 2 projekt ledere der intet ved om at lede. Ja jeg kunne blive ved. Status er at det stadig er wc og bad i skurvogn og intet som burde ha været færdig i lejligheden et færdigt. Herunder fuger ved nye vinduer og stabilisering ag nye altan døre. Så NEJ vælg aldrig dem til at lave noget. Som i aldrig.

11. januar 2024

Gør jer selv den tjeneste IKKE at vælge…

Gør jer selv den tjeneste IKKE at vælge Skou Gruppen til noget som helst arbejde hvis du ønsker, at tingene skal gøres ordenligt. Det er mildest talt halvhjernede tumper, som render rundt og laver tingene, som ingen form for respekt har til sine kunder. Det kan umuligt være fagligt personale. Hvis jeg kunne give 0 stjerner havde de fået det. ØV ET SKOD FIRMA.

29. juli 2021

købte den ejendom jeg har boet i i 20…

købte den ejendom jeg har boet i i 20 år cikaneret fra start til slut
der var en advokat inde i min lejlighed mens jeg var på arbejde advokaten gik efter 20 sek og sagde til byggelederen kimmi fra skou gruppen der ikke var noget og komme efter de fik mange mill kr i byfornyelse og smadred min lejlighed de har 2 gange prøvet og smide mig ud men det kan de ikke lol ps nu køre en sag i LLo ang for høj husleje så hvad jeg ved betaler vi ca 30-35% for meget glæder mig til og få de penge tilbage fra martin skou hitlermann den satans idiot

30. april 2021

Under den første Corona blev man…

Under den første Corona blev man genhuset og mens det kun var dem der fik de ødelagt for 12000 kr indbo som de nægter at betale.. Der blev skrevet en 6 sider lang mangel liste som slet ikke blev lavet vinduer er sat skævt i så de ikke kan åbne ordentligt. Her i sidste fasesmed de nøgle væk og en af deres håndværkere prøvede med magt at tage beboerens nøgle med magt... Hvis man gik ned på deres kontor og klagede sad der en som hed Allan der snakkede til en som om man var 10 år gammel han snakkede på samme på til de håndværkere som arbejde under ham. Jeg blev bedt om at forlade stedet og ikke komme tilbage fordi jeg klagede over de mangler der var... Så de holder ikke hvad de lover og sviner beboere til...

27. oktober 2020

Brug ikke skougruppen.

Brug ikke skougruppen.

Jeg skal på det kraftigste advare om at bruge dette firma - tømrer/entreprenøren er af så dårlig kvalitet at jeg tvivler på om der er tale om faglært personale.
Elendigt hele vejen igennem og derfor denne advarsel.

Find et andet firma og hvis du sidder i “saksen” Så prøv med professionel retslig rådgivning,

Igen - ALT andet end Skougruppen.

21. september 2020

Jeg fraråder stærkt dette firma!

Jeg fraråder stærkt dette firma!! De anerkender ikke deres fejl, og tager ikke ansvar for det. Der er nogen ting der er blevet taget for vores lejlighed, og siger det er ikke deres ansvar hvis nogen af tingene i lejligheden er væk. Udover dette, har de fuldstændig ridset vores nyrenoverede køkken, samt har de fejlmonteret køkkenet efter de splittet det ad, da de skulle installere nye facader. Fuldstændig uprofessionelt at de ikke vil gøre noget ved det. Mange ting mangler stadig at gøre færdigt i lejligheden, og det tager dem 3 uger at få fixet, selvom det kun tager max 1 dag at gøre, og som svar på deres vegne på en meget uhøflig måde. “Jamen vi har mange andre ting lige nu vi skal nå” vi skal nok fixe det, og det sagde de også for 2 uger siden. Der er ikke en eneste ting i vores lejlighed der ikke er ridset efter de trådte ind i vores hjem. OG DERFOR FRARÅDER JEG STÆRKT DETTE FIRMA! Det kun en fejl hvis i laver en aftale med dette firma.

11. august 2020

Det værste firma

Det værste firma, der forårsager vandskader grundet manglende dækning ved tagrenovation og ikke anerkender deres ansvar.

6. juli 2020

Er dette din virksomhed?