Hej til SKORINGEN i Vejle Nørregade. Min hustru og kiggede sidst på dagen torsdag d.13/6-2024 på sko i jeres butik og det endte med at vi købte sko til os begge godt hjulpet af Natasha i butikken o... Se mere

Super service i Nørregade i Vejle , to skønne piger , og jeg gik derfra med smil og den fineste indpakkede julegave til min kæreste .. TAK og Glædelig Jul 🎄❤️

Nørregade 7, 7100, Vejle, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Super sko til en rigtig skarp pris :-)
Og fin fin service i butik v afhentning.

Besvarelse fra Skoringen - Vejle, Nørregade
Hurtig fra bestilling til levering i butik. Absolut sødt og dejligt personale.

Besvarelse fra Skoringen - Vejle, Nørregade
D. 21/1 købte jeg et par Rieker støvler til 700 kr. Det var ABSOLUT IKKE personalets fortjeneste. Jeg blev på INTET tidspunkt kontaktet for at høre, om jeg havde brug for hjælp. En dame lige ved siden af mig, blev heller ikke kontaktet. Og det var IKKE kunder som personalet havde travlt med. Der stod 3 unge piger omkring en pc, og havde absolut IKKE fokus på kunderne. Jeg måtte også selv gå hen og spørge om jeg kunne prøve makkeren til støvlen. Den blev hentet, jeg prøvede, fik ingen professionel respons. Dog spurgte hun om jeg ville have støvlerne imprægneret. Jeg betalte og gik. Uden spor følelse af at have fået en god behandling. Rigtig øv-oplevelse.
Hilsen Winnie Det var Skoringen, Nørregade, Vejle jeg handlede i.

Besvarelse fra Skoringen - Vejle, Nørregade
Venlig og kompetent personale.rigtig god vejledning

TAK og Glædelig Jul 🎄❤️

Besvarelse fra Skoringen - Vejle, Nørregade
Så fin en behandling - butikken sørgede for at jeg fik pris match 👍🙏tak

Besvarelse fra Skoringen - Vejle, Nørregade
I dag har der været showroom for new feet, har fået den mest fantastiske vejledning af sko, den kvindelige sælger var meget empatisk og lyttede til mine behov, gik der fra med 3 par sko, som jeg ved jeg kommer til at elske at gå i.
For altid en god vejledning når vi er i butikken

Besvarelse fra Skoringen - Vejle, Nørregade
Nemt at bestille til afhentning i butik
God service/betjening i butikken i Nørregade i Vejle

Besvarelse fra Skoringen - Vejle, Nørregade
Jeg var i skoringen i går hende Expedien orkede næsten ikke at finde andre sko hun gik bare rundt og kiggede hun gad ikke at gå på lageret så sagde hun til mig flere gange skal du have dem der eller hvad sådan en gimpe skal ikke være ansat der det var i gågaden i Vejle en ældre dame

Besvarelse fra Skoringen - Vejle, Nørregade
Super oplevelse. Jeg havde bestilt en sko i forkert materiale, men butikken i Vejle gjorde alt for mig og skaffede den rigtige sko hjem og byttede med et smil

Besvarelse fra Skoringen - Vejle, Nørregade
Meget meget fin betjening , Jeg skulle bytte et par sandaler , fik pengene tilbage med stor venlighed og forståelse ♥️
Jeg anbefaler butikken til mine venner 🙋♀️

Besvarelse fra Skoringen - Vejle, Nørregade
Hej til SKORINGEN i Vejle Nørregade.
Min hustru og kiggede sidst på dagen torsdag d.13/6-2024 på sko i jeres butik og det endte med at vi købte sko til os begge godt hjulpet af Natasha i butikken og tak for god service. Det var først da vi forlod butikken det gik op for os at klokken var blevet 17:52 dvs. 22 min over lukketid. 😳
Der var vist osse et andet ældre par i butikken … vi vil gerne sige undskyld for at have forsinket jeres fyreaften.
Mvh. Susanne og Jan Roseberg

Besvarelse fra Skoringen - Vejle, Nørregade
Jeg blev ekspederet af en utrolig sød dame. Meget dygtig og hjælpsom. Meget flot service.

Besvarelse fra Skoringen - Vejle, Nørregade
Flink og venlig ung dame der hjalp os, og der var tid.

Besvarelse fra Skoringen - Vejle, Nørregade
Skobutik med et godt udvalg.
Venlig betjening .
Kort sagt ,alt som det skal være